Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(Almini @ 2010 09 08, 18:50)
nesuprantu, del ko ji tokia isgirtoji ta Rita. Nebent dėl kainų - jos tikrai nėra didelės, bet daugiau nieko gero. Daugiau pas ją kirptis neisiu, čia mano asmeninė nuomonė  4u.gif

drinks_cheers.gif Buvau kartą, bet poto pusę metų bandžiau atsiauginti, kad atrodyčiau kaip žmogus. O kiek laiko užtrūkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 09 09, 21:42)
Na viskas, trūko mano kantrybė su Ina iš Baidis.

Pas Iną lankausi virš metų. Bet tokių dalykų niekada nenutikdavo. Jeigu skambinu į mobilų ir tuo metu ji nepakelia, visada atskambina. Prieš pora dienų buvau pasikirpti plaukus, nors sakė, kad pilna mergaičių, bet mane įkišo į tarpą ir gražiai atstatė formą. Beto kaina man yra priimtina. Net keista skaityti tokius komentarus, ji man tokia miela atrodo smile.gif
Ina viena iš nedaugelio prie kurios apsistojau ilgesniam laikui. Prieš ją teko keliose kirpyklose apsilankyti, na nepatiko, kad bruka savo pasiūlymus kaip kirptis, neva man labai labai tiks, nors aš sakau, kad man toks kirpimas nepatogus ir nepriimtinas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 09 09, 22:42)
Na viskas, trūko mano kantrybė su Ina iš Baidis...

Tikrai nesmagi, nemaloni situacija doh.gif Jums nepasiseke..
Liepos men. buvau uzsirasiusi sestadieni 17 val. Kai atvaziavau, Ina manes lauke pati sirgdadama baisiai.. Vargse vos laikesi ant koju, nes kazkas su skrandziu negerai buvo doh.gif Bandziau sakyti, kad gal atidetume, bet ji didvyriskai atlaike braukdama prakaita ir vis prisilaikydama.. Labai letai, bet labai tvarkingai apkirpo, graziai nudaze, daug patare thumbup.gif Ryt vel pas ja einu mirksiukas.gif .. Bet cia taip nugazdinot.. Tikiuos, viskas bus gerai mirksiukas.gif
P.S. Ir as pastebejau, kad jei nepavyksta jai prisiskambinti, tai ji pati visada perskambina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raile: 10 rugsėjo 2010 - 16:08
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 09 09, 21:42)
Na viskas, trūko mano kantrybė su Ina iš Baidis. ...

Ojej net nesitiki doh.gif Tikrai labai nemalonu., Aš pas ją jau ilgas laikas kerpuosi, bet nei karto nieko panašaus nebuvo įvykę. O į mobilų, jei neatisliepia, tai perskambina visada irgi g.gif Ne kartą kirpo su aukšta temperatūra, net matos kad negera žmogui, bet darbą atlieka sąžiningai.
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2010 07 13, 10:56)
Atėjau uždėti riebų minusą Roberto studijai ir pačiam Robertui. Lankiausi pas jį su pertraukomis kokius gerus 8 metus. Šauniai jis man tvarkė garbanotus plaukus. Daug ką esam išbandę ir tikrai jautėsi, kad puikiai valdo mano plaukus. Šukuosenų nerealių yra pridaręs... Ir šį savaitgalį turėjo šukuot vestuvėms, bet... paprasčiausiai nepasirodė  verysad.gif O pas mus laikas suplanuotas minutėmis, nes po 11 jau turėjom atsidurt Mažeikiuose. Buvom sutarę 8val.

Nežinau nei kas jis nei kaip, bet šitaip net paprasčiausiam salone ar kirpyklėlėje niekas nepasielgtų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2010 09 12, 11:31)
Nežinau nei kas jis nei kaip, bet šitaip net paprasčiausiam salone ar kirpyklėlėje niekas nepasielgtų... doh.gif

o dar senesnes istorijos istraukt negalejai??? Puikus meistas,puikus jo darbo rezultatai, juk visiems pasitaiko ekstriniu situacija, kirpjejas juk irgi zmogus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2010 09 12, 11:46)
o dar senesnes istorijos istraukt negalejai??? Puikus meistas,puikus jo darbo rezultatai, juk visiems pasitaiko ekstriniu situacija, kirpjejas juk irgi zmogus mirksiukas.gif

O Jums kurią vietą labiausiai skauda dėl to, kad skaitau tai ką noriu skaityti? Šitaip pasielgti ir bandyti teisinti, kad žmogus... atsiprašau, bet jei jau taip ir nutiko, taisyk padėti, paskambink, atsiprašyk, galų gale pasiūlyk nusikirpti nemokamai ar su nuolaida. O ne įjungęs durnių dirbk toliau, tai tik parodo meistro netašytumą.
Atsakyti
Manau, kad meistras, negalintis nukirpti/sušukuoti sutartu laiku, netgi ekstra atveju, turėtų perspėti arba paprašyti, kad tai padarytų kuris nors kolega.
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2010 09 12, 10:46)

Koks skirtumas kokio senumo, faktas kaip blynas ir viskas. Jam tai minusas.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 09 12, 14:44)
Koks skirtumas kokio senumo, faktas kaip blynas ir viskas. Jam tai minusas.

drinks_cheers.gif
..ir koks cia tas senumas, juk istorija nepilnu poros menesiu senumo g.gif Tikrai, kad toks meistras meistro vardo nevertas doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif o man butu visai nusispjaut,jei cia ka paskaityciau apie savo kirpeja-bloga atsiliepima
jei man nepasiko,tai sekmingai lankysiuos toliau

Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 09 12, 16:23)
lotuliukas.gif o man butu visai nusispjaut,jei cia ka paskaityciau apie savo kirpeja-bloga atsiliepima
jei man nepasiko,tai sekmingai lankysiuos toliau

visiskai sutinku thumbup.gif
Atsakyti