Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(Jokūba @ 2010 08 09, 10:07)
ar siuo metu ilgos eiles pas Ina? Kiek mazdaug dienu reikia laukt?

Ilgos, nes neseniai po atostogu grizo, tai as einu mazdaug po menesio laiko nuo skambinimo datos. ax.gif . Bet gal tau tiek nereikes laukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba dienele, gal kuri daretes sukuosena pas Zaneta SarmaStyle Putvinskio g. Kaune? unsure.gif
Atsakyti
Pasiskaičius atsiliepimus gundaus eiti pas Andrių iš salono "Andre". Domina kainos, gal kuri maždaug ,,galit primest" kiek kainuotų 4u.gif
Mano plaukai siekia krūtinę, dabar yra tamsus, bet norėčiau šviesint, dažyti įvairiomis šviesiomis sruogomis ir kažkokio kitokio kirpimo, bet kad išsaugot plaukų ilgį biggrin.gif
Kiek maždaug galėtų tai kainuot g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2010 05 11, 23:17)
gal kuri galetumet parekomenduot gera sukuosenu meistre? "gera", tai mano nuomone ta, kuri nepripurskia lako tiek, kad is plauku pasidaro "viela" ar "makaronai", o sukuosena atrodo gaiviai ir "svieziai"  biggrin.gif

Na ar radot tokia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2010 08 25, 14:50)
Pasiskaičius atsiliepimus gundaus eiti pas Andrių iš salono "Andre".

Kainos tai nemažos pas jį, bet tikrai negaila pinigėlių 4u.gif
Aš už apkirpimą ir šaknų padažymą sumoku 260-280Lt. (čia su 15% nuolaida) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dogmius @ 2010 08 17, 22:19)
Gal merginos patartumete gera VYRU kirpeja Kaune

Pabandykite pas Andrių "Andre" salone, tikrai nenusivilsite 4u.gif
Atsakyti
[quote=Burtininke,2010 08 25, 14:50]
Pasiskaičius atsiliepimus gundaus eiti pas Andrių iš salono "Andre". Domina kainos, gal kuri maždaug ,,galit primest" kiek kainuotų 4u.gif
Mano plaukai siekia krūtinę, dabar yra tamsus, bet norėčiau šviesint, dažyti įvairiomis šviesiomis sruogomis ir kažkokio kitokio kirpimo, bet kad išsaugot plaukų ilgį biggrin.gif

http://andresalon.lt...p?zone=plaukua:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdelyte: 04 rugsėjo 2010 - 00:12
[quote=sirdelyte,2010 09 04, 01:12]
[quote=Burtininke,2010 08 25, 14:50]
http://andresalon.lt...p?zone=plaukua:
[/quote]
maziausiai 400
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 01 30, 12:29)
As patarciau eiti pas Andriu, salonas "Andre". Pas ji kerpuosi jau 11metu. Tikras profesionalas, zinantis visas naujienas, patariantis, pritaikantis tai, kas tiktu. Kai apkerpa, tai gana ilgai laikosi plauku forma  ax.gif Aisku brangoka pas ji, bet atsiperka tie pinigeliai.

o kokia kaina pas ji?

Papildyta:
QUOTE(*GG* @ 2010 01 27, 13:47)
Spirgis, labai ačiū už informaciją. 4u.gif

As einu laisves al, kur buvo Merkurijus, is karto uz VDU didziosios sales yra kirpykla, gan nebrangiai ir gerai apkerpa, kirpimas 25-35 lt.
Atsakyti
Ar teko kam kirptis/dazytis salon plius, Megoje? Galvoju ten pabandyti, tik nezinau kaip ten kas, gal kas apie ten dirbancias meistres papasakot galetu.
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Na, 400 lt sau leisti tikrai negaliu, gal ir galėčiau, bet gailaaa tiek blink.gif doh.gif
Eisiu pas senąją savo kirpėją rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. perskaičiau didžiają dalį temos ir pasimečiau. Tai kur dirba ta išgirtoji Rita Auletoje savanoriu224 ar plauku galerijoje ar kur kitur ?
Atsakyti
QUOTE(Digliuotoji @ 2010 09 07, 15:16)
Sveikos. perskaičiau didžiają dalį temos ir pasimečiau. Tai kur dirba ta išgirtoji Rita Auletoje savanoriu224 ar plauku galerijoje ar kur kitur ?

Auletoje
Atsakyti