Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(tura @ 2010 07 04, 10:56)
Lankiaus pas ja daugiau nei pries 2 metus. Tik kirpimas buvo 150lt. Ir mano garbanotu plauku nesuzvejo

g.gif daug.. O tai kiek tada su dazymu kainuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2010 07 05, 08:44)
g.gif  daug.. O tai kiek tada su dazymu kainuotu g.gif

Klausiau. Priklauso nuo ilgio, spalvos, sruogelių ir bla bla bla. Realiai su dažymu apie 300 schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2010 07 05, 09:56)
Klausiau. Priklauso nuo ilgio, spalvos, sruogelių ir bla bla bla. Realiai su dažymu  apie 300 schmoll.gif

Tai manau, kad man sis zygis pas meistre atkrenta schmoll.gif blush2.gif
Dabar blaskausi tarp Juozo ir Inos is Baidzio g.gif Plaukuciai mano silpnoki.. Na, nepazeisti, bet ploni is prigimties:geda2: Dabar dar ir nukirpti baisiai (pakliuvau pas tokia meistre doh.gif ) Reiktu paaugiti, bet formos vistiek ir auginimui reikia g.gif Ir dazyti reikia.. Noriu, kad patartu kirpejas, paderintu, o ne klausinetu - ar cia trumpinti?...ar cia kirpti ar palikti doh.gif ? ..ar sviesinam ar tamsinam..? (Buna ir taip doh.gif lotuliukas.gif )
Aisku, ir kainos protingos norisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raile: 05 liepos 2010 - 09:33
QUOTE(Raile @ 2010 07 05, 10:30)
Tai manau, kad man sis zygis pas meistre atkrenta schmoll.gif  blush2.gif   
Dabar blaskausi tarp Juozo ir Inos is Baidzio g.gif  Plaukuciai mano silpnoki.. Na, nepazeisti, bet ploni is prigimties:geda2:    Dabar dar ir nukirpti baisiai (pakliuvau pas tokia meistre doh.gif )  Reiktu paaugiti, bet formos vistiek ir auginimui reikia g.gif   Ir dazyti reikia.. Noriu, kad patartu kirpejas, paderintu, o ne klausinetu - ar cia trumpinti?...ar cia kirpti ar palikti doh.gif ? ..ar sviesinam ar tamsinam..? (Buna ir taip doh.gif  lotuliukas.gif )
Aisku, ir kainos protingos norisi mirksiukas.gif

pas Juozą tikrai nepatarčiau eit,aš prieš porą savaičių lankiausi-tikrai išpūstas burbulas ir kainos ir kokybės atžvilgiu.palikau nemažą sumą,o kirpimo jau vėl plaukai reikalauja.kad jis praktiškai ir nekirpo...norėjau kardinalaus pasikeitimo,kirpimas buvo darytas pas Ritą prieš 2mėn.,galvojau kažką įdomiau padarys,o jis dėliojo,dėliojo plaukus,lygino,ar galai vienodai nukirpti ir neradęs prie ko prikibt,kad atrodytų kaip kirpimas,čiaukštelėjo porakart žirklėm ir viskas...
tikrai neverta:mmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutka: 05 liepos 2010 - 09:52
Buvau pas Ina, paprasta, profesionali kirpeja, biski buvo tadien pasiraukus, bet gal diena ne kokia buvo smile.gif , juk kam nebuna..
Pakeite plauku spalva, kuria likau patenkinta..Nei per daug girti negaliu, nei peikti.Rekomenduociau kas nori profesionalaus plauku sutvarkymo be jokiu pompastiku ar issisokanciu spalvu ar kirpimu
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2010 07 05, 17:15)
Buvau pas Ina, paprasta, profesionali kirpeja, biski buvo tadien pasiraukus, bet gal diena ne kokia buvo smile.gif , juk kam nebuna..
Pakeite plauku spalva, kuria likau patenkinta..Nei per daug girti negaliu, nei peikti.Rekomenduociau kas nori profesionalaus plauku sutvarkymo be jokiu pompastiku ar issisokanciu spalvu ar kirpimu

Tai jau ir apsisprendziau, eisiu pas Ina mirksiukas.gif O kaip ten su pinigeliais? Ar proto ribose? Kiek mokejote uz kirpima ir dazyma g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2010 07 05, 17:56)
Tai jau ir apsisprendziau, eisiu pas Ina mirksiukas.gif  O kaip ten su pinigeliais? Ar proto ribose? Kiek mokejote uz kirpima ir dazyma g.gif  Aciu 4u.gif

aš visom keturiom tik už INĄ 4u.gif šeštadienį [pirmą kartą buvau pas ją ir supratau, kad tai mano kirpėja thumbup.gif
pirmą kartą dažiausi plaukus, tai padarė tai ko norėjau, dabar net lango stikle savim neatsigrožiu lotuliukas.gif
už kirpimą ir dažymą mokėjau 80lt blink.gif super thumbup.gif kitur vien už kirpimą mokėdavau 50-40...
p.s. mano plaukai ilgi iki pat subiniuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 07 05, 21:58)
aš visom keturiom tik už INĄ  4u.gif šeštadienį [pirmą kartą buvau pas ją ir supratau, kad tai mano kirpėja  thumbup.gif
pirmą kartą dažiausi plaukus, tai padarė tai ko norėjau, dabar net lango stikle savim neatsigrožiu  lotuliukas.gif
už kirpimą ir dažymą mokėjau 80lt blink.gif super  thumbup.gif kitur vien už kirpimą mokėdavau 50-40...
p.s. mano plaukai ilgi iki pat subiniuko  blush2.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 07 05, 20:58)
aš visom keturiom tik už INĄ  4u.gif šeštadienį [pirmą kartą buvau pas ją ir supratau, kad tai mano kirpėja  thumbup.gif
pirmą kartą dažiausi plaukus, tai padarė tai ko norėjau, dabar net lango stikle savim neatsigrožiu  lotuliukas.gif
už kirpimą ir dažymą mokėjau 80lt blink.gif super  thumbup.gif kitur vien už kirpimą mokėdavau 50-40...
p.s. mano plaukai ilgi iki pat subiniuko  blush2.gif

Man dar Krisitna toje pat kirpykloje patiko, ji gal kruopsciau dazo.
Ina, kai dejo tamsia spalva, tai uzmozojo net ir ant kaktos, paskui teko trinti spiritu nes liko ant odos tamsios demes ten kur buvo galima ju isvengti:hm

Sumokejau 70lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isimylejus: 06 liepos 2010 - 10:58
Sveikos smile.gif
Va mano kirpeja isejo atostogu ir nespejau nueiti nei plaukuciu pasidazyti nei pasikirpti verysad.gif
as sviesinu plaukucius sviesiom sruogelem galvoju eiti gal pas Ina ??? o gal kas zino sviesiu sruogeliu meistre gal kas dazot taip ir gali patarti? rolleyes.gif nors cia nieko ytpatino rolleyes.gif
o kaip pas Ina eiles? jauciu uzisrasyt tai eilute nemaza thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2010 07 06, 18:56)
Sveikos  smile.gif
Va mano kirpeja isejo atostogu ir nespejau nueiti nei plaukuciu pasidazyti nei pasikirpti  verysad.gif
as sviesinu plaukucius sviesiom sruogelem galvoju eiti gal pas Ina ??? o gal kas zino sviesiu sruogeliu meistre gal kas dazot taip ir gali patarti?  rolleyes.gif nors  cia nieko ytpatino  rolleyes.gif
o kaip pas Ina eiles? jauciu uzisrasyt tai eilute nemaza  thumbup.gif

aš laukiau virš savaitės lyg...
Atsakyti
As liepos 1 diena skambinausi Inai, tai uzrase mane liepos 14d. ax.gif
atsiliepimai geri, kaina irgi, tikiuosi ir rezultatas nudziugins smile.gif
Atsakyti