Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(Asstule @ 2010 05 20, 22:43)
O as ir vel vakar kirpausi pas Andriu is Andre salono  smile.gif Ir dar karta isitikinau, kad mano pasirinkimas  thumbup.gif Kerpuosi pas ji jau daugiau kaip 10metu ir tikrai dar ne karto neteko nusivilti  mirksiukas.gif

negi jis 10m kirpejauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 05 24, 16:46)

Taip taip 4u.gif
As pas ji pradejau lankytis, kai jis dar mokesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 05 24, 16:46)

kokios kainos pas ji?
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2010 05 20, 23:51)
Na ka,,,,,uzsirasiau pas Jolanta is Imeides ax.gif  netiketai mazai reiks laukti  tik puse savaites bigsmile.gif

einu su 3m nekirptais ir nedazytais plaukais doh.gif  ziuresiu ar pavyks atsizviezinti ax.gif nors  visiskai nutrumpointi nesinori, ale teks manau kazkiek trumpint nes galai nutriuse ax.gif ir dar padazysim tik nezinau kaip ir kokia spalva blush2.gif papasakosiu kaip sekesi, nes esu uzsirasiusi pirmadienio ryta smile.gif

Na ir kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 05 24, 21:05)
kokios kainos pas ji?

Cia galite pasiziureti:
http://www.andresalo...nynas/index.php
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 05 17, 19:50)
Is jusu aprasymo tai atrodo superine kirpeja, gal pas ja reiks bandyt eiti  g.gif  bigsmile.gif  O koks jos adresas? Ir 40lt cia uz kokio ilgio plaukus?  4u.gif

Mano plaukai trumpoki, bet ji yra man juos nukirpusi iš ilgesnių - ta prasme pakeitusi visai šukuoseną, be to ne kartą taisė kitų kirpėjų klaidas.. blush2.gif Gėda buvo į akis pažiūrėt biggrin.gif Dirba ji Gedimini 22, salonas "Baidis"
Papildyta:
QUOTE(nerke @ 2010 05 18, 12:32)
Aš mokėjau 60 lt, šiaip tikėjausi šiek tiek mažiau  blush2.gif Bet tikrai negaila nei lito  mirksiukas.gif

O ką darei? Tik kirpai? Nes šiaip kiek esu kalbėjusi su kolegėmis (ne vieną iš darbo ten nuvedžiau ir pasiliko biggrin.gif , tai ir už pusilgių plaukų kirpimą moka po keturiasdešimt, bet čia gal kaip nuolatinės klientės mastau.gif). Malonu, kad patiko, ji labai mielas žmogus.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 05 26, 20:07)
Mano plaukai trumpoki, bet ji yra man juos nukirpusi iš ilgesnių - ta prasme pakeitusi visai šukuoseną, be to ne kartą taisė kitų kirpėjų klaidas..  blush2.gif  Gėda buvo į akis pažiūrėt biggrin.gif Dirba ji Gedimini 22, salonas "Baidis"

o cia tik uz kirpima mokat ar cia kartu su dazymu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2010 05 03, 22:23)
na, aš pažįstu kirpėją Robertą, anksčiau jis dirbo Vilijampolėj, o dabar dirba Roberto studijoj, kuri įsikūrusi priešais Lietuvos ryto redakciją Laisvės alėjos pradžioje (buvęs Madam salona)...

o jau ten Madam nebeliko?tai kur Daina issikrauste?kazka girdejau,kad i ta nauja pastata,kur netoli pasto?
Atsakyti
[smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 30 gegužės 2010 - 16:47
Sveikos,

Gal kas zinote ka nors apie kirpykla "Jos kaprizai"? Kaip ten pas Ingrida?
Atsakyti
O ką darei? Tik kirpai? Nes šiaip kiek esu kalbėjusi su kolegėmis (ne vieną iš darbo ten nuvedžiau ir pasiliko biggrin.gif , tai ir už pusilgių plaukų kirpimą moka po keturiasdešimt, bet čia gal kaip nuolatinės klientės mastau.gif). Malonu, kad patiko, ji labai mielas žmogus.
[/quote]
Aga,tik kirpimas rolleyes.gif Nzn kodel as cia tiek mokejau, gal sekanti karta bus pigiau g.gif Nes seniau eidavau pas Mariu irgi Toveroj, tai pas ji maziau mokedavau.
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 05 27, 13:58)
o cia tik uz kirpima mokat ar cia kartu su dazymu?  g.gif

Nedažau, tik kerpu.
Atsakyti