Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(Mamukas30 @ 2010 08 02, 16:26)
Nebereikia , pagaliau prisiskambina  doh.gif

ar siuo metu ilgos eiles pas Ina? Kiek mazdaug dienu reikia laukt?
Atsakyti
QUOTE(Linuska Z. @ 2010 07 26, 15:42)
Nejaugi niekas nieko negali pasakyti apie grozio salona Studija99 Silainiuose? verysad.gif

Aš ten lankiausi prieš 2 metus. Šviesinau plaukus sruogelėmis. Na, gražiai nudažė: sruogelės nesigavo nei ryžos, nei geltonos. Jų buvo pakankamai daug, plonų, o ne bet kur įmestos kelios stambios sruogos kaip iki tol vaikščiojau. biggrin.gif Sumokėjau ~100 Lt, plaukai buvo vidutinio ilgio, iki pusės nugaros. Vėliau šviesinti plaukai nenusausėjo, nenutrupėjo, negeltonavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(m0k0na @ 2010 08 09, 11:35)
Aš ten lankiausi prieš 2 metus. Šviesinau plaukus sruogelėmis. Na, gražiai nudažė: sruogelės nesigavo nei ryžos, nei geltonos. Jų buvo pakankamai daug, plonų, o ne bet kur įmestos kelios stambios sruogos kaip iki tol vaikščiojau.  biggrin.gif Sumokėjau ~100 Lt, plaukai buvo vidutinio ilgio, iki pusės nugaros. Vėliau šviesinti plaukai nenusausėjo, nenutrupėjo, negeltonavo.  smile.gif

Bet tas salonas, mano galva, vos gal metų senumo, tikrai čia apie tą g.gif
Atsakyti
Gal kas patars kur vyra uzrasyti? Grizo taip "apkirptas", kad kirpimu tai sunku pavadint... Koki normalu salona gal zinot? Beje drauge minejo Laisves alejoje GOLDEN FASHION jei neklystu... Rasa kirpeja. Gal kas turite kokiu atsiliepimu ir telefona gal zinot?
Atsakyti
Gal kas lankotes Paul Michell Savanoriuose pas Rutele? Kokie atsiliepimai butu?
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
As lankausi Savanoriu pr. http://www.grozionamai.net, pas Renata. Dirba neblogai,su Loreal produkcija, mano ilgi plaukai, tai moku 200 Lt uz dazyma ir kirpima.Lankausi gal kokis 5 metus, krize, lyg ir brangoka, ir tas pats per ta pati. Tik tiek, kad sviesinu plaukus gal jau 10 metu, o jie vis dar gerai atrodo, manau reikia dekoti kokybiskiems dazams.
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2010 08 11, 11:43)
Gal kas lankotes Paul Michell Savanoriuose pas Rutele? Kokie atsiliepimai butu?

aš kirpausi ir dažiausi pas ją kokius tris kartus. Šiaip sutvarko kruopščiai, atrodžiau tvarkingai visus kartus smile.gif man atrodo, nelabai jinai mėgsta eksperimentuot, tiesiog pakerpa pagal buvusią formą ir tiek. Sesė pas ją ilgiau ir dažniau lankosi, bet po paskutinio karto liko nepatenkinta dažymu, šaknys gavosi daug tamsesnės nei galai, ir po savaitės atrodo kaip su ataugusiom šaknim g.gif mano pusilgių plaukų kirpimas ir dažymas (nesvarbu ar tik šaknis dažydavo ar visus plaukus) kainuodavo 140 lt. aš tai tikrai bandysiu ieškot kitos kirpėjos, o sesuo dar neapsisprendė ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringule123 @ 2010 08 09, 21:51)
Gal kas patars kur vyra uzrasyti? Grizo taip "apkirptas", kad kirpimu tai sunku pavadint... Koki normalu salona gal zinot? Beje drauge minejo Laisves alejoje GOLDEN FASHION jei neklystu... Rasa kirpeja. Gal kas turite kokiu atsiliepimu ir telefona gal zinot?

MB pastarąjį kartą kirposi "Jos kaprizai", nežinau tiksliai pas kurią, bet gerai apkirpo 4u.gif
Atsakyti
Laba!

Gal merginos patartumete gera VYRU kirpeja Kaune, kuri moka moderniau kirpti, susipazinusi su "holivudinio" pasaulio sukuosenomis ir suprastu, ko noriu, patartu ka? Nes keliuose salonuose kirpausi, pastoviai manes nesupranta ir nepadaro taip, kaip reikia. Pernelyg daug daro taip, kaip "paciom geriau atrodo".

Link kazko tokio noriu kirptis, bet ilgio dar neuztenka, tai noriu kad tik aptvarkytu tik, bet nesugadintu kelio link sios sukuosenos ir kad nepadarytu man eilines "kavenskos" sukuosenos, kaip megsta kaune panasias nesioti, nes si skiriasi: http://img2.timeinc....s/zac_efron.jpg

ACIU! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dogmius: 17 rugpjūčio 2010 - 21:20
QUOTE(Dogmius @ 2010 08 17, 22:19)
Laba!

Gal merginos patartumete gera VYRU kirpeja Kaune, kuri moka moderniau kirpti, susipazinusi su "holivudinio" pasaulio sukuosenomis ir suprastu, ko noriu, patartu ka? Nes keliuose salonuose kirpausi, pastoviai manes nesupranta ir nepadaro taip, kaip reikia. Pernelyg daug daro taip, kaip "paciom geriau atrodo".

Link kazko tokio noriu kirptis, bet ilgio dar neuztenka, tai noriu kad tik aptvarkytu tik, bet nesugadintu kelio link sios sukuosenos ir kad nepadarytu man eilines "kavenskos" sukuosenos, kaip megsta kaune panasias nesioti, nes si skiriasi: http://img2.timeinc....s/zac_efron.jpg

ACIU! smile.gif

Pabandyk Grožio Galerijoj Savanorių pr. Tikrai išpildys lūkesčius.
Kontaktai čia
Atsakyti
sveikos gal galit pagelbet, gal zinot kur kaune yra kazkas panasaus http://salonasexpert...nostikos-kamera aciu
Atsakyti