Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(ausra8278277 @ 2010 05 31, 10:35)
Sveikos,

Gal kas zinote ka nors apie kirpykla "Jos kaprizai"? Kaip ten pas Ingrida?

Labai ilgai ten lankydavausi pas kirpeja Valyte. Tikrai labai gera kirpeja, visuomet iseidavau patenkinta( dazydavau ir kartais kirpdavau galiukus, sumokedavau apie 160lt). Apie Ingrida negaliu komentuoti, nes neteko buti smile.gif
Atsakyti
O gal kas nors kerpatės grožio salone "Sibilija" Kaune?
Atsakyti
Gal zinote kuri kaip Rita is Auletos dazo sruogelemis? Ar graziai? smile.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
na o as sestadieni keliauju pas Ina is baidzio smile.gif ziuresim ka ji padarys su mano ilgais senokai dazytais ir beformiais plaukais biggrin.gif kazkaip siandien jau jaudintis pradejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacoladine @ 2010 06 03, 13:49)
na o as sestadieni keliauju pas Ina is baidzio smile.gif ziuresim ka ji padarys su mano ilgais senokai dazytais ir beformiais plaukais  biggrin.gif  kazkaip siandien jau jaudintis pradejau  ax.gif

Aš ir užsirašiau pas Iną, tik gerokai vėliau - birželio 19. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 03, 18:49)
Aš ir užsirašiau pas Iną, tik gerokai vėliau - birželio 19. wink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 06 02, 09:18)
Gal zinote kuri kaip Rita is Auletos dazo sruogelemis? Ar graziai?  smile.gif  ax.gif  4u.gif

As pas ja dazausi, man tinka ir patinka 4u.gif ziurint ka jus skaitot graziai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 03 birželio 2010 - 18:38
QUOTE(Pinacoladine @ 2010 06 03, 18:32)

Kai grįši, būtinai parašyk atsiliepimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 03, 22:30)
Kai grįši, būtinai parašyk atsiliepimus wink.gif

butiai parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galit Inos is Baidzio nr ir adresa parasyt? Kiek supratau is temos, tai Gedimino gatvej?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 04, 17:47)
Gal kas galit Inos is Baidzio nr ir adresa parasyt? Kiek supratau is temos, tai Gedimino gatvej?

Adresas gedimino g. 22. Telefonai 320233 , 862077432 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.O gal kas zinote Sabina Rinkevičiene?Ji yra kirpimo mokytoja Kauno profesineje mokykloje,ruosia kirpejas.Kazkada ji mane taaaip buvo nukirpusi wub.gif Pakeite stiliuka radikaliai,net issigandus buvau,bet is tikro man to pasikeitimo reikejo,atrodziau thumbup.gif plaukai iskart palengvejo,buvo pusrus,zodziu,noriu pas ja uzsiregistruoti,internete randu tik kontaktus tos profesines kur ji dirba(misko gatveje),o gal kas turi jos pacios kontaktus?.. rolleyes.gif Ir siaip,gal atsiliepimu yra?
Atsakyti