Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

Sveikutes paneles 4u.gif

Neapsisprendziu pas kuria eiti, pas Ina ar Rita, gal kas lanketes pas abi, galetumet palyginti, pakomentuoti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 06 10, 23:48)
Neapsisprendziu pas kuria eiti, pas Ina ar Rita, gal kas lanketes pas abi, galetumet palyginti, pakomentuoti  ax.gif  blush2.gif

As pas Ina ejau metus, dabar pas Rita metai jau, abi geros, pakeiciau jas dėl gyvenamosios vietos.
Rita man atrodo geriau su dazymu dirba, nors tai mano subjektyvi nuomone.
Pas Ina uztruktumete trumpiau nei pas Rita.
Taciau jos tikrai abi geros, siulau pasibandyti abi, nei viena blogai nepadarys.
Atsakyti
As irgi susiduriau su problemele. Turejau ilgus plaukus ir norejau kardinalaus pasikeitimo, nukirpo trumpai, bet deja verysad.gif Dabar mano sukuosena kaip 70 m bobutes. Gal galit parekomenduoti kokia kirpeja, kuri gerai kerpa trumpus plaukus, noriu atrodyti stilingai
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2010 06 10, 21:15)
Ina gera kirpeja, bet kardinaliu pokyciu nepateiks, ji puoseleja plaukus, nelinkusi i experimentus.

Jus klystate smile.gif
pas Ina pirma kart nuejau pokyciams,ikritau i kede be jokiu komentaru,modeliuka pagal mano veido forma parinko idealiai,is ilgakases gryzau apkirpta paaugintu eziuku biggrin.gif ,bet atitaiko puikiai wub.gif .Kadangi man labai nepatogu pas ja vazinet lankiausi pas kita kirpeja,dabar po 4 metu prisiminiau ja ir vel nuejau ir vel tajp atitaike puikiai ir spalva ir kirpima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 06 12, 21:37)

Paaiskinkit jus man kur konkreciai tas gedimino 22 biggrin.gif vaziavau pro sali ir gedimino 21 maciau, o 22 ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2010 06 12, 18:41)
As irgi susiduriau su problemele. Turejau ilgus plaukus ir norejau kardinalaus pasikeitimo, nukirpo trumpai, bet deja  verysad.gif  Dabar mano sukuosena kaip 70 m bobutes. Gal galit parekomenduoti kokia kirpeja, kuri gerai kerpa trumpus plaukus, noriu atrodyti stilingai

speju koki bob nukirpo? doh.gif man tai ziaurus tas kirpimas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos
prasau patarkit kas garbanotus plaukus graziai nusikirptu. noriu keisti sukuosena, bet bijau is kirpyklos iseiti susiaustu kuodu unsure.gif
Atsakyti
Laba, prasau pasiulykit kokia ne itin brangia kirpeja, kuri galetu nuimti plauku spalva, ir padazyti, pati nusiiminet bijau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2010 06 12, 18:41)
As irgi susiduriau su problemele. Turejau ilgus plaukus ir norejau kardinalaus pasikeitimo, nukirpo trumpai, bet deja  verysad.gif  Dabar mano sukuosena kaip 70 m bobutes. Gal galit parekomenduoti kokia kirpeja, kuri gerai kerpa trumpus plaukus, noriu atrodyti stilingai

Neaišku kokio ilgio liko Jūsų plaukai, bet turbūt nieko geriau nei bob+kare neišeis sugalvoti. Beje, nesirinkite vien tik "bob" kirpimo, paprastai tai sendina, o "kare" - nuobodu. Tačiau šiuos kirpimus sumaišius į vieną gaunasi puikus rezultatas. Deja, neilgam. Ataugus plaukučiams, po gerų 2-3 mėn. reta kuri kirpėja moka šį kirpimą vėl padaryti tokį koks buvo. Paprastai per daug nutrupina šonus ir rezultate vaizdas būna nieko gero... Aš einu pas Astą iš Madamm (šviesiaplaukę Astą), kol kas esu ja patenkinta, ji kerpa tiesiog puikiai! Bet iškart pasakysiu - brangu!
Atsakyti
Soffyyy, kiek pas Asta kirpimas, dažymas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 06 13, 19:06)
Soffyyy, kiek pas Asta kirpimas, dažymas kainuoja?

Mano plaukai iki pečių (bet jų laaaaabai daug), tad už dažymą augaliniais dažais (jie brangesni) mokėjau 120 lt berods. O kirpimas 60 lt. Kai buvau ne nestuke.gif dažiau paprastais dažais (Asta dirba su Loreal professional), būdavo apie 100 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 06 01, 22:50)
O gal kas nors kerpatės grožio salone "Sibilija" Kaune?

KERPAMES IR DAZOMES PAD ERIKA!!!
jau apie 10metu!!! doh.gif
Atsakyti