Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(Sonderberg @ 2010 05 09, 17:09)
Ir kiek mazdaug man tai gali kainuoti? Dar geriau butu kontaktus suzinoti, pasiskambines pats paklausciau  smile.gif

Robertas 8-37 361687 smile.gif gal pravers smile.gif
Atsakyti
O as ir vel vakar kirpausi pas Andriu is Andre salono smile.gif Ir dar karta isitikinau, kad mano pasirinkimas thumbup.gif Kerpuosi pas ji jau daugiau kaip 10metu ir tikrai dar ne karto neteko nusivilti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 05 20, 21:43)
O as ir vel vakar kirpausi pas Andriu is Andre salono  smile.gif Ir dar karta isitikinau, kad mano pasirinkimas  thumbup.gif Kerpuosi pas ji jau daugiau kaip 10metu ir tikrai dar ne karto neteko nusivilti  mirksiukas.gif

O ka konkreciai darei ir kokio ilgio tavo plaukuciai? Idomiausia, aisku, kiek tas dziaugsmas atsiejo blush2.gif
Atsakyti
noreciau pelnytai pagirti Aiste is Grozio namu Savanoriu pr.79.
labai supratinga, galinti igyvendinti bet koki sumanyma, siulo,tausola plaukus, zino ka daro, puikiai susukuoja, jaucia kiekvieno kliento individualu stiliu, plauka.
Atsakyti
Na ka,,,,,uzsirasiau pas Jolanta is Imeides ax.gif netiketai mazai reiks laukti tik puse savaites bigsmile.gif

einu su 3m nekirptais ir nedazytais plaukais doh.gif ziuresiu ar pavyks atsizviezinti ax.gif nors visiskai nutrumpointi nesinori, ale teks manau kazkiek trumpint nes galai nutriuse ax.gif ir dar padazysim tik nezinau kaip ir kokia spalva blush2.gif papasakosiu kaip sekesi, nes esu uzsirasiusi pirmadienio ryta smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gal kuri žinot kokią patikimą kirpėją kuri mokėtų gražiai iškarpyti plaukus g.gif Jei tiksliau tai tokiu ala emo ar scene stilium rolleyes.gif
Ar čia nėra nieko labai sudėtingo ir bandyt eit pas kokią paprastą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Heleniux @ 2010 05 20, 22:55)
O ka konkreciai darei ir kokio ilgio tavo plaukuciai? Idomiausia, aisku, kiek tas dziaugsmas atsiejo  blush2.gif

Mano plaukuciai buvo iki peciu. Tai kirpausi, daziausi saknis (kurios buvo jau gana ataugusios), dejausi drekinancia kauke. Tai visas tas malonumas atisejo 285Lt. blush2.gif Bet turiu dar nuolaidele kaip sena kliente smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2010 05 05, 20:43)
o tik kirpimas kiek mazdaug pas ja kainuoja?
Ar ji megeja ka nors patart, pasiulyt, ar reikia paciai pasakyt ko nori?

teko lankytis praeitą vasarą,mano plaukai vidutinio ilgio,prieš kirpimą pusvalandį tampė,dėliojo plaukus prie veido,po to padarė paprasčiausią eilinį kirpimą.rezultatas 70Lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutka: 21 gegužės 2010 - 23:38
QUOTE(hell yeah @ 2010 05 21, 16:19)
Labas  4u.gif
Gal kuri žinot kokią patikimą kirpėją kuri mokėtų gražiai iškarpyti plaukus  g.gif  Jei tiksliau tai tokiu ala emo ar scene stilium  rolleyes.gif
Ar čia nėra nieko labai sudėtingo ir bandyt eit pas kokią paprastą?  blush2.gif

Arrrgi niekas nežino blush2.gif g.gif
Atsakyti
sveikos. smile.gif
gal galit parekomenduoti kirpėją kaune kuri ištaisytų kitos kirpėjos broką bei padarytų iš to kas liko normalų kirpimą. žinoma ir kainos kad nesikandžiotų. blush2.gif

šiaip tai perdaug nepergyvenčiau ir palaukčiau kol ataugs, ale bendrauti su žmonėmis kiekvieną dieną yra mano darbas tai nelabai smagu atrodyti kaip pelkių vandai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2010 05 23, 15:13)
sveikos.  smile.gif
gal galit parekomenduoti kirpėją kaune kuri ištaisytų kitos kirpėjos broką bei padarytų iš to kas liko normalų kirpimą. žinoma ir kainos kad nesikandžiotų. blush2.gif

šiaip tai perdaug nepergyvenčiau ir palaukčiau kol ataugs, ale bendrauti su žmonėmis kiekvieną dieną yra mano darbas tai nelabai smagu atrodyti kaip pelkių vandai blush2.gif

labas, uzuojauta, neseniai ta patyriau, man viska istaise mestre aiste is grozio namu sav prospektas 79, jos nr.parasysiu i jusu az, manau, pades.
Atsakyti
Esu kirpusis pas sigitą iš Sigitos salono, kirpausi salone,kuris yra Sukilėlių pr., na pats kirpimas gal ir nieko, bet pasisodino ant paprastos medinės kėdės su atlošu, tai mintyse meldžiausi, kad greičiau baigtų doh.gif buvau nėščia ir buvo žiauriai sunku išsėdėt doh.gif
Atsakyti