Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

Sveikos merginos,
gal patartumete kirpeja kuri gerai ismano linkusiu pustis ir garbanotis plauku kirpimus ir tt 4u.gif buvau ilgaplauke, dbr nusikirpau trumpai (iki peciu) ir nlb patinka kirpimas sad.gif be to lb suniai su jais besusitvarkau kai truputi praejo laiko po kirpimo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausram1 @ 2010 10 14, 16:59)
Gal zinote kirpeja kuris ar kuri kerpa stilingai trumpus plaukus, ir dirba Silainiuose. Kirpausi ilga laika pas Jelena kuri dirbo Saulejoj po to Ricco senamiestyje, bet ji kaip bebutu gaila isvyko i uzsieni o taip stilingai kirpdavo  thumbup.gif  ir dabar nerandu kazko panasaus jau lankiausi pas kelias kirpejas bet nepatiko...

pamegink pas juoza silainiuose,jis kas antra diena ten dirba,nes ir andre salone dirba
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 10 17, 12:08)
ir kiek mokejot jei nepaslaptis?smile.gif

Bijau sumeluot, senokai buvau ir kirpau visada karštomis žirklėmis, tai mokėdavau ar tai 40 ar 50 mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 10 22, 20:22)
Bijau sumeluot, senokai buvau ir kirpau visada karštomis žirklėmis, tai mokėdavau ar tai 40 ar 50 mastau.gif

gal profaniskas klausimas, bet kodel karstomis zirklemis? Koks buna efektas? Del ko?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 23, 20:35)
gal profaniskas klausimas, bet kodel karstomis zirklemis? Koks buna efektas? Del ko?

Yra atskira tema apie kirpimą karštomis žirklėmis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2010 09 25, 19:06)
Ar tikrai? Nesuteikia? Nereikia painiuoti išklausyta seminara (nors tokiu kirpėjams nelabai ir yra biggrin.gif) ir praktinius. Savaite laiko mažiausiai 8 val. pakirptum, atidirbtum naujauses tendencijas ir pan., kitaip atrodytu. Nėra viskas labai taip paprasta  4u.gif  Kodėl einate pas būtent tokius meistrus kurie tikrai sugeba gerai atlikti savo darbą? Būtent todėl kad jie pastoviai mokynasi... šukuoja, kerpa taip , kaip tikrai nenukirps paprastoje kirpykloje?
Einanat gatvėja sutinkame daugybe moteru, įvairiausiu kirpymu, sušukavimu ir t.t. ir aiškiai matyti pagal plaukus, kur moterys lankosi ar geram salone ar tiesiog kirpykloje  4u.gif

Ir kas tie geri salonai?
As irgi isbandziau kruva isgirtu salonu ir kirpeju, ir galiu pasakyti, kad ne geras salonas, o geras kirpejas yra svarbu.
Atsakyti
Man ziauriai patiko krpejas Andrius is Andre salono 4u.gif
Ale kaina kandziojasi, manau teks pabandyti Juozuka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, sudomino tas Juozukas. Gal galite pasakyti tikslu adresa ir mazdauk kiek pas ji kirpimas kainuoja?
Kokiu gal dar zinote kaune kirpeju kurie tikrai moka susitvarkyti su garbanotais plaukais ir pas kuriuos kaina nesikandzioja ax.gif ? Dekui smile.gif
Atsakyti
Kesturis geriausias kirpejas kaune smile.gif))) kam negaila pinigu. mano nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meile2010: 28 spalio 2010 - 17:11
QUOTE(Optimistic @ 2010 10 28, 15:42)
Sveikos, sudomino tas Juozukas. Gal galite pasakyti tikslu adresa ir mazdauk kiek pas ji kirpimas kainuoja?
Kokiu gal dar zinote kaune kirpeju kurie tikrai moka susitvarkyti su garbanotais plaukais ir pas kuriuos kaina nesikandzioja  ax.gif  ? Dekui  smile.gif

Na Juozas tai kazkaip vis taikosi garbanotus plaukus vis tiesinti smile.gif Jis tiesiu plauku salininkas biggrin.gif sukuotis pas ji nebandziau, na bet kai plaukus kerpa, tai tausoja, nenuresh daugiau nei prasai smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif kur Šilainiuose tą Juozą rast? ir kiek pas jį kainuoja maždaug kirpimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 10 28, 21:49)
Labas vakaras  4u.gif  kur Šilainiuose tą Juozą rast? ir kiek pas jį kainuoja maždaug kirpimas? blush2.gif

http://www.visalietu...-grozio-salonas

o del kirpimo nepasakysiu, man kerpa tik galus smile.gif
Atsakyti