Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(light blue @ 2010 02 11, 19:01)
net nežinočiau į ką jį reiktų keisti g.gif kaina didelė, bet mano nervai rytais irgi kainuoja smile.gif o dar kai sulaukiu iš pašalės komplimentų, kad galva stilinga...išvis nosis užsiriečia smile.gif Ypač kai tas stilius padaromas iš penkių plaukų smile.gif
Jei yra galimybė bent kirpimą pas jį daryti, darykitės.
Kirpimas ten 150lt. Dažytis...galima ir ne ten wink.gif

Butu nerealu jei ydetumete foto,mano plaukai ploni,noriu irgi kazko stilingo,lengvo,crazy bigsmile.gif

QUOTE(martyynyyte333 @ 2010 03 11, 10:38)
Man tai geriausia kirpėja Kaune- salono "Jurgita", kur prie MOLO, kitoje kelio pusėje, kirpėja. Jei gerai pamenu, vardas Rūta.  4u.gif  Nuostabiai apkerpa.  ax.gif
Va, čia nuotraukytė, kaip mane vasarą apkirpo:

user posted image

Grazu wub.gif Bet gaila,kad is priekio nesimato,plius,manau jusu plaukai banguoti,tai valiukiskai atrodet,o mano ploni,nedaug ju,tai tokia sukuosena jau reiketu daryti,varginantis darbas kasdienai biggrin.gif

QUOTE(NEFRITAS @ 2010 03 14, 16:54)
Uzsirasiau pas Andriu is Andre  4u.gif

Bandysiu pasikeisti kardinaliai, tikiuosi pavyks ir patiks  bigsmile.gif

Ydomu,ar pavyko kardinaliai pasikeisti... rolleyes.gif

QUOTE(DijaD @ 2010 03 18, 15:09)
Tai veidą galima užtušuot  ax.gif

drinks_cheers.gif Butu tikrai saunu,kad foto butu dedamos,veidus juk tikrai galima uzpaisyti verysad.gif
Atsakyti
na va, o as grizau is Inos smile.gif labai graziai nudaze ir apkirpo wub.gif negaliu ramiai pro veidrodi dabar praeiti, niekaip savo plaukuciais atsigrozeti negaliu thumbup.gif
Atsakyti
gal kas gali parasyti sigitos tel nr.?
Atsakyti
QUOTE(Pinacoladine @ 2010 06 07, 06:42)
na va, o as grizau is Inos smile.gif labai graziai nudaze ir apkirpo  wub.gif  negaliu ramiai pro veidrodi dabar praeiti, niekaip savo plaukuciais atsigrozeti negaliu  thumbup.gif

O kiek gi atsiejo sitas dziaugsmas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Heleniux @ 2010 06 07, 20:39)
O kiek gi atsiejo sitas dziaugsmas?  ax.gif

uz ilgu plauku dazyma ir kirpima sumokejau 80lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba, merginos smile.gif oi prisiskaiciau cia komentaru apie kirpejas bigsmile.gif As ieskau kirpejos stilistes, nes nuo praejusiu metu geguzes men.nesu maciusiu profesionalo zirkliu biggrin.gif O dabar jau apsisprendziau, kad noriu kardinaliai pasikeisti...atrasti save kitokia wub.gif Galvojau eiti pas Sigita arba pas Ina g.gif Kuri geriau? Patarkit, nes laukia dukrytes krikstynos ir noriu buti grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacoladine @ 2010 06 08, 12:30)
uz ilgu plauku dazyma ir kirpima sumokejau 80lt  mirksiukas.gif

bigsmile.gif kaina thumbup.gif

gundausi ir as nueiti pas ja ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolta @ 2010 06 08, 22:39)
bigsmile.gif  kaina  thumbup.gif

gundausi ir as nueiti pas ja  ax.gif  biggrin.gif

tai nieko nereik laukti biggrin.gif imam numeriuka, skambinam ir keliaujam pasigrazinti thumbup.gif
Atsakyti
Kas dazo graziai sruogelemis sviesiomis su gerais dazais, atrenka tas pacias paskui, smulkias, grazias, kaina nera svarbi, noriu,kad graziai padarytu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 06 10, 14:28)
Kas dazo graziai sruogelemis sviesiomis su gerais dazais, atrenka tas pacias paskui, smulkias, grazias, kaina nera svarbi, noriu,kad graziai padarytu ax.gif  4u.gif

mane taip pat domina sitas klausimas? 4u.gif
Atsakyti
Laukiam gal kas gales parekomenduoti, nes kiek ejau nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adi@v @ 2010 06 08, 14:17)
O dabar jau apsisprendziau, kad noriu kardinaliai pasikeisti...atrasti save kitokia  wub.gif  Galvojau eiti pas Sigita arba pas Ina  g.gif  Kuri geriau?

Ina gera kirpeja, bet kardinaliu pokyciu nepateiks, ji puoseleja plaukus, nelinkusi i experimentus.
Atsakyti