Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

Gal kas lankotes pas kirpeja Jelena, anksciau ji dirbo silainiuose "Saulejoj", veliau "Ricco" senamiestyje, o dabar nezinau kaip ja rasti nes pameciau mobilu tel. Gal kuri zinote jos kontaktus arba kokiame salone dirba, buciau labai dekinga.
Atsakyti
as ryt keliauju pas kirpeja roberta uzsirasiau pries pora savaiciu, dabar pasiskaiciau ka jus cia rasote, kad jis klienciu nelabai laukia, tai ir galvoju ar pavyks man ryt tapti grazia bigsmile.gif , as einu i vakara tai tikiuosi dar namo nebus isvaziaves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linaluk @ 2010 09 16, 12:38)
as ryt keliauju pas kirpeja roberta uzsirasiau pries pora savaiciu, dabar pasiskaiciau ka jus cia rasote, kad jis klienciu nelabai laukia, tai ir galvoju ar pavyks man ryt tapti grazia bigsmile.gif , as einu i vakara tai tikiuosi dar namo nebus isvaziaves biggrin.gif

neissigaski jau labai....vakare jis visada iki galo atidirba:)))) klienciu jis irgi laukia...bet yra truputuka pasikeles,na,visgi Meistras,jis turi teise keltis,gi pas ji diplomu diplomeliu,apdovanojimu kalnas kabo ant sienos, linkiu sekmes...as pas ji nesikerpu ne del tos priezasties,kad mane n'kartu isdure....neuzakcentavau pirma,o siai dienai tiesiog man per brangu....o jei galimybes leistu,tikrai i nieka nemainyciau....tiesiog kai susigyveni su juo,pazisti,pasikolioji,per danti patrauki po visokiu ten....apsisuki ir vel grizti....bet siuo metu,man,sedinciai namie su vaiku,tenka apriboti islaidas,tai pirmiausia pradedi rezt nuo saves,kad ir kaip nebutu gaila....

butinai parasyk ispudzius is po kirpyklos,sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 09 16, 13:54)
neissigaski jau labai....vakare jis visada iki galo atidirba:)))) klienciu jis irgi laukia...bet yra truputuka pasikeles,na,visgi Meistras,jis turi teise keltis,gi pas ji diplomu diplomeliu,apdovanojimu kalnas kabo ant sienos, linkiu sekmes...as pas ji nesikerpu ne del tos priezasties,kad mane n'kartu isdure....neuzakcentavau pirma,o siai dienai tiesiog man per brangu....o jei galimybes leistu,tikrai i nieka nemainyciau....tiesiog kai susigyveni su juo,pazisti,pasikolioji,per danti patrauki po visokiu ten....apsisuki ir vel grizti....bet siuo metu,man,sedinciai namie su vaiku,tenka apriboti islaidas,tai pirmiausia pradedi rezt nuo saves,kad ir kaip nebutu gaila....

butinai parasyk ispudzius is po kirpyklos,sekmes 4u.gif

aciu nuraminote truputi biggrin.gif o kokios kainos mazdaug pas ji ,jei mano paukai iki peciu, kirpsiu dazysiuosi , vienu zodziu tapsiu grazi tongue.gif , kiek reikia isideti pinigu kad nepritrukciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaluk: 16 rugsėjo 2010 - 12:03
QUOTE(linaluk @ 2010 09 16, 13:02)
aciu nuraminote truputi biggrin.gif  o kokios kainos mazdaug pas ji ,jei mano paukai iki peciu, kirpsiu dazysiuosi , vienu zodziu tapsiu grazi tongue.gif , kiek reikia isideti pinigu kad nepritrukciau lotuliukas.gif

na,manau,kokia 150,-maziausiai...aisku,su kokiom kirpyklom lyginsi,negali sakyt,kad labai brangu,ir kad labai pigu...na,idomu idomu bus,butinai parasyk
Atsakyti
gerai ryt parasysiu jei labai velai negrisiu smile.gif
Atsakyti

su svieziais ispudziais is roberto smile.gif tai kazkas nuostabaus, ir apkirpo super , ir nudaze super, nesitikejau kad galiu buti tokia grazi rolleyes.gif labai labai patiko, ir ankciau laiko prieme ir paskambino vienu zodziu liuks thumbup.gif vaikas kai grizau sake ZIAURIAI gerai atrodai biggrin.gif manau tai viska pasako biggrin.gif o ir kaina siaip tikrai prieinama galvojau kad bus daugiau ax.gif aciu robertui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaluk: 17 rugsėjo 2010 - 21:14
QUOTE(linaluk @ 2010 09 17, 21:12)
su svieziais ispudziais is roberto smile.gif  tai kazkas nuostabaus, ir apkirpo super , ir nudaze super, nesitikejau kad galiu buti tokia grazi rolleyes.gif labai labai patiko, ir ankciau laiko prieme ir paskambino vienu zodziu liuks thumbup.gif vaikas kai grizau sake ZIAURIAI  gerai atrodai biggrin.gif  manau tai viska pasako  biggrin.gif o ir kaina siaip tikrai prieinama galvojau kad bus daugiau  ax.gif  aciu robertui 4u.gif

Oj kaip šaunu, tiek gerų emocijų bigsmile.gif thumbup.gif Gal foto gali įdėti?
Atsakyti
QUOTE(linaluk @ 2010 09 17, 21:12)
su svieziais ispudziais is roberto smile.gif  tai kazkas nuostabaus, ir apkirpo super , ir nudaze super, nesitikejau kad galiu buti tokia grazi rolleyes.gif labai labai patiko, ir ankciau laiko prieme ir paskambino vienu zodziu liuks thumbup.gif vaikas kai grizau sake ZIAURIAI  gerai atrodai biggrin.gif  manau tai viska pasako  biggrin.gif o ir kaina siaip tikrai prieinama galvojau kad bus daugiau  ax.gif  aciu robertui 4u.gif

O tai kiek gi teko sumoketi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 09 16, 12:54)
Meistras,jis turi teise keltis,gi pas ji diplomu diplomeliu,apdovanojimu kalnas kabo ant sienos,

lotuliukas.gif maziau cia demesio reik kreipt i tuos plakatus,isklausi 2val kursa ir jau kabina ant sienos,paziurekit,pas visas beveik kabo,o kai nueini pas tikrai gerai issimokslinusi,nekaba nei vienas,stalciukyje kur guli lotuliukas.gif gi jei gerai dirba,turi klientura,lapeliu net nereik
cia mano tolygu,,, jei as turiu 15ziedu,butinai visus po du ant pirsto susimausiu-na,kad visi matytu,kiek turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 09 18, 18:52)
lotuliukas.gif maziau cia demesio reik kreipt i tuos plakatus,isklausi 2val kursa ir jau kabina ant sienos,paziurekit,pas visas beveik kabo,o kai nueini pas tikrai gerai issimokslinusi,nekaba nei vienas,stalciukyje kur guli lotuliukas.gif gi jei gerai dirba,turi klientura,lapeliu net nereik
cia mano tolygu,,, jei as turiu 15ziedu,butinai visus po du ant pirsto susimausiu-na,kad visi matytu,kiek turiu lotuliukas.gif

tikra tiesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 09 18, 17:52)

Ot tiesą kalbi wink.gif Gi bet kokioj srity, išklausai kursus, prašom, pažyma/ diplomas/ kitoks išrašas. Profesionalumo tai nesuteikia.
Atsakyti