Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 07 24, 09:26)
Visada dažausi pas Eglę iš Plaukų galerijos Savanorių pr. Dažau šviesiomis sruogomis, tik jos dėka atsigavo mano plaukučiai, nes buvo taip nudeginti, kad baisu  doh.gif

O gal galima Egles kontaktus i az? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Nejaugi niekas nieko negali pasakyti apie grozio salona Studija99 Silainiuose? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 07 23, 11:59)
Kokie plaukučiai? Ta prasme kokio "gamintojo"?

so.cap original mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2010 07 13, 10:56)
Atėjau uždėti riebų minusą Roberto studijai ir pačiam Robertui.

Nu bet parsas kaip reta.. blink.gif tyliu.. tikiu daug klienciu praras.. o kas padejau jum tai saunuoliai! Smagu, kad yra tokiu zmoniu.. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(wife @ 2010 06 10, 14:28)
Kas dazo graziai sruogelemis sviesiomis su gerais dazais, atrenka tas pacias paskui, smulkias, grazias, kaina nera svarbi, noriu,kad graziai padarytu ax.gif  4u.gif

QUOTE(awsra @ 2010 06 10, 15:11)
mane taip pat domina sitas klausimas? 4u.gif

Vienareiksmiskai-graziausiai sruogelemis dazo Andzela is Markizes (anksciau dirbo Madam,Jos kaprizai) sumokesite apie 120-150lt
Atsakyti
man labiausiai patinka Akropolio "Ametistėjos" kirpėjos Ieva ir Eglė. Jos nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pimcute: 01 rugpjūčio 2010 - 17:19
Sveikutes, maciau ne viena lanketes pas Ina, gedimino 22, bet as skambinu, kaip ir niekas nekelia, gal zinok ar kas pasikeite? Hmm, ar ten taip visada ilgai nekelia ragelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasminn @ 2010 01 27, 19:40)
Gal kuri lankotes/esat lankiusis pas Dainora, kur dirba priesais Sava. Gal turite kokiu atsiliepimu?  ax.gif

As lankiaus. Nieko blogo negaliu pasakyti, gerai apkirpo, nudaze. Tik klausinejo kaip noreciau, o as amzinai nebunu nieko imantraus susigalvojus, 100 metu jau taip pat vaikstau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas30 @ 2010 08 02, 11:05)
Sveikutes, maciau ne viena lanketes pas Ina, gedimino 22, bet as skambinu, kaip ir niekas nekelia, gal zinok ar kas pasikeite? Hmm, ar ten taip visada ilgai nekelia ragelio  g.gif

Nebereikia , pagaliau prisiskambina doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Norejau paklausti, gal kuri lanketes Sarma style gruodzio g. pas Erika, bet ji dirbo ten pries kokius 3 m. paskui isejo i dekreta,o as jos vizitine pameciau sad.gif gal sakau dabar ji kur kitoj kirpykloj dirba... gerai ji man plaukus sutvarkydavo...
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2010 07 02, 18:41)
Gal kas parasysite daugiau apie Rasa Gaizauskaite is "Jos kaprizai" g.gif  Kokios ten dazymo ir kirpimo kainos g.gif
Aciu 4u.gif

man sake be 350 ten nesirodyti
Atsakyti
Pigu tai ten tikrai nera. Mano broliene ten kirpdavosi ir dazydavosi viena spalva, tai uz trumpus plaukus palikdavo apie 250 lituku, db eina pas kita kirpeja tai moka tik 140 lt.
Atsakyti