QUOTE(verbus @ 2010 02 10, 20:10)
o tai geriau pas Rita nuejus 4val praleisti??savanoriu pr. jeigu pasakiu tai tarp siu variantu galiu det = zenkla kokybes atzvilgiu (Rita spalva nutamsindavo,nors prasydavau dazyti mano naturalia),o cia as ir neplanavau sestis tadien i kede,tik pasiteiravau del kt sav,o ji-galima ir siandien jei luktelsiu,nes kliente neatejo,sakykim paprasciau -turejau pinigu ir laikas nespaude,sutikau palaukti.O del to "cia"??salia darbo-nereikia niekur belstis.
Jeigu tai ta pati Rita Savanoriu pr., priesais Hyper Maxima, kirpykla ikurta bedrabuciuose - tai as pas ja nebevaikstau. Kerpa ji padoriai, nieko nesiskundziu, graziai nudazo plaukus, net ir ne brangiai paima uz paslaugas, BET: mane uzbiesino - kaip ji negerbia kliento laiko!!! Kokia pora valandu gali vien tik kirpti tavo plaukus. Vat geriausiai pamenu situacija. Ta vakara pas mane sveciu turejo atvaziuoti, tai po darbo, uzsirasiusi 17-tai valandai nueinu pas Rita pasidazyti ir nusikirpti plaukus. Jus irgi nepatikesit kaip ir mano viesnios ta vakara - kur tu buvai, mes jau laukiam taves?!?! As is kirpyklos isejau po 22 val. vakaro!!!!! Pas ja ateini sutartu laiku - o ji kazkam tai galva plauna, arba tik tik pradejusi dazyti plaukus. Tai sedi sedi, zurnalus jau pervertei visus. Na galiausiai duoda malone - atsisedi ant jos kedes. Kiek ka parro - tada vel sodinasi kita kliente (tuo mentu ateina ir trecia, vien tik pasikirpti plauku galiukus). O tu su isplauta galva valanda lauki....
Nieko jai nesakiau, ramus zmogus esu, bet mano mimika ji suprato.
Tad ieskau ir as geros plauku stilistes ar stilisto, kuri (-is) neplesikautu kaip andre.