Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(kibirkstele* @ 2010 10 05, 13:48)
Sveiki, sakykit ar kas nors kirpotes pas kirppeja Rasa is Toveros? ar gerai apkepa, nudazo? Jos psl yra http://www.gerakirpeja.lt/, gal kas ka nors pasakys apie ja?  ax.gif

Dar visai šviežiai pas ją kirpausi biggrin.gif Šiaip labai gražiai apkirpo, LABAI atidžiai biggrin.gif Bet gal tiksliau reikėjo išaiškint ko norėjau, nes ne visai atitiko lūkesčius ax.gif Bet realiai verta pas ją eit.
Atsakyti
Kurioje kirpykloje Kaune dazo su alfaparf dazais?
Atsakyti
sveikos,kas lankotes pas Roberta?su juo dirbo tokia kirpeja Evelina lygtai (sviesi),kiek zinau,ji isejo dirbti "ant saves".gal kas zinote kur?arba turite jos mobilu tel.buciau l.dekinga..
Atsakyti
Sveikutes,

prasau nuomoniu apie Andriu is Andre, eiciau pas ji pirma karta, skaiciau temos pradzioj keleta nuomoniu, gal kas lanketes neseniai, ar patiko, kokios eiles pas ji?
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2010 10 06, 08:17)
ROBERTO STUDIJA - Laisvės al. 12-2,  (37) 361687. Salia Sushi express.

AČIŪ 4u.gif

QUOTE(egluziukas @ 2010 10 11, 18:14)
prasau nuomoniu apie Andriu is Andre, eiciau pas ji pirma karta, skaiciau temos pradzioj keleta nuomoniu, gal kas lanketes neseniai, ar patiko, kokios eiles pas ji?

Viskas pas ji labai faina, tik kaina nepatinka man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ferari @ 2010 10 08, 20:20)
Gal kas lankosi kirpykloje Musonas ,Kaune,gal yra atsiliepimu ax.gif

as lankiausi kokius 4 metus pas viena ten dirbancia kirpeja - Valentina berods g.gif ja visi Valyte vadindavo, tai taip ir nesuzinojau, koks pilnas vardas biggrin.gif siaip nebloga kirpeja, nebrangiai ima, bet tiesiog uzsimaniau "atnaujinti" kirpeja ir isejau ax.gif mano drauge pas ja vis dar tebesilanko ir yra patenkinta. o vat mano mamai ji vis tik netiko... labai vilioja tai, kad ji tikrai mazai ima palyginus su kitom smile.gif
Atsakyti
O gal kuri galit palyginti siuos abu kirpejus Roberta ir Andriu, pvz Roberto kirpimu esu macius, o Andraius ne ir nelebai isivaizduoju kaip jis kerpa g.gif Itariu, kad abu yra profesionalai, kitas dalykas abieju salonai yra beveik vienas priesais kita biggrin.gif o as irgi gyvenu netoliese ir noriu pas kazkuri eiti kirptis, tik nezinau pas kuri doh.gif
Atsakyti
Gal zinote kirpeja kuris ar kuri kerpa stilingai trumpus plaukus, ir dirba Silainiuose. Kirpausi ilga laika pas Jelena kuri dirbo Saulejoj po to Ricco senamiestyje, bet ji kaip bebutu gaila isvyko i uzsieni o taip stilingai kirpdavo thumbup.gif ir dabar nerandu kazko panasaus jau lankiausi pas kelias kirpejas bet nepatiko...
Atsakyti
o gal kas akropolyje ametistejoje plaukus tvarkotes?smile.gif
gal is ten ka galite parekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 10 14, 22:45)
o gal kas akropolyje ametistejoje plaukus tvarkotes?smile.gif
gal is ten ka galite parekomenduoti 4u.gif

zinau is ten dvi kirpejas, bet maciau tik vyru kirpimus biggrin.gif viena is ju dabar motinystes atostogose, o kitos vardas Inga, tai tikrai labai kruosti kirpeja, labai stilingai kerpa, pasirode man tikro profo darbas... bet pati ten neinu vien del aukstu kainu.
Atsakyti
As po daugelio metu vel bandysiu pas Ina eit kita savaite smile.gif Nes nu ner pas ka...
Atsakyti
Aš ir norėjau eiti pas visų išgirtą Iną, bet per ilga eilė man pas ją buvo. Tai eisiu į grožio galeriją - norėjau pas Aušrą, bet ji negalės tai eisiu pas kažkokią jauną panelę Akvilę. Gal kas turite atsiliepimų apie ją?
Atsakyti