Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(Heleniux @ 2010 02 16, 21:05)
O pas kokia kirpeja eini? smile.gif

pas Jolita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2010 02 17, 19:03)
tikrai pas juoza kirpimas tik 40 lt?  blink.gif
galvojau ~100 lt g.gif

o atpigo biggrin.gif dar rudeni mokejau 50lt uz kirpima
kai Andre salone Juozukas dirba, tuomet kirpimas brangesnis (na ir kitos paslaugos taip pat cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(obstinate @ 2010 02 17, 13:56)
Uzsirasiau pas Juoza is Baltijos g. pirma karta. Gal apsviestumet kuri, kiek reikes piniguciu nestis? Ilgu plauku kirpimas ir (gal) sviesinimas kiek kainuoja?  4u.gif Beje, nustebino, kad kitai savaitei pilna vietu turejo, bet kuriai valandai, maniau kad menesi teks laukt...  g.gif

Atsiuskit kas nors man i az Juozo nr.
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2010 02 18, 11:22)
Atsiuskit kas nors man i az Juozo nr.

taigi paguglink Grozio karalyste kontaktai, ir ismeta lengviausiai smile.gif
Atsakyti
juozas-863060652
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2010 02 10, 20:10)
o tai geriau pas Rita nuejus 4val praleisti??savanoriu pr. jeigu pasakiu tai tarp siu variantu galiu det = zenkla kokybes atzvilgiu (Rita spalva nutamsindavo,nors prasydavau dazyti mano naturalia),o cia as ir neplanavau sestis tadien i kede,tik pasiteiravau del kt sav,o ji-galima ir siandien jei luktelsiu,nes kliente neatejo,sakykim paprasciau -turejau pinigu ir laikas nespaude,sutikau palaukti.O del to "cia"??salia darbo-nereikia niekur belstis.

Jeigu tai ta pati Rita Savanoriu pr., priesais Hyper Maxima, kirpykla ikurta bedrabuciuose - tai as pas ja nebevaikstau. Kerpa ji padoriai, nieko nesiskundziu, graziai nudazo plaukus, net ir ne brangiai paima uz paslaugas, BET: mane uzbiesino - kaip ji negerbia kliento laiko!!! Kokia pora valandu gali vien tik kirpti tavo plaukus. Vat geriausiai pamenu situacija. Ta vakara pas mane sveciu turejo atvaziuoti, tai po darbo, uzsirasiusi 17-tai valandai nueinu pas Rita pasidazyti ir nusikirpti plaukus. Jus irgi nepatikesit kaip ir mano viesnios ta vakara - kur tu buvai, mes jau laukiam taves?!?! As is kirpyklos isejau po 22 val. vakaro!!!!! Pas ja ateini sutartu laiku - o ji kazkam tai galva plauna, arba tik tik pradejusi dazyti plaukus. Tai sedi sedi, zurnalus jau pervertei visus. Na galiausiai duoda malone - atsisedi ant jos kedes. Kiek ka parro - tada vel sodinasi kita kliente (tuo mentu ateina ir trecia, vien tik pasikirpti plauku galiukus). O tu su isplauta galva valanda lauki....
Nieko jai nesakiau, ramus zmogus esu, bet mano mimika ji suprato.
Tad ieskau ir as geros plauku stilistes ar stilisto, kuri (-is) neplesikautu kaip andre.
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 02 05, 20:49)
Lankiausi ir aš pas Andrių. Pirmą ir paskutinį kartą. Padarė gražiai, tvarkingai, stiliovai, nieko nesakau, buvau super patenkinta, dešimt balų. Bet piniginę pašvarino kaip reikalas... dar teko bėgti iki bankomato papildomai išsiimti, nes manųjų 250 lt, kuriuos turėjau, neužteko  doh.gif

karsta.gif oho daugokai...Na bet ka gauni uz ta ir moki,juk i kaina yra iskaiciuojamas ne tik priemones ir darbo valandos,bet ir meistro profesionalumas.
Atsakyti
Apie Andriu ir as geros nuomones. Kerpa super, aisku kaina "kandziojasi". Pries kelias dienas lankiausi pas isgirtaji Juozuka.....KOSMARAS! Ir dar vadinasi kirpejas, likau labai nepatenkinta. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vija8 @ 2010 02 18, 18:03)
Apie Andriu ir as geros nuomones. Kerpa super, aisku kaina "kandziojasi". Pries kelias dienas lankiausi pas isgirtaji Juozuka.....KOSMARAS! Ir dar vadinasi kirpejas, likau labai nepatenkinta.  schmoll.gif

eiii... doh.gif o as pas Juozuka siandien uzsirasiau - pasiskaiciusiu siame forume apie ji. Pas Andriu neiciau, na nebent kas "pasefuotu" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rdanis: 18 vasario 2010 - 18:12
QUOTE(vija8 @ 2010 02 18, 18:03)
Apie Andriu ir as geros nuomones. Kerpa super, aisku kaina "kandziojasi". Pries kelias dienas lankiausi pas isgirtaji Juozuka.....KOSMARAS! Ir dar vadinasi kirpejas, likau labai nepatenkinta.  schmoll.gif

o tai kas konkreciai nepatiko?
Atsakyti
as ir dabar ieskau kirpejos Kaune, tik problematiska kai plaukai yra ploni, labai nedaug kas moka ka nors su jais padaryti, man jau iskart krinta kvalifikacija, kai kirpeja tokius plaukus kaip mano nori dziovinti fenu, tai iskart parodo neismanyma.. gera kirpeja dirba Baidis kirpykloje nuo Soboro einant, Ausra vardas, tik nera is pigiuju, ilgokai laukti reikia visada pas ja daug klientu
Klausimas gal Kaune kas "turi" kirpeja kuri profesionaliai ismano kaip kirpti plonus plaukus, mano ilgis truputis ant peciu, tokia, kuri siek tiek pakirptu, nes zinau, kad iskarpymai ploniem ir storiem plaukam skiriasi, kitaip reikia, ir ne toki kirpima padaro, kuris tik isfenavus "stovi" gerai, o rimta pakirpima? 4u.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaŠarka: 18 vasario 2010 - 20:21
QUOTE(girene @ 2010 02 18, 12:20)
juozas-863060652

dekui
Atsakyti