Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(nomeda.b @ 2010 05 09, 13:56)
Bandyk pas Roberta is Roberto studijos...

Ir kiek mazdaug man tai gali kainuoti? Dar geriau butu kontaktus suzinoti, pasiskambines pats paklausciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonderberg @ 2010 05 09, 17:09)
Ir kiek mazdaug man tai gali kainuoti? Dar geriau butu kontaktus suzinoti, pasiskambines pats paklausciau  smile.gif

issiunciau tau i az numeriuka Roberto studijos smile.gif
Atsakyti
Kazkodel negavau, nebent AZ sitam forume labai ilgai keliauja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 05 06, 21:44)
Va, man lygiai tas pats -  skaitau, skaitau, bet visvien nezinau pas kokia kirpeja eiti.  doh.gif  As noriu tik pasikirpti plaukus ir nusikirpti grifka, bet pas beleką eiti nesinori, o šį mėnesį man jau būtinai reiks.  unsure.gif
Esu kartą skambinusi Dainorai, bet kadangi man reikėjo greitai, o artimiausiu metu nebuvo vietų, tai taip ir nesusitariau. Iš balso pasirode nemalonus zmogus, nors nezinau kaip yra istikruju, bet esu girdejus geru atsiliepimų.  smile.gif

Nu nezinau, neapsisprendziu pas kokia kirpeja eit, kad gerai ismanytu savo darbą ir būtų prieinama kaina. Merginos, padekit.. !  blink.gif

As gal prie Dainoros liksiu.. et, baisu patiketi plaukus nezinomam kirpejui g.gif
Atsakyti
Laba diena, ar kas kerpatės "Plaukų galerijoj" Kaune, Savanorių pr?

Kokios ten kainos, kaip kirpėjos?
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2010 05 11, 16:43)
As gal prie Dainoros liksiu.. et, baisu patiketi plaukus nezinomam kirpejui  g.gif

Tai jus jau esat buvus pas ja?
Atsakyti
gal kuri galetumet parekomenduot gera sukuosenu meistre? "gera", tai mano nuomone ta, kuri nepripurskia lako tiek, kad is plauku pasidaro "viela" ar "makaronai", o sukuosena atrodo gaiviai ir "svieziai" biggrin.gif
Atsakyti
sweikutes, jau kuris laikas cia nebuvau, o dabar vel noriu naujos kirpejos (o), tad tenka ieskot vel biggrin.gif
Pirmoji mano buvo isgirtoji Ina is Baidzio. Labai sauganti plaukus, gerai dirbanti, nuostabus zmogutis. Tik va del to mano plauku saugojimo ir pabegau (pas mane jie ilgi, banguoti, visada dazau sruogelem), ne neislaikydavo ji man dazu, kad sruogos tikrai sviesios butu.. bet skustis negaliu ax.gif
Antroji Vita is Plauku galerijos. Ilgai buvau patenkinta, bet pabodo jos braizas. Pasiulymu eksperimentuoti taip pat nesulaukiau.
Renkuosi tarp Astos is maddam, Jolantos is Imeides, o gal pabandyt Juoza is Grozio karalystes.... g.gif
Man svarbu, kad butu puikiai parinktos spalvos dazant, moketu susukuoti (garbanoti). Niekaip nenusprandziu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 05 11, 19:28)
Tai jus jau esat buvus pas ja?

ne nesu.. tik atsiliepimus girdejus..ir netoliese mano namu jinai smile.gif
Atsakyti
Ka galite Kaune rekomenduoti kas dazo graziai ir gerais dazais sviesias smulkias sruogeles?
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2010 04 29, 22:49)
kirpausi "SIGITOS"salone pas pacia Sigita thumbup.gif

idomu kiek kirpimas pas ja? ax.gif noreciau kazko panasaus... ar imanoma pasitart kad kaZka pasiulytu ar tik sakyk ko nori,kaip kirpsim? biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti