Lorealiu
QUOTE(tinuska87 @ 2010 04 20, 15:10)
o aš galiu rekomenduoti Jūratę iš "Grožio namų", šiandien pas ją buvai ir išėjau tikrai patenkinta o ir sumokėjau 50lt (ilgų plaukų kirpimas)
Koks adresas?
QUOTE(awsra @ 2010 04 20, 17:16)
sveiki o gal galit pasakyt su kokiais dazais siame salone dazo?
Matau jau wife atsakė Dažo Lorealiu, aišku profesionaliu (Majirel ir pan.) O klientėms plaukus plauna ir naudoja Kerastase plaukų kosmetiką.
QUOTE(Soffyyy @ 2010 04 20, 20:44)
Matau jau wife atsakė Dažo Lorealiu, aišku profesionaliu (Majirel ir pan.) O klientėms plaukus plauna ir naudoja Kerastase plaukų kosmetiką.
o kokios kainytes?
QUOTE(awsra @ 2010 04 20, 21:21)
o kokios kainytes?
Aš už pusilgius plaukus (iki pečių) mokėjau 140 lt, bet pas mane jie stori ir jų daug. Manau ilgi, jei dažyt visą galvą apie 200 lt kainuotų.
Man kažkaip negaila už geras priemones, ne kasdien juk einu. Aš dažau maždaug kas tris mėn.
QUOTE(Soffyyy @ 2010 04 20, 21:38)
Aš už pusilgius plaukus (iki pečių) mokėjau 140 lt, bet pas mane jie stori ir jų daug. Manau ilgi, jei dažyt visą galvą apie 200 lt kainuotų.
Man kažkaip negaila už geras priemones, ne kasdien juk einu. Aš dažau maždaug kas tris mėn.
o kokia spalva dazot tamsia ar sviesia?
QUOTE(awsra @ 2010 04 20, 21:42)
o kokia spalva dazot tamsia ar sviesia?
Aš tamsiai kol kas, bet vasaros pradžioje eisiu jau šviesinti
QUOTE(Black&White @ 2010 04 20, 19:49)
Koks adresas?
savanorių pr. 79 tik užkilus ant kalno, priešais "Saulės" gimnaziją ten toks naujas pastatas, jame dar yra pramoginių šokių rūbų parduotuvė
Na ka, vel reikia kirptis ir vel nesumastau kur Praeita karta ejau i salon+ tai likau nelabai patenkinta. Dabar renkuosi tarp kirpejos Astos is "Maddam", Andriaus is "Andre" ir cia daug kartu minetos Jurates. Tik vat mezinau kaip cia issirinkti, nei pas viena anksciau neesu buvusi. O eksperimentu kaip praeita karta kazkaip nebesinori Patarkit ka rinktis
QUOTE(zieminuke @ 2010 04 21, 17:42)
Na ka, vel reikia kirptis ir vel nesumastau kur Praeita karta ejau i salon+ tai likau nelabai patenkinta. Dabar renkuosi tarp kirpejos Astos is "Maddam", Andriaus is "Andre" ir cia daug kartu minetos Jurates. Tik vat mezinau kaip cia issirinkti, nei pas viena anksciau neesu buvusi. O eksperimentu kaip praeita karta kazkaip nebesinori Patarkit ka rinktis
Anksčiau aš eidavau pas Andriaus kolegę. Jis visuomet dirbdavo šalia. Šiaip priekaištų jokių jam irgi neturiu, man pasirodė visai linksmas žmogus, tik gal kiek ektravagantiškas su kirpimais? Na man taip pasirodė - jis toks aktyvus labai. Man kiek nejauku gal pas jį būtų.... Asta kur kas ramesnė, tačiau taip pat profesionalė... O jos plaukai, tooookio grožio (jau rašioj šitoj temoj- žadą atima)... Pas Jūratę nebuvau... Tokie mano pamąstymai...
QUOTE(Soffyyy @ 2010 04 21, 17:48)
Anksčiau aš eidavau pas Andriaus kolegę. Jis visuomet dirbdavo šalia. Šiaip priekaištų jokių jam irgi neturiu, man pasirodė visai linksmas žmogus, tik gal kiek ektravagantiškas su kirpimais? Na man taip pasirodė - jis toks aktyvus labai. Man kiek nejauku gal pas jį būtų.... Asta kur kas ramesnė, tačiau taip pat profesionalė... O jos plaukai, tooookio grožio (jau rašioj šitoj temoj- žadą atima)... Pas Jūratę nebuvau... Tokie mano pamąstymai...
Aciu, kad pasidalinai patirtim Tikriausiai si karta eisiu pas Asta. Mano viena drauge pas ja lankosi, tai irgi tik geri atsiliepimai. O tu eini i kuri salona,? Jie yra du kiek zinau. Ir abiejuose dirba kirpeja Asta, tik viena tamsi, kita sviesi Tai dabar susimasciau ar apie ta pacia kalbam