Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(DijaD @ 2010 04 13, 19:31)
Tikuos nesėdit spintoj  biggrin.gif

tiksliai,laukiau ir as atsakymu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaD @ 2010 04 13, 20:31)
Tikuos nesėdit spintoj  biggrin.gif

lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(girene @ 2010 04 13, 20:51)
tiksliai,laukiau ir as atsakymu lotuliukas.gif

4u.gif
thumbup.gif ir spintoje nesėdžiu,išėjau pasistraksėdama, nes patikau pati sau.
1.Nusivyliau , nes nepamačiau nei vieno vaiduoklio ir naminuko schmoll.gif
2.Pirmąkart man išaiškino paprastai ir aiškiai kaip plaukus džiovinti,šukuoti,kokios priemonės tinka,kokios ne ir t.t..Paaiškino kokie kirpimai tiktų ploniems plaukams,kokie ne
3.Labai paprastas ir šiltas bendravimas,nors ir vėlavau, bet niekas neskubėjo ir t.t..
4. Skani kava
5.Eisiu ir kitąkart,nes negaila nei lito
Labai kardinaliai nepasikeičiau,save pažįstu,bet plaukučiai krenta puikiai.Tad jei galite sau leisti ar pasitaupyti tai bent vieną kartą tikrai verta surizikuoti tiek sumokėti už kirpimą ir vien patarimai ko verti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2010 04 14, 08:09)

Labai kardinaliai nepasikeičiau,save pažįstu,bet plaukučiai krenta puikiai.Tad jei galite sau leisti ar pasitaupyti tai bent vieną kartą tikrai verta surizikuoti tiek sumokėti už kirpimą ir vien patarimai ko verti 4u.gif

O kardinaliai pasikeisti nenorėjot ar tiesiog nieko nepasiūlė? ax.gif
Atsakyti
Esiu 6 ni i Leila, galesiu paskui parasyti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
gal galima jūratės nr ir darbo vietą į až? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(einareja @ 2010 04 14, 08:09)

thumbup.gif  ir spintoje nesėdžiu,išėjau pasistraksėdama, nes patikau pati sau.
5.Eisiu ir kitąkart,nes negaila nei lito

kaip suprantu, buvote pas andriu? smile.gif kiek mokėjote ir kokio ilgio plaukai? mane domintų, kiek palikčiau pas jį už ilgų plaukų kirpimą g.gif
Atsakyti
[quote=Jasminn,2010 04 07, 22:10]
[/quote]
visai nedideles,tiksliai tai as nezinau,bet mano vyras pas ja kerpasi,moka 50lt jam du kartus galva isplauna ir po viena plaukeli ten karpo,pas ji yra labai mazai plauku,ypac sonuose ties kakta,ir su jo ankstesniu kirpimu to nebuvo galima paslepti,o si meistre taip padare kad atrodo jog visai pas ji tokios problemos net ir nera smile.gif bet ji ir ne tik vyrams sumodeliuoja kirpima,moterims taip pat,pries darant kazka labai daug visko issiklausineja,o tada padaro taip kaip reikia.
[/quote]
Aciu smile.gif Bandziau ieskoti nete info, kainu ir telefono, bet nelabai radau blush2.gif Kazkaip atskirai skelbia masaza, plauku priauginima. Keistai unsure.gif
Gal galite parasyti tel. Jei ne viesai, tai i az.
[/quote]
taip yra todel kad interneto svetaine nesutvarkyta iki galo,ten visai neseniai atsidare, wink.gif tel nr865621767 Andzela
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 15 balandžio 2010 - 11:05
[/quote]
taip yra todel kad interneto svetaine nesutvarkyta iki galo,ten visai neseniai atsidare, wink.gif tel nr865621767 Andzela
[/quote]
Aciukas smile.gif Manau, kad reikes isbadyti, pradzioj tik kirpima. Nors itariu, kad ne pigu ax.gif Vyro kirpimui 50Lt man atrodo nemazai blush2.gif Bet anyway dekui labai!
Atsakyti
o man atrodo kad normali kaina,nes du kartus kartus isplauna galva ir kerpa su zirklem,po viena plaukeli,o svarbiausiai kad ta prasidejusi plikima uzmaskuoja ir labai stilingai atrodo,kita savaite vel eis kirptis.Nesakau kad anksciau kur kirposi buvo blogai,bet kai plikimas isryskejo (sonuose kakta labai 'auksta' pasidare lotuliukas.gif ) tai teko atsisakyti paprasto kirpimo,paprastoje kirpykloje,kur atejes pasakydavo sonus pirmu numeriu,o virsu antru smile.gif O sugalvoti paciam toki kirpima kuris uzmaskuotu trukumus yra ko gero neimanoma,nes is tokiu plauku is viso sunku kazka padaryti.
O as nusidaziau pas ja sruogelemis ir turiu pasakyti kad pirma karta gavosi butent tokios sruogytes kokiu as visada norejau,nes man nepatinka tokios labai aiskios kaip dryziai,visa laika norejau smulkiu plonu sruogyciu-butent tokias ir gavau,atrodo labai naturaliai,esu be galo patenkinta.
Atsakyti
Kokios kainos moterisko kirpimo ir dazymo Markizeje?

Gal kas esate lankesi salone Blic? Reikia sukuosenos kuodo.
Ieskau kas padarytu idealu preciziska kuoda.
Atsakyti
QUOTE(Chicolita @ 2010 04 16, 18:21)
Kokios kainos moterisko kirpimo ir dazymo Markizeje?

Gal kas esate lankesi salone Blic? Reikia sukuosenos kuodo.
Ieskau kas padarytu idealu preciziska kuoda.

Labai megsta daryti kuodus thumbup.gif

www.fotki.com/audruzele/
Atsakyti
antradienį eisiu pas Jūratę, tai būtinai papasakosiu atsiliepimus ax.gif beje, forumietės, gal turite ką pasiūlyti neapsisprendusiai kolegei? Mano plaukai ilgi, iki liemens, noriu, kad matytųsi, kad buvau pas kirpėją, bet nenoriu nei labai nutrumpinti, nei dažyti biggrin.gif turbūt taip kaip noriu, pasikeisti neįmanoma? biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif kokia kirpeja parekomenduosit ilgu tamsiu plauku dazymui smile.gif kad nebutu brangu (dazus turiu savo) 4u.gif
Atsakyti