Visada dažausi pas Eglę iš Plaukų galerijos Savanorių pr. Dažau šviesiomis sruogomis, tik jos dėka atsigavo mano plaukučiai, nes buvo taip nudeginti, kad baisu
Sveikutes, maciau ne viena lanketes pas Ina, gedimino 22, bet as skambinu, kaip ir niekas nekelia, gal zinok ar kas pasikeite? Hmm, ar ten taip visada ilgai nekelia ragelio
As lankiaus. Nieko blogo negaliu pasakyti, gerai apkirpo, nudaze. Tik klausinejo kaip noreciau, o as amzinai nebunu nieko imantraus susigalvojus, 100 metu jau taip pat vaikstau
Sveikutes, maciau ne viena lanketes pas Ina, gedimino 22, bet as skambinu, kaip ir niekas nekelia, gal zinok ar kas pasikeite? Hmm, ar ten taip visada ilgai nekelia ragelio
Sveikutes, Norejau paklausti, gal kuri lanketes Sarma style gruodzio g. pas Erika, bet ji dirbo ten pries kokius 3 m. paskui isejo i dekreta,o as jos vizitine pameciau gal sakau dabar ji kur kitoj kirpykloj dirba... gerai ji man plaukus sutvarkydavo...
Pigu tai ten tikrai nera. Mano broliene ten kirpdavosi ir dazydavosi viena spalva, tai uz trumpus plaukus palikdavo apie 250 lituku, db eina pas kita kirpeja tai moka tik 140 lt.