Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 10 16, 16:29)
Aš ir norėjau eiti pas visų išgirtą Iną, bet per ilga eilė man pas ją buvo. Tai eisiu į grožio galeriją - norėjau pas Aušrą, bet ji negalės tai eisiu pas kažkokią jauną panelę Akvilę. Gal kas turite atsiliepimų apie ją?

O kaip grozio galerijoj kainos? Kiek kainuoja kirpimas be dazymo? O pas Ausra turbut ilgiausios ten eiles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2010 10 16, 18:01)
O kaip grozio galerijoj kainos? Kiek kainuoja kirpimas be dazymo? O pas Ausra turbut ilgiausios ten eiles  g.gif

aš eisiu pirmą kartą, tai nežinau, kiek ten kirpimas kainuoja. Mano draugė už ilgų plaukų dažymą+galiukų pakirpimą moka virš 200 lt (pas Aušrą), bet ji labai patenkinta rezultatu:) o aš bijau, kaip mane sutvarkys, nes trečiadienį einu plaukų dažyt, o savaitgalį vakarinės šukuosenos darytis... Rinkausi rinkausi kirpėjas, o gausis, kad eisiu pas visai forume neapkalbėtą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 16 spalio 2010 - 18:30
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 10 16, 19:28)
aš eisiu pirmą kartą, tai nežinau, kiek ten kirpimas kainuoja. Mano draugė už ilgų plaukų dažymą+galiukų pakirpimą moka virš 200 lt (pas Aušrą), bet ji labai patenkinta rezultatu:) o aš bijau, kaip mane sutvarkys, nes trečiadienį einu plaukų dažyt, o savaitgalį vakarinės šukuosenos darytis... Rinkausi rinkausi kirpėjas, o gausis, kad eisiu pas visai forume neapkalbėtą biggrin.gif

tai kad buvo komentaru, kad grozio galerijoj neblogai dirba, ypac stipru su sukuosenom smile.gif Butinai parasykit po to ispudzius
Atsakyti
grozio galerijoj daziausi pas Rasa thumbup.gif
o vakar pas Laura K. thumbup.gif labai kruopsciai dirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 08, 21:40)

Paskaičius Fanfanės atsiliepimą (man patiko jos plaukuosena įdėta forume), apsilankiau ir aš vakar pas Rasą biggrin.gif . Daug patirties mainant kirpėjus neturiu, bet jos darbas man tikrai patiko. Kur kas geriau nei už ten pat dirbančio Andriaus darbą (prieš tai pas jį lankiausi porą kartų). Patiko, kad normaliai patarė kaip kirptis, darbą atliko kruopščiai o svarbiausia, kad išėjus iš kirpyklos nereikėjo pulti iškart susirišti plaukų biggrin.gif. Mat mano plaukai siaubingai sausi, stori, pučiasi, ypač išdžiovinti džiovintuvu, prabrauki tiesintuvu, o vaizdas - pasipūtęs tiesus plaukas biggrin.gif . Tai Rasa tepė-tiesino-tepė, kol nebuvau liūtas. O išėjus iš Andriaus abu kartus variau susirišti plaukų, nes jis nesugebėjo padoriai ištiesinti schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 10 14, 21:45)
o gal kas akropolyje ametistejoje plaukus tvarkotes?smile.gif
gal is ten ka galite parekomenduoti 4u.gif

Aš irgi pas Ingą esu kelis kartus kirpusis, man patiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 10 17, 11:06)
Aš irgi pas Ingą esu kelis kartus kirpusis, man patiko wink.gif

ir kiek mokejot jei nepaslaptis?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burleska @ 2010 10 16, 23:33)
Paskaičius Fanfanės atsiliepimą (man patiko jos plaukuosena įdėta forume), apsilankiau ir aš vakar pas Rasą biggrin.gif . Daug patirties mainant kirpėjus neturiu, bet jos darbas man tikrai patiko. Kur kas geriau nei už ten pat dirbančio Andriaus darbą (prieš tai pas jį lankiausi porą kartų).

Smagu, kad ir jums patiko thumbup.gif Jeigu apie tą patį Andrių kalbam (toks su akinukais atrodo), tai ir man nepatiko jo kirpimas, nes kreivai nurėžė, nors gal jam tik tą dieną kai mane kirpo taip nepasisekė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 19, 17:15)
Smagu, kad ir jums patiko  thumbup.gif  Jeigu apie tą patį Andrių kalbam (toks su akinukais atrodo), tai ir man nepatiko jo kirpimas, nes kreivai nurėžė, nors gal jam tik tą dieną kai mane kirpo taip nepasisekė biggrin.gif

jau ir as pas ja planuoju eiti, o siaip maloni moteris?smile.gif maloniai bendrauja?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 10 19, 22:14)
jau ir as pas ja planuoju eiti, o siaip maloni moteris?smile.gif maloniai bendrauja?smile.gif

mastau.gif O ko jai nemaloniai bendraut? biggrin.gif Aišku, kad maloni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 19, 17:15)
Smagu, kad ir jums patiko  thumbup.gif  Jeigu apie tą patį Andrių kalbam (toks su akinukais atrodo), tai ir man nepatiko jo kirpimas, nes kreivai nurėžė, nors gal jam tik tą dieną kai mane kirpo taip nepasisekė biggrin.gif

Taip, tas pats su akinukais biggrin.gif . Tai jam, matyt, dažnai būna blogos dienos biggrin.gif . Dar įdomu būtų pabandyti pas tą kitą vaikinuką, jo nuotrauka buvo šios savaitės "Žmonių" žurnale, iš kažkokio plaukuosenų renginio, pažymėtas kaip žinomas Lietuvos kirpėjas smile.gif.

Jauniute, bendrauja ji tikrai normaliai smile.gif.
Atsakyti
Paul Mithchell salonas Ortopedinio pastate, Loreta. smile.gif
Atsakyti