Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

sveikos,

bukit geros, padekit. kur Kaune rast gera kirpeja, kuri vestuvines sukuosenas darytu?
ir noriu, kad nebutu pasenusio mastymo. t.y. vien nenaturalios garbanas ir pora buteliuko lako i plaukus..
gal kuri daretes?
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 06 14, 18:20)
As patarciau apsilankyti pas Andriu is salono "Andre"  4u.gif  Labai stilingai plaukucius sutvarko  thumbup.gif

4u.gif Pasiskaiciusi siame forume,isgirdusi tiek pagyru apie Andriu,nesusilaikiau ir nuejau..Esu labai isranki kirpejams,net turiu jiems siokia tokia fobija(viena karta buvau nualpusi,kai per stipriu sviesinimo dazu uzdejo blink.gif ).Andrius yra turbut pats geriausias kirpejas,pas kuri esu buvusi.Tokio meistriskumo dar paieskoti reikia.Man pasiule plauku spalva,suprato tiksliai ko noreciau,nenutrumpino per daug plauku.Padare labai grazu stilinga ilgu plauku kirpima,iskarpe truputi priekyje ir kaip zadejo,po 3 men kirpimas man visdar laikosi.Sulaukiau komplimentu net is savo mociutes,kuri gyre naturalia sviesiu plauku spalva blush2.gif Gaila,esu uzsienyje,man jo dabar taip reiketu,kad saknis padazytu,tenka paciai,nes pas nieka kita po Andriuko nebesinori schmoll.gif Laukiu nesulaukiu rugpjucio menesio,kada vel busiu LT ir pas ji nueisiu.Kainos aukstos,bet jis to vertas thumbup.gif Aciu panelems is sios temos,savo atsiliepimais mane paskatinusioms pas ji apsilankyti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o aš noriu paminėti, mano manymu, labai prastą kirpėją - Gabrielę iš Gordijos...
Visų pirma ji nemoka džiovinti plaukų, kažkur skuba lekia, todėl jos džiovintuvas visada įjungtas ant pačio didžiausio karščio ir svilina ką tik nudažytus plaukus... Katais dantis sukandus tenka sėdėti... Ir ne man vienai, mano draugės pas ją ėjo - tas pats blink.gif
Pas ją einu gal jau 2 metai, bet kiekvieną kartą jos paslaugos brangsta, nors visada dažau taip pat, nekerpu, nes kai kartą paprašiau kirpčiukų - tai tikrąja to žodžio prasme IŠKRAMTĖ juos, atrodžiau kaip koks kurtas schmoll.gif
Atsakyti
Aš priešpaskutinį kartą ėjau pas Jūratę, likau patenkinta, bet dabar sugalvojau dažyti ir atsiliepimai sugundė rekomendacijos apie Iną, tai liepos 3 keliausi pas ją rolleyes.gif papasakosiu kaip sekėsi ax.gif
dar nei karto nesu dažius, tai planuoju pirmą kartą apturėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2010 06 23, 09:01)
o aš noriu paminėti, mano manymu, labai prastą kirpėją - Gabrielę iš Gordijos...
Visų pirma ji nemoka džiovinti plaukų, kažkur skuba lekia, todėl jos džiovintuvas visada įjungtas ant pačio didžiausio karščio ir svilina ką tik nudažytus plaukus... Katais dantis sukandus tenka sėdėti... Ir ne man vienai, mano draugės pas ją ėjo - tas pats  blink.gif
Pas ją einu gal jau 2 metai, bet kiekvieną kartą jos paslaugos brangsta, nors visada dažau taip pat, nekerpu, nes kai kartą paprašiau kirpčiukų - tai tikrąja to žodžio prasme IŠKRAMTĖ juos, atrodžiau kaip koks kurtas  schmoll.gif

As einu pas jos kolege Jurgita, tai matau kaip ji klientus aptarnauja ir visada mastau "vargses moterys" biggrin.gif pabandykite pas jos kolege nueiti, spalva visada parenka tobulai, plaukus saugo ir labai maloni, jaunatviska ir isiklauso i norus, nieko nedaro pagal save thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 06 23, 12:11)
Aš priešpaskutinį kartą ėjau pas Jūratę, likau patenkinta, bet dabar sugalvojau dažyti ir atsiliepimai sugundė rekomendacijos apie Iną, tai liepos 3 keliausi pas ją  rolleyes.gif papasakosiu kaip sekėsi  ax.gif
dar nei karto nesu dažius, tai planuoju pirmą kartą apturėti  rolleyes.gif

o su kokiais plauku dazais Ina dirba? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidaxxx @ 2010 06 23, 12:48)
o su kokiais plauku dazais Ina dirba? mirksiukas.gif

mane irgi domina sis klausimas. Ir kokia kaina plauku dazymo pas Ina? smile.gif
Beje, kiek zinau, jei nereikia jos akiai dazyti, ji visad atkalbes, nes uz naturalu plauka smile.gif bent taip buvo pries kelis metus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jokūba: 23 birželio 2010 - 13:28
Dėl Arūno iš Formų...manau shiloh neperdedi wink.gif Arūnas niekada neklausė kitų nuomonės, nors kaip žmogus yra malonus, bet daro viską savaip. Gerai, kai pats neturi nuomonės ir jo padarymas tinka patinka.

Kažkas prašė parodyti, kaip atrodo mano kirpimas padarytas Andriaus. Nelabai noriu eteryje rodytis, nes su užtušuota marmūzele. Turiu foto su Inos, Andriaus ir Arūno kirpimais, gal net Roberto kur nors rasčiau smile.gif Bet šiaip jei reiktų prizus dalinti, tai pirma vieta goes to Andrius, paskui Ina.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(be*starlet @ 2010 06 10, 20:15)
Ina gera kirpeja, bet kardinaliu pokyciu nepateiks, ji puoseleja plaukus, nelinkusi i experimentus.

Deka be*starlet as nieko nelaukus pasiskambinau Inai, bet deja ji buvo uzimta. Tad pasiskambinau Sigitai ir vuolia biggrin.gif As jau esu zmogus thumbup.gif Uosvene issigando pamacius plauku trumpuma (apie 20 cm patrumpino), bet as esu sau labai grazi wub.gif
QUOTE(shiloh @ 2010 06 21, 12:08)
Nors čia tema apie geriausius Kauno kirpėjus, manau, vienas neigiamas atsiliepimas temos labai neužterš, tuo labiau, kad kirpėjas šioje temoje yra minėtas.

Man kaip tik atrodo, kad tokia info yra naudinga...
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš. Esu labai priekabi plaukams (jie garbanoti), visiems gražu, bet ne man. Kaip minėjau plaukai garbanoti, o juos sutvarkyti moka ne visi. Patirtis tokia:
Renata "Jos kaprizai" (bet jau nebedirba), pas ją kirpausi porą metų, buvau patenkinta. Sunku ką lyginti, nes senai buvo, o ir ji pirma buvo ne iš "ant kampo kirpyklos". Bet išvažiavo iš LT.
Tada perėjau pas Rasą "jos kaprizai". Nors ji buvo brangesnė ir skaitėsi, kad geresnė meistrė, bet pasikirpau tik keletą kartų. Nukirpdavo per 10min. Žinau, kad ne rodiklis, bet norėjosi daugiau dėmesio savo plaukams. O ir rezultatas buvo šiaip sau.
Renas "Formos". Visai patiko. Plaukus sutvarkė, bet stebuklo nepadarė. (Aš laaabai priekabi plaukams)
Arūnas "Formos". Arūnas tai tik pavadinimas, nei jis dažė, nei ką. Ale spalvą parinko- ryškiai raudoną. Gatvėje žmonės net atsisukinėjo. Tikrai ne dėl to, kad labai graži buvau. Nejauku buvo. o kirpo dvi minutes. Visus plaukus į viršų suėme ir vienu ypu visą kuokštą nukirpo. Ir visai neblogai, bet 100lt už tai nemokėsiu. Ir sesuo ar draugė tą patį padaryti gali. Nors atsipirko, sutaupau ant kirpėjo- dabar dukrą jau antrus metus taip pati kerpu. lotuliukas.gif Ir seserį norėjau (ji taip pat garbanota), bet ji kažko nesirįžta lotuliukas.gif Buvau linkus duoti antrą šansą, bet užkniso eilėje laukti virš mėnesio, o kai kartą eilė atėjo ryte paskambino ir atsiprašė, kad susirgo. Visiems būną, bet nesiteikė greičiau priimti, vėl siųlė laukti kelias savaites. O plaukai jau laaabai kirpėjo reikalavo. galėjo kada vakare vėliau ar savaitgalįpriimti, bet sakė, kas dirba tik tom valandom ir viskas. Nenori klientės, tai ir nereikia.
Taip atsidūriau pas Kęstą Šaikų. Pliusas buvo tas, kad priėmė iš karto. Zirziau, kad labai reikia. "Reikia, tai reikia. Bet bus vėlai vakare." Nu ir apkirpo vos ne naktį. Ir likau labai patenkinta. Aišku lyginant su Arūnu, tai grubokas. Galvą visai kitaip plauna. Kirpausi jau 4kartus. Kiekvieną kartą paklausia ko noriu, kas trukdo. Siųlo nedažyti visos galvos kiekvieną kartą, tik šaknis, patausoti plaukus. Žodžiu kol kas lieku pas jį, bet po kelių kartų (bus apie Naujus metus) pabandysiu dar Marių (Molas Tovera), Dainora (Madam), ir Adre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tura: 23 birželio 2010 - 14:43
QUOTE(aksom @ 2010 06 23, 08:01)
Visų pirma ji nemoka džiovinti plaukų, kažkur skuba lekia, todėl jos džiovintuvas visada įjungtas ant pačio didžiausio karščio ir svilina ką tik nudažytus plaukus... Katais dantis sukandus tenka sėdėti... Ir ne man vienai, mano draugės pas ją ėjo - tas pats  blink.gif
Pas ją einu gal jau 2 metai, bet kiekvieną kartą jos paslaugos brangsta, nors visada dažau taip pat, nekerpu, nes kai kartą paprašiau kirpčiukų - tai tikrąja to žodžio prasme IŠKRAMTĖ juos, atrodžiau kaip koks kurtas  schmoll.gif

biggrin.gif o kodel Jus save vertet kankintis 2 metus?
Atsakyti
galbut kas nors dareties makiazas andre salone? 4u.gif
Atsakyti