Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(driuska @ 2010 02 01, 21:47)
Laba, as einu pas kirpeja Neringa ji dirba Slon+ Megoje, manes ji dar niekada nenukirpo taip kaip as nenoreciau. Maloniai aptarnauja ir tikrai isklauso.

Kokio ilgio plaukai pas pačiai, kokį sušukavimą mėgstat?
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 01 30, 12:29)
As patarciau eiti pas Andriu, salonas "Andre". Pas ji kerpuosi jau 11metu. Tikras profesionalas, zinantis visas naujienas, patariantis, pritaikantis tai, kas tiktu. Kai apkerpa, tai gana ilgai laikosi plauku forma  ax.gif Aisku brangoka pas ji, bet atsiperka tie pinigeliai.

As irgi pas Andriu kelis metus lankiausi. Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
O man labai patiko Kaune Alondž senamiestyje, netoli Šilo. Nepasakysiu kirpėjos vardo, nes senokai buvau pas ja, dabar išsikėlėm į kitą miestą. Tai ji labai šauniai padarė viską ko prašiau, atgal sugrįžčiau tik ten. Ir dar berods Kumelių g. yra kirpykla tokiam, mediniam namuke, kirpėjos vardas atrodo Svetlana, jos pačios ten kirpykla, irgi kai buvau labai šauniai sutvarkė plaukus man ir daug patarė.
Atsakyti
svikos o as noreciau rasti savo kirpeja kazkur pries pora metu kirpausi pas ja vardas Deima dirbo mole Toveroje po jos niekur nerandu geros kirpejos schmoll.gif galkas turi jos kontaktus? ax.gif butu malonu gauti i az 4u.gif nes kirpeja tikrai super viska paaiskins pasakys kas tinka kas ne ir padarys kaip tu nori smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali Mariaus kontaktus duoti,jau trecia kirpeja bandysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 01 30, 12:29)
As patarciau eiti pas Andriu, salonas "Andre". Pas ji kerpuosi jau 11metu. Tikras profesionalas, zinantis visas naujienas, patariantis, pritaikantis tai, kas tiktu. Kai apkerpa, tai gana ilgai laikosi plauku forma  ax.gif Aisku brangoka pas ji, bet atsiperka tie pinigeliai.

Lankiausi ir aš pas Andrių. Pirmą ir paskutinį kartą. Padarė gražiai, tvarkingai, stiliovai, nieko nesakau, buvau super patenkinta, dešimt balų. Bet piniginę pašvarino kaip reikalas... dar teko bėgti iki bankomato papildomai išsiimti, nes manųjų 250 lt, kuriuos turėjau, neužteko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 02 05, 21:49)
Lankiausi ir aš pas Andrių. Pirmą ir paskutinį kartą. Padarė gražiai, tvarkingai, stiliovai, nieko nesakau, buvau super patenkinta, dešimt balų. Bet piniginę pašvarino kaip reikalas... dar teko bėgti iki bankomato papildomai išsiimti, nes manųjų 250 lt, kuriuos turėjau, neužteko  doh.gif

blink.gif blink.gif tai ka jis dare ir kiek paeme? blink.gif ot bizniuka suka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 02 05, 19:49)
Lankiausi ir aš pas Andrių. Pirmą ir paskutinį kartą. Padarė gražiai, tvarkingai, stiliovai, nieko nesakau, buvau super patenkinta, dešimt balų. Bet piniginę pašvarino kaip reikalas... dar teko bėgti iki bankomato papildomai išsiimti, nes manųjų 250 lt, kuriuos turėjau, neužteko  doh.gif

Nu jooooo..... mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 02 05, 19:49)

blink.gif Bent patenkinta likai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2010 01 28, 15:18)
Va šito ieškau ir aš, bet kirpėjas kaip ir gydytojas... vienam geras kitam ne, tad norėčiau patarimo tų, kurios turi tikrai ilgus ir žino kas moka iškarpyt gražiai, nes tiesūs jau taip pabodę... smile.gif Protinga kaina privalumas  mirksiukas.gif
Dėkinga būčiau už visą informaciją  4u.gif

nuvejau galima sakyti na "ura" barsausko g 80, kirpimas ,dazymas 60lt,plaukai susirisdavo,na ir dabar susirisu:) lankiausi pas 3 supermamu giriamas kirpjas,ir siandieniniu rezultatu nesu nusivylus-tiesiog nuejau susitvarkyti antakiu tenai (neblogai daro ir tik 3lt pesiojimas)-nusiziurejau,kaip dirba-kirpejos ir nuejau.
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2010 02 06, 21:52)
nuvejau galima sakyti na "ura" barsausko g 80, kirpimas ,dazymas 60lt,plaukai susirisdavo,na ir dabar susirisu:)  lankiausi pas 3 supermamu giriamas kirpjas,ir siandieniniu rezultatu nesu nusivylus-tiesiog nuejau susitvarkyti antakiu tenai (neblogai daro ir tik 3lt pesiojimas)-nusiziurejau,kaip dirba-kirpejos ir nuejau.

Tas na ''ura'' spėju tą pačią dieną nuėjus ir iš karto sutvarkė? Tame bent man didelis privalumas, žinoma, tas parodo, kad klientų neperdaugiausiai turi, bet kai užsidegi ir nori dbr ir čia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2010 02 09, 10:08)
Tas na ''ura'' spėju tą pačią dieną nuėjus ir iš karto sutvarkė? Tame bent man didelis privalumas, žinoma, tas parodo, kad klientų neperdaugiausiai turi, bet kai užsidegi ir nori dbr ir čia...  blush2.gif

o tai geriau pas Rita nuejus 4val praleisti??savanoriu pr. jeigu pasakiu tai tarp siu variantu galiu det = zenkla kokybes atzvilgiu (Rita spalva nutamsindavo,nors prasydavau dazyti mano naturalia),o cia as ir neplanavau sestis tadien i kede,tik pasiteiravau del kt sav,o ji-galima ir siandien jei luktelsiu,nes kliente neatejo,sakykim paprasciau -turejau pinigu ir laikas nespaude,sutikau palaukti.O del to "cia"??salia darbo-nereikia niekur belstis.
Atsakyti