Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(tura @ 2010 06 23, 15:42)

bet žinokite pas Andrių dar daugiau, nei pas Arūną paliksite litų ir galite lygiai taip pat trumpai sėdėti kėdėje wink.gif

Kas rašėte až, atsakysiu, kai rasiu kitam kompe Inos kirpimo foto. O pas Andrių einu ryt, tai padarysiu foto šviežių smile.gif

Dėl makiažo...dariausi ne Andre salone, o pas tokią Rūtą, turiu tik jos numerį, Savanoriuose kažkur dirba. Nerealu wub.gif

Vestuvėms šukuotis TIK INA. Bent jau man trumpus plaukus liuks sutvarkė, aišku, septyni metai atgal.
Atsakyti
QUOTE(drakoniuke20 @ 2010 06 23, 23:41)
galbut kas nors dareties makiazas andre salone?  4u.gif

dariausi pas Ingute berods vardas,nepatiko visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne32 @ 2010 06 17, 11:22)
Labas rytas smile.gif
gal kuri lankotes Pjeseje, prei muzikinio teatro Kestucio g.? Kazkaip pakutinem dienom ten is vis neimanoma priskambint  g.gif
Ten ,kiek zinau, dirba Aiste,gal kokiu atsiliepimu?
dekoju

Pjesė jau užsidarė, o Aistė dirba Savanorių 79, priešais saulės gimnaziją Grožio namuose.
Atsakyti
QUOTE(drakoniuke20 @ 2010 06 23, 23:41)
galbut kas nors dareties makiazas andre salone?  4u.gif

Dariausi pries 2,5m., tai man laaaaaaabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Pati geriausia - LAURA - Grozio Galerija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 06 23, 22:58)
biggrin.gif o kodel Jus save vertet kankintis 2 metus?

kadangi einu kas kokius 2-3 mėn. tai vis galvodavau gal tik šį kartą ji taip kankina, bet vis tas pat, bet mano kantrybė trūko.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 24, 09:35)
Dėl makiažo...dariausi ne Andre salone, o pas tokią Rūtą, turiu tik jos numerį, Savanoriuose kažkur dirba. Nerealu wub.gif

kazkokia Ruta as pazystu bigsmile.gif Labai malonu girdeti, kad patiko jos darbas. Teko ilgokai stebeti, kaip ji dirba- tokio skoningo ir precizisko darbo paieskoti reikia thumbup.gif
Dare ji ir man makiaza 1 karta- atrodziau ir jauciausi puikiai!!!
Dabar ji dirba Grozio imperijoj, ar kaip ten.... blush2.gif Tikrai nezinau tikslaus pavadinomo g.gif
o gal grozio galerija.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 29 birželio 2010 - 12:26
QUOTE(brashke77 @ 2010 06 29, 13:25)
kazkokia Ruta as pazystu  bigsmile.gif  Labai malonu girdeti, kad patiko jos darbas. Teko ilgokai stebeti, kaip ji dirba- tokio skoningo ir precizisko darbo paieskoti reikia  thumbup.gif
Dare ji ir man makiaza 1 karta- atrodziau ir jauciausi puikiai!!!
Dabar ji dirba Grozio imperijoj, ar kaip ten....  blush2.gif  Tikrai nezinau tikslaus pavadinomo  g.gif
o gal grozio galerija....  g.gif

kažkaip taip vadinasi jos darbovietė smile.gif tokia labai stilinga šviesiaplaukė mergina. Darė ji man vestuvės makiažą, du kartus darė mano draugei ir puskei, visos liko patenkintos labai biggrin.gif Gaila, kad progų neturiu vėl pasimakiažinti sad.gif
Atsakyti
Rūta dirba "Grožio galerijoj"
http://www.grozio-galerija.lt/
4u.gif
Atsakyti
Gal kuri nors lanketes ALONDZ pas OTILIJA ?
butu gerai isgirsti apie ja atsiliepima, o ypac del sukuosenu ... smile.gif
nes mano kirpeja negali, tai teko pas ja uzsirasyti susukavimui, gaila dar jos visai nepazistu , tai idomu bijoti ar ne lotuliukas.gif
ir dar , jei zinote ja, gal isivaizduojat i kokia mazdaug kaina orientuotis pas ja del sukuosenos ? g.gif
Atsakyti
Gal kas parasysite daugiau apie Rasa Gaizauskaite is "Jos kaprizai" g.gif Kokios ten dazymo ir kirpimo kainos g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2010 07 02, 17:41)
Gal kas parasysite daugiau apie Rasa Gaizauskaite is "Jos kaprizai" g.gif  Kokios ten dazymo ir kirpimo kainos g.gif
Aciu 4u.gif

Lankiaus pas ja daugiau nei pries 2 metus. Tik kirpimas buvo 150lt. Ir mano garbanotu plauku nesuzvejo
Atsakyti