Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(zieminuke @ 2010 04 21, 23:18)
Aciu, kad pasidalinai patirtim 4u.gif  Tikriausiai si karta eisiu pas Asta. Mano viena drauge pas ja lankosi, tai irgi tik geri atsiliepimai. O tu eini i kuri salona,? Jie yra du kiek zinau. Ir abiejuose dirba kirpeja Asta, tik viena tamsi, kita sviesi smile.gif  Tai dabar susimasciau ar apie ta pacia kalbam smile.gif

Aš kalbu apie šviesiaplaukę Astą, kuri dirba MADDAM salone I. Kanto g. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 04 22, 09:11)
Aš kalbu apie šviesiaplaukę Astą, kuri dirba MADDAM salone I. Kanto g.  4u.gif

Tada apie ta pacia kalbam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, kur Kaune dazo Loreal dazais? noretusi labiau patyrusio meistro,bet man reikia kad dazytu butent su Lorealiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 04 06, 23:34)
o kaip pas ja sudazymu? spalvas pataiko?

Visada atitaiko, pataria
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 04 22, 20:26)
Sakykit, kur Kaune dazo Loreal dazais? noretusi labiau patyrusio meistro,bet man reikia kad dazytu butent su Lorealiu  4u.gif

Daug yra salonų tikrai. Alpetri (Centre, prie Soboro, ten yra ir Lorealio produktų parduotuvė), taip pat ką tik minėtas Maddam salonas I. Kanto g. Šiuose salonuose geros meistrės dirba.
Yra ir daugiau, tiesiog šiuo metu pavadinimai užkritę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zieminuke @ 2010 04 22, 18:58)
Tada apie ta pacia kalbam mirksiukas.gif

Džiaugiuosi, kad atitiko atsiliepimai, tikiuosi ir Tu nenusivilsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 04 22, 21:26)
Sakykit, kur Kaune dazo Loreal dazais? noretusi labiau patyrusio meistro,bet man reikia kad dazytu butent su Lorealiu  4u.gif

Grožio galerija, Savanorių pr. Konkrečiai galiu Rasą rekomenduoti kaip patyrusią koloristę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 04 23, 03:34)
Grožio galerija, Savanorių pr. Konkrečiai galiu Rasą rekomenduoti kaip patyrusią koloristę smile.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
as lankausi "JOS KAPRIZAI" pas Sonatele.
Atsakyti
sveikos, gal galit parekomenduoti "Plaukų meistrą " biggrin.gif , kuris dažytų su davines dažais . Anksčiau lankydavaus pas kirpėją Juozą , dirbo prie Soboro , bet jau praėjo geri metai , nzn kur padėjau vizitinę, o ir neaišku ar dar ten pat dirba ir nzn kaip ten tas salonas vadinas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2010 04 26, 10:41)
sveikos, gal galit parekomenduoti "Plaukų meistrą " biggrin.gif  , kuris dažytų su davines dažais . Anksčiau lankydavaus pas kirpėją Juozą , dirbo prie Soboro , bet jau praėjo geri metai , nzn kur padėjau vizitinę, o ir neaišku ar dar ten pat dirba ir nzn kaip ten tas salonas vadinas  doh.gif

jau radau, dirba ten pat- andre salone lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal lankotes Grozio karalysteje pas Juoza? Idomu kokios kainos pas ji ir kaip su sviesiais plaukais dirba blush2.gif g.gif
Atsakyti
vaidaxxx, apie Juoza daug prikalbėta, netingėkit temos paskaityti 4u.gif
Atsakyti