Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(De Zavu @ 2010 09 28, 18:24)
Sveikos, uz dveiju sav, mano vestuves. Taip sunku issirinkti kirpeja, kadangi noriu netoli namu, aplankiau 4 salonus- kirpyklas. Sigita Gaiziunu gt. Arija ir Ametisteja Savanoriu pr. Kaina sukuosenos mano plaukams 100 lt, dazymas apie 70 lt. Nezinau , ka rinktis, visur vienodai, nedaro bandomuju sukuosenu. Gal konkreciai kazkokie atsilipimai aoie Sigitos savininke kirpeja ir Arijos kirpeja Vaida?

o kokios panasiai sukuosenos norit?
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2010 09 27, 16:47)
mazyliu kirpykla savanoriuose.
kirpeja Kristina thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
http://www.mazyliukirpykla.auk.lt/

Tikrai šauni kirpykla, o jau kirpėja wub.gif Manoji vis prašo ir prašo kad ten nuvesčiau - gi ir pakalbina, ir saldainiu pavaišina, ir sušukuoja labai gražiai, o dar pakvėpina biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Plaukai ilgi, galvoju pusiau palaidus, kazkiek priekyje suimti, kad velionui isegti. Nezinau dabar dar renkuos tarp Sigitos ir Vaidos is Arijos.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 09 29, 08:14)
Tikrai šauni kirpykla, o jau kirpėja  wub.gif  Manoji vis prašo ir prašo kad ten nuvesčiau  - gi ir pakalbina, ir saldainiu pavaišina, ir sušukuoja labai gražiai, o dar pakvėpina biggrin.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 09 13, 14:11)
Kur Kaune dazo Milkshake dazais?

Gal jau per vėlai parašiau, bet tik dabar pamačiau 4u.gif .Dažo Šilainiuose priešais Bernelių užeigą, kiek žinau tai kirpėja Vilma su šia firma dirba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2010 09 22, 20:05)
O kas yra jos arkliukas? Dazymai/kirpimai/sukuosenos, ilgi/trumpi plaukai?

Kai pradejau pas ja lankytis turejau ilgus plaukus kiek pamenu tai ilgi ar trumpi visada gerai nukirpdavo, sukuosena taip pat ne viena dariausi irgi labai paetnkinta likau ,dazo irgi puikiai:) nu pati paciausia man:)
Atsakyti
QUOTE(Nestee @ 2010 09 29, 19:05)
Gal jau per vėlai parašiau, bet tik dabar pamačiau 4u.gif .Dažo Šilainiuose priešais Bernelių užeigą, kiek žinau tai kirpėja Vilma su šia firma dirba thumbup.gif

o kaip kirpėja ji irgi gera? 4u.gif ir kurioj ten tiksliau vietoj - perėjus per gatvę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rocco: 30 rugsėjo 2010 - 13:10
Sveiki, sakykit ar kas nors kirpotes pas kirppeja Rasa is Toveros? ar gerai apkepa, nudazo? Jos psl yra http://www.gerakirpeja.lt/, gal kas ka nors pasakys apie ja? ax.gif
Atsakyti
mane taip pat domina kirpejos is Toveros,konkreciai Jolanta arba Irina. Gal galetumet ka nors pasakyti apie jas.
Atsakyti
QUOTE(amzina @ 2010 09 23, 12:45)
oho nu ir brangininkas as jau keleta metu einu pas roberta ten kitoj pusej Andre team, bet man uz dazyma(visa galva ir sruogeles) ir kirpima nu maximum 180lt paima, o mano plaukai gal siek tiek ilgesni nei iki peciu.  roberta irgi  galiu pagirti tikrai zino kaip skoningai apkirpti ir nudazyti

Aha, brangoka smile.gif Gali tekti ir man atsisakyti jo paslaugu, nes finansiskai labai skausmingas malonumas verysad.gif
Reikes gal nueiti pas Roberta pabandyti. O gal galima butu tikslesni kirpyklos pavadinima suzinoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 10 06, 00:55)
Aha, brangoka  smile.gif Gali tekti ir man atsisakyti jo paslaugu, nes finansiskai labai skausmingas malonumas  verysad.gif
Reikes gal nueiti pas Roberta pabandyti. O gal galima butu tikslesni kirpyklos pavadinima suzinoti?  blush2.gif

ROBERTO STUDIJA - Laisvės al. 12-2, (37) 361687. Salia Sushi express.
Atsakyti
Gal kas lankosi kirpykloje Musonas ,Kaune,gal yra atsiliepimu ax.gif
Atsakyti