Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(Jasminn @ 2010 04 29, 20:35)
Pas ka kirpotes??? Labai graziai  thumbup.gif

kirpausi "SIGITOS"salone pas pacia Sigita thumbup.gif
Papildyta:
as kai pasiziuriu foto,tai padek dieve doh.gif kokiu as tik sukuosenu esu neturejus,cia tokios padoresnes lotuliukas.gif juk plaukai ne koja,ataugs thumbup.gif bukit drasios ir ekspermentuokit ir tikrai atrasite savo sukuosena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2010 04 29, 22:49)
kirpausi "SIGITOS"salone pas pacia Sigita thumbup.gif
Papildyta:
as kai pasiziuriu foto,tai padek dieve doh.gif kokiu as tik sukuosenu esu neturejus,cia tokios padoresnes lotuliukas.gif juk plaukai ne koja,ataugs thumbup.gif bukit drasios ir ekspermentuokit ir tikrai atrasite savo sukuosena mirksiukas.gif

O man paskutinėse dviejose foto labai patinka kirpimas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scorp99 @ 2010 04 30, 10:02)
O man paskutinėse dviejose foto labai patinka kirpimas.  thumbup.gif

kirpimas geras,dabar ant "bangos"
tik merginai prie veiduko man mieliau kita blush2.gif
Atsakyti
Noriu labai padekoti ir rekomenduoti puikia kirpeja, kuri sm forumuose uzsiregistravusi Carelos vardu 4u.gif manau ne vienai jos patarimai labai praverte, nes zmogus tikrai ismano savo darba smile.gif as dar tik antra karta lankiausi pas ja,bet ji puikiai istaise buvusios kirpejos klaidas ir plaukuciai mano dabar tokie, kokie ir norejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamasa22 @ 2010 04 28, 13:47)
o cia kurioj maximoj Jolanta imeides salone dirba?kaip dazymui spalvas atitaiko?kokia kaina mazdaug ilgu plaukuciu dazymo?niekaip neissirenku svarstau tarp Juozo ir Jolantos,noriu susitvarkyt plauku spalva ax.gif

Jolanta dirba Silainiu maximoj 4u.gif spalvas parenka pagal tai kokia tau tinka, o ne pagal tai kokios pati nori biggrin.gif man saknis dazydavo keune dazais uz 70Lt. Bet pas ja nebesilankau, nes labai ilgai reikia laukti kol priims (3-4 savaites) ir keune dazai man nelabai tiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eriksa @ 2010 05 03, 15:33)
Noriu labai padekoti ir rekomenduoti puikia kirpeja, kuri sm forumuose uzsiregistravusi Carelos vardu  4u.gif  manau ne vienai jos patarimai labai praverte, nes zmogus tikrai ismano savo darba  smile.gif  as dar tik antra karta lankiausi pas ja,bet ji puikiai istaise buvusios kirpejos klaidas ir plaukuciai mano dabar tokie, kokie ir norejau  thumbup.gif

Kur ji dirba, kokios kainos? smile.gif
Atsakyti
sveikos super mamos ir damos 4u.gif

Norejau jusu paklausti gal zinote toki kirpeja Roberta, kuris dirba Vilijampoleje ? As girdejau apie kazkoki gera kirpeja Vilijampolej, bet nezinau nei tikslaus adreso, nei ar tiksliai jis Robertas biggrin.gif gal galit kuom padeti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilionaja @ 2010 05 03, 20:56)
sveikos super mamos ir damos  4u.gif

Norejau jusu paklausti gal zinote toki kirpeja Roberta, kuris dirba Vilijampoleje ? As girdejau apie kazkoki gera kirpeja Vilijampolej, bet nezinau nei tikslaus adreso, nei ar tiksliai jis Robertas  biggrin.gif  gal galit kuom padeti..  ax.gif

na, aš pažįstu kirpėją Robertą, anksčiau jis dirbo Vilijampolėj, o dabar dirba Roberto studijoj, kuri įsikūrusi priešais Lietuvos ryto redakciją Laisvės alėjos pradžioje (buvęs Madam salona)...
Atsakyti
Sveikos merginos! Skaitau skaitau tema ir galva sukasi. Planuoju i LT grizus pasikirpt (turbut tik truputi galiukus pakirpsiu) ir pasidazyt (sviesinu) plaukucius. Dar mastau gal garbaneles susidet cheminiu budu. Tik neissirenku kirpejos.

Renkuosi kolkas tarp Astos (maddam salonas), Jurates (grozio namai) ir Inos (baidis). Kokios kirpimo ir dazymo kainos pas jas? Mano plaukuciai ilgi. O gal kontaktus turit, nes nerandu temoje arba susipainioje su kita info....

Beje, Jurate gal dirba kitoj pusej savanoriu maximos tokioj gatvelej? Jei ta pati, tai pries kelis metus esu pas ja buvus - daziau ir kirpau, likau labai patenkinta. Ir nebrangu buvo, tik kontaktu nebeturiu.

O gal siaip kokia kita rekomenduosit cheminiui? 4u.gif
Atsakyti
Labas,Na as noriu pasidziaugti,kad pagaliau suradau kirpeja kuri man patiko thumbup.gif ji dirba maxima bazej,vardas ar Jolanta ar Jolita nepamenu blush2.gif tikrai daug kalbejom ir taremes del spalvos,esu blondine,bet kadangi vaiksciojau paskutiniu metu per kelis kirpejus tai buvau jau kazkokia ryza pasidarius doh.gif ir apkirpo liuksiskai,tiksliau taise praeitos kirpejos broka,mokejau tik 100lt.Kazkaip faina kai zinau kur eisiu kita karta,nes tos paieskos jau pabode buvo labai...
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 03, 18:42)
Jolanta dirba Silainiu maximoj 4u.gif  spalvas parenka pagal tai kokia tau tinka, o ne pagal tai kokios pati nori biggrin.gif  man saknis dazydavo keune dazais uz 70Lt. Bet pas ja nebesilankau, nes labai ilgai reikia laukti kol priims (3-4 savaites) ir keune dazai man nelabai tiko ax.gif

Sveikutes 4u.gif
Neradom tokio salono Imeide Silainiu Maximoj verysad.gif tuo labiau kirpejos.Pasakyti gal kas gali kaip rasti? blush2.gif
Buvau pas Juozuka GROZIO KARALYSTEJE.Labai malonus vyrukas ,snekutis toks biggrin.gif Idomiai kerpa smile.gif Man nudaze ir nukirpo ,bet kirpimas buvo labai paprastas ,nors mano noras buvo pasikeisti finale nelabai pasikeiciau doh.gif Galus tiesiai nukirpo ir padidino kirpciukus( na jis tariasi ko nori kaip kerpam) .Isivaizdavau kitaip blush2.gif
Finale uz dazyma ir kirpima sumokejau 160 lt. Ieskosiu kitos kirpejos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2010 05 04, 16:53)
Sveikutes 4u.gif
Neradom tokio salono  Imeide Silainiu Maximoj verysad.gif tuo labiau kirpejos.Pasakyti gal kas gali kaip rasti? blush2.gif
Buvau pas Juozuka GROZIO KARALYSTEJE.Labai malonus vyrukas ,snekutis toks biggrin.gif  Idomiai kerpa smile.gif Man nudaze ir nukirpo ,bet kirpimas buvo labai paprastas ,nors mano noras buvo pasikeisti finale nelabai pasikeiciau doh.gif Galus tiesiai nukirpo ir padidino kirpciukus( na jis tariasi ko nori kaip kerpam) .Isivaizdavau kitaip blush2.gif
Finale uz dazyma ir kirpima sumokejau  160 lt. Ieskosiu kitos kirpejos rolleyes.gif

Jos salonas antrame aukste prie soliariumo, prie tualetu mirksiukas.gif Vardas Jolanta. Siaip labai sauni kirpeja, labai susirupinus apziuri plaukus, ivertina bukle, duoda daug patarimu kaip priziureti ax.gif
Atsakyti