Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

gal kas zino kokios dabar kirpimo kainos pas ina is baidzio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 05 12, 15:43)
idomu kiek kirpimas pas ja?  ax.gif  noreciau kazko panasaus... ar imanoma pasitart kad kaZka pasiulytu ar tik sakyk ko nori,kaip kirpsim? biggrin.gif

ta sigita yra stiliste-kirpeja ir zmogui pataria kaip jam kirptis,kaip dazytis...kainos tikrai nesikandzioja mirksiukas.gif as uz ilgu plauku kirpima sumokeju 25lt. lotuliukas.gif o va kaimyne kerpasi ir dazosi,tai 70lt.moka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Feline @ 2010 05 11, 23:17)
gal kuri galetumet parekomenduot gera sukuosenu meistre? "gera", tai mano nuomone ta, kuri nepripurskia lako tiek, kad is plauku pasidaro "viela" ar "makaronai", o sukuosena atrodo gaiviai ir "svieziai"  biggrin.gif

as salone sigita dariausi sukuosena,pas neringute,tai esu labai patenkinta thumbup.gif
cia is prieko,bet jau gerokai po darymo doh.gif
user posted image
buvo darytas toksai pynimas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2010 05 12, 11:11)
ne nesu.. tik atsiliepimus girdejus..ir netoliese mano namu jinai smile.gif

Gal parasytumet cia arba atsiustumet man i az Dainoros nr , jei turit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 05 13, 13:47)
gal kas zino kokios dabar kirpimo kainos pas ina is baidzio?  g.gif

As us kirpciu pakirpima ir saknu dazyma sumokejau 50lt 4u.gif
Papildyta:
[quote=ugnex,2010 05 13, 17:00]

as salone sigita dariausi sukuosena,pas neringute,tai esu labai patenkinta thumbup.gif
cia is prieko,bet jau gerokai po darymo doh.gif

Labai grazu ugnex 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 14 gegužės 2010 - 12:40
kiek zmoniu,tiek nuomoniu
as manau,jei kazka gerai apkkirpo,tai nereiskia,kad man patiks,ir atvirksciai

kiekvieno meistro kitas kirpimo stilius
mane kerpa tas pats kirpejas,bet kas kart vis kitaip.tiesiog jam neiseina atkartot identisko apkirpimo.stilistai i tai ziuri,kaip i mena.bet kiekvienu kart patenkinta,paeksperimentuojam vis,cia patrumpint,cia palikt,o jau kai pazysta tavo galva,ir jam kiekviena kart lengviau,ir as zinau ko kita kart noresiu,ka keisiu gal
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 05 11, 19:19)
Laba diena, ar kas kerpatės "Plaukų galerijoj" Kaune, Savanorių pr?

Kokios ten kainos, kaip kirpėjos?

Aš ten kerpuosi jau apie metukai laiko, visada pas Eglę wub.gif Labai patinka, pagaliau turiu tokią spalvą, kokios noriu. Išsiaiškina ko aš noriu, pakalbam ką galima padaryti, kas tinka ir pan. Bet svarbiausia, kad saugo mano šviesius plaukus. Kainos nėra labai mažos, už ilgų plaukų pakirpimą ir dažymą šviesiom sruogelėm moku 120 Lt. Bet negaila nei lito. Geriau pataupau ir ilgiau neeinu į kirpyklą, bet einu pas ją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 05 15, 16:58)
Aš ten kerpuosi jau apie metukai laiko, visada pas Eglę  wub.gif Labai patinka, pagaliau turiu tokią spalvą, kokios noriu. Išsiaiškina ko aš noriu, pakalbam ką galima padaryti, kas tinka ir pan. Bet svarbiausia, kad saugo mano šviesius plaukus. Kainos nėra labai mažos, už ilgų plaukų pakirpimą ir dažymą šviesiom sruogelėm moku 120 Lt. Bet negaila nei lito. Geriau pataupau ir ilgiau neeinu į kirpyklą, bet einu pas ją  thumbup.gif

o as ten lankydavausi pas Vita. taip pat esu patenkinta, bet su kainom manau ten truputi permoku...gal del to, kad zino, kad ne lt gyvenu...
Atsakyti
O aš norėčiau pagirti kirpėją Laimą iš Toveros Mole smile.gif Norėjau šiek tiek kitaip kirptis, bet ji patarė kaip būtų gražiau ir lengviau susitvarkyti, na ir tikrai, atsikėliau ryte išsiploviau galvą ir vėl graži mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerke @ 2010 05 17, 14:55)
O aš norėčiau pagirti kirpėją Laimą iš Toveros Mole  smile.gif Norėjau šiek tiek kitaip kirptis, bet ji patarė kaip būtų gražiau ir lengviau susitvarkyti, na ir tikrai, atsikėliau ryte išsiploviau galvą ir vėl graži  mirksiukas.gif

Mano vyras pas ją kirposi, taip pat patenkintas wink.gif Kainos bent jau vyriško kirpimo kaip ir visur, o kiek tu mokėjai?
Papildyta:
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 05 13, 12:47)
gal kas zino kokios dabar kirpimo kainos pas ina is baidzio?  g.gif

Aš pas Iną moku 40 lt, esu labai patenkinta, man patinka jos požiūris į plaukus - ji juos tausoja, niekada nedarys to, kas pankenks plaukui ar atrodys negražiai, duoda labai gerų patarimų, kerpa tik išanalizavus tavo "santykį" su plaukais: kaip dažnai plauni, kokias formavimo priemones naudoji, kaip džiovini, kaip šukuoji, ko tikiesi, iščiupinėja plaukus, vienaip kerpa silpnesnius, kitaip storus. Vnžo good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 05 17, 17:59)

Aš pas Iną moku 40 lt, esu labai patenkinta, man patinka jos požiūris į plaukus - ji juos tausoja, niekada nedarys to, kas pankenks plaukui ar atrodys negražiai, duoda labai gerų patarimų, kerpa tik išanalizavus tavo "santykį" su plaukais: kaip dažnai plauni, kokias formavimo priemones naudoji, kaip džiovini, kaip šukuoji, ko tikiesi, iščiupinėja plaukus, vienaip kerpa silpnesnius, kitaip storus. Vnžo good.gif

Is jusu aprasymo tai atrodo superine kirpeja, gal pas ja reiks bandyt eiti g.gif bigsmile.gif O koks jos adresas? Ir 40lt cia uz kokio ilgio plaukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 05 17, 17:59)
Mano vyras pas ją kirposi, taip pat patenkintas wink.gif Kainos bent jau vyriško kirpimo kaip ir visur, o kiek tu mokėjai?
Papildyta:

Aš mokėjau 60 lt, šiaip tikėjausi šiek tiek mažiau blush2.gif Bet tikrai negaila nei lito mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasikartosiu - ar yra besilankančių "Plaukų galerijoj" Kaune? Pas kurią kirpėją eiti? Kokios maždaug ten kainos?
Atsakyti