Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(girene @ 2010 09 12, 15:23)
lotuliukas.gif o man butu visai nusispjaut,jei cia ka paskaityciau apie savo kirpeja-bloga atsiliepima
jei man nepasiko,tai sekmingai lankysiuos toliau

Aham, kaip sakoma, iš kitų klaidų niekad nepasimokom biggrin.gif Man tarkim TerroristTe69 patirtis įtakos nepadarė, tikrai gaila, kad jai taip nepasisekė, tuo labiau važiavo iš kito miesto, bet aš ėjau ir eisiu pas Iną, kol tfutfutfu man pačiai taip nenutiks turbūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 09 12, 22:04)
Aham, kaip sakoma, iš kitų klaidų niekad nepasimokom biggrin.gif Man tarkim TerroristTe69  patirtis įtakos nepadarė, tikrai gaila, kad jai taip nepasisekė, tuo labiau važiavo iš kito miesto, bet aš ėjau ir eisiu pas Iną, kol tfutfutfu man pačiai taip nenutiks turbūt biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 09 09, 23:42)
Na viskas, trūko mano kantrybė su Ina iš Baidis. Anksčiau gyvenau Kaune ir buvau lojali klientė, o persikėlus į Vilnių vis tiek važiuodavau pas ją iš įpročio (ir šiaip pokyčių nemėgstu). Bet jau 3 kartą ji tiesiog neįspėjus dingsta.. Pirmą kartą mirė jos močiutė, tai šita dar galėjau atleisti, bet juk galėjo paskambint įspėti, kad nevažiuočiau ir neeikvočiau nei laiko nei pinigų. Antrą kartą jai tiesiog buvo nenuotaika ir ji neatėjo į darbą, išjungė mobą ir gaudyk vėją laukuose (bendradarbės sakė čia dažnas atvejis). na ir galiausiai šiandien atsikėliau su temperatūra. galvojau gal paskambint, atsiprašyt ir nevažiuot, bet taip nemalonu kai paskutinę akimirką pasakau, tai išvažiavau. net ne su mašina, o su autobusu, kad nepadaryčiau avarijos. ateinu. laukiu 15, 20min.. skambinu - mobas išjungtas.. paklausiau pas kitas - sako, jai 4dienį laisvadieniai, tai gal jūs laiką sumaišėt. na bet tikrai nesumaišiau, nes aš tik ketvirtadieniais galiu atvykti ir ji patikino, kad priims. taip nemalonu, tikrai vos neapsiverkiau. absoliučiai sugadinta diena, pinigai.. iš to pykčio nusipirkau dažų, žiek gal ne ką prasčiau pavyks nusidažyt. o kirpimą bandysiu savo mieste, vis tik pigiau gaunas vien tik kerpantis.

Labai suprantu, kaip nemalonu, o tuo labiau, kad Jus is Vilniaus ir dar pasirodo buvote su temperatura g.gif
Siaip girdejau apie sia situacija, galejot juk dar kelias minutes palaukti, nes jei neklystu buvote uzsirase keletui valandu ar ne? Tai dar 10 minuciu gal butu nieko neleme. Suprantu, kad obidna.
Tuo metu pervaza buvo uzdaryta, o mobilu kirpeja, kaip tycia buvo palikus namie, as taip girdejau, sekancia diena ten lankiausi ir ji labai pergyveno del sio nutikimo. Dar is kitos puses jei klientes veluoja pusvalandi tai nieko tokio? O klientas palaukti 15 minuciu negali? Juk tikrai kartais visko nutinka, aisku tokiais atvejais ispet reikia, tiek vienai tiek kitai pusei.
Cia nekalbu apie Jus, aplamai.
Atsakyti
Sveikutes,gal galite parasyti Inos is baidzio mobilu,surizikuosiu ir as ten apsilankyti:))) o ar ji dirba kiekviena diena?iki keliu?kur tiksliai tas Baidis yra?Gedimino 22,tai cia tas 22 mazdaug kurioj pusej,arciau link Soboro ar priesingai?aciux....tiesa,kiek apytiksliai gali kainuoti trumpu plauku kirpimas+dazymas?
Atsakyti
tiesa,kas del mineto Roberto:pas ji istikimai lankiausi 10 metu....nuo pat jo pradzios visur ten Luksio g.ir t.t.,kol dar jis nebuvo joks ten Meistras ir pan.Ka galiu pasakyti?kaip kirpeju,jo darbu,buvau l.patenkinta,pataikydavo visada stiliu,buvo ramu,kad nereikia kvarsint galvos,kad noriu to ir ano,visad sauniau padarydavo...kas liecia jo "isdurinejimus",tai n'kartu buvau pavesta,atvaziuoji,issiprasius is darbo 1,5val.-jo nera,skambini-veluoja,na,tarkim kokia 1 val.kita karta,sumasto,iseina pietauti kokia 1 val.,trecia karta atvaziuoji,uzrakinta,telefono nekelia....tai as jau ji buvau siuntus,pasiuntus,ale iskoliodavau ir vel grizdavau...pati jam ta minti uzvedziau,kad uzsirasytu klienciu tel.ir jei jis negali,tai tegul atskambina,kol dar jokiu kompu ir savos studijos neturejo...tai va,mano drauge irgi buvo nuejus pas ji kirptis,kaip kirpejas-tiko,bet po vieno isdurimo-is principo nebeina.....reziume,klienciu jis savo ne itin vertina,kai budavo eiles po 2 men.i prieki,tai jam viena daugiau ar maziau,vienodai,per galva nesiversdavo,tipo,jis cia "zvaigzde"....o kas liecia anksciau aprasyta atveji su jaunaja,tai jis megejas is ryto pamiegot,niekada per galva nesivercia, kita mano drauge pas ji pastoviai pries darba nuo 8 val.ryto uzsirasinedavo,tai sake,kad jis niekada nera ant to laiko buves,kai ji pradejo reikst pretenzijas,tai jis pareiske,tipo,ko taip anksti uzsirasai, o ji,tai ko rasot,jei tuo laiku nedirbat,taip kad....
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 09 13, 13:27)
Sveikutes,gal galite parasyti Inos is baidzio mobilu,surizikuosiu ir as ten apsilankyti:))) o ar ji dirba kiekviena diena?iki keliu?kur tiksliai tas Baidis yra?Gedimino 22,tai cia tas 22 mazdaug kurioj pusej,arciau link Soboro ar priesingai?aciux....tiesa,kiek apytiksliai gali kainuoti trumpu plauku kirpimas+dazymas?

Ina 862077432, atrodo toks, o jei ka susirandi Baidzio salono nr. pasiskambini ir viska pasako. Kaip dirba nieko nezinau, as tiesiog uzsiregistruoju ir vsio.
Salonas yra Soboro "pusej", eini jeigu nuo Soboro link Akropolio turbut Gedimino g.
Praeini sviesofora ir ta pacia puse eini i prieki ("link Akropolio") ne itin toli ir vis ziuri iskabos, iskaba tokia ne reksminga, as vis pralekiu ja, reikia ieiti i broma, t.y. desinen ir tuoj durys.
Zodziu tarp vienos sankryzos ir sekancios tame tarpe, dar sekanti butu "Akropolio" sankryza gatviu pavadinimai uzmusk uzkrito, nezinau gal ne itin aiskiai paaiskinau, bet manau tikrai rasi.
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 09 13, 13:24)
Ina 862077432, atrodo toks, o jei ka susirandi Baidzio salono nr. pasiskambini ir viska pasako. Kaip dirba nieko nezinau, as tiesiog uzsiregistruoju ir vsio.
Salonas yra Soboro "pusej", eini jeigu nuo Soboro link Akropolio turbut Gedimino g.
Praeini sviesofora ir ta pacia puse eini i prieki ("link Akropolio")  ne itin toli ir vis ziuri iskabos, iskaba tokia ne reksminga, as vis pralekiu ja, reikia ieiti i broma, t.y. desinen ir tuoj durys.
Zodziu tarp vienos sankryzos ir sekancios tame tarpe, dar sekanti butu "Akropolio" sankryza gatviu pavadinimai uzmusk uzkrito, nezinau gal ne itin aiskiai paaiskinau, bet manau tikrai rasi.

aciuks 4u.gif
Atsakyti
Kur Kaune dazo Milkshake dazais?
Atsakyti
sutinku su tuo, kad ir kirpejas zmogus, kad ir jam visokiu situaciju gali buti, bet mes pas juos uzsirasom ne pries diena ir ne pries dvi, o daug anksciau. Todel turetu klijanta gerbti ir perspeti, jei ta ar kita diena negali priimti.
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 09 13, 15:11)

Maciau kirpykla pravaziuodama, kad dirba milk shake dazais, tai butu nuo 25-ecio turgaus vaziuojant link redos, na arciau ziedo po desine puse, penkiaauksti, pamatytumet, tik tiek ir zinau ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 09 13, 16:11)

O sitie dazai kuom geri? Gal be amoniako?
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 09 14, 10:52)
O sitie dazai kuom geri? Gal be amoniako?

yra pas juos ir su amoniaku ir be amoniako dazu.
Atsakyti