Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(linuxox @ 2010 04 03, 11:15)
OMG!!!!Stai kodel mane siurpuliai ten kratydavo...
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pralinksminote mirksiukas.gif
Trečiadienį eisiu pas Andrių tai pažiūrėsiu ar ir mane ten kratys šiurpuliukai biggrin.gif Jeigu ką tai perduosiu linkėjimus nuo kokio bilduko mirksiukas.gif biggrin.gif
Skaičiau skaičiau...surizikuosiu netekti 100 litukų už kirpimą.Pas mane ploni labai plaukai ir kokie penki tai pažiūrėsiu ką pasiūlys.Dabar ilgis truputį žemiau pečių.Noriu trumpinti ir ,kad būtų nesunku susitvarkyti.Galvą turiu plauti kasdien ir visai nesinori kas rytą ilgai kuistis dėl plaukų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2010 04 07, 12:50)
...surizikuosiu netekti 100 litukų už kirpimą.Pas mane ploni labai plaukai ir kokie penki tai pažiūrėsiu ką pasiūlys.Dabar ilgis truputį žemiau pečių.Noriu trumpinti ir ,kad būtų nesunku susitvarkyti.Galvą turiu plauti kasdien ir visai nesinori kas rytą ilgai kuistis dėl plaukų doh.gif

Ir aš surizikuočiau, jei žinočiau, kad tikrai kažką gero padarys smile.gif Lauksim Jūsų atsiliepimų rolleyes.gif
Atsakyti
[/quote]
visai nedideles,tiksliai tai as nezinau,bet mano vyras pas ja kerpasi,moka 50lt jam du kartus galva isplauna ir po viena plaukeli ten karpo,pas ji yra labai mazai plauku,ypac sonuose ties kakta,ir su jo ankstesniu kirpimu to nebuvo galima paslepti,o si meistre taip padare kad atrodo jog visai pas ji tokios problemos net ir nera smile.gif bet ji ir ne tik vyrams sumodeliuoja kirpima,moterims taip pat,pries darant kazka labai daug visko issiklausineja,o tada padaro taip kaip reikia.
[/quote]
Aciu smile.gif Bandziau ieskoti nete info, kainu ir telefono, bet nelabai radau blush2.gif Kazkaip atskirai skelbia masaza, plauku priauginima. Keistai unsure.gif
Gal galite parasyti tel. Jei ne viesai, tai i az.
Atsakyti
QUOTE(DijaD @ 2010 04 07, 20:54)
Ir aš surizikuočiau, jei žinočiau, kad tikrai kažką gero padarys  smile.gif  Lauksim Jūsų atsiliepimų  rolleyes.gif

Na,kirpsiuosi 13 dieną ir jei neatsiliepsiu su komentarais tai žinokite , kad sėdžiu spintoje,man depresija ir bijau pasirodyti žmonėms su nauja šukuosena lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal zinot kas Kaune idealiai kerpa kirpciukus? 4u.gif

Atsakyti
ax.gif gal zinote, kas gerai tvarko garbanotus plaukus...patirtis rodo kad mazuma kirpeju gali su jais susitvarkyti... dazniausiai sugadina tik verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas galite parekomenduoti kirpeja salone Tovera Pramones Maximoje? 4u.gif
Please bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2010 04 08, 14:57)
ax.gif  gal zinote, kas gerai tvarko garbanotus plaukus...patirtis rodo kad mazuma kirpeju gali su jais susitvarkyti... dazniausiai sugadina tik  verysad.gif

bandykit pas kirpeja kuri yra garbanota. bigsmile.gif
Atsakyti
O gal kas girdėjote apie kirpėją Rasą, kuri dirba Sk "Linija"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzanėlė: 12 balandžio 2010 - 13:39
Sveikos.. ieskojau ieskojau ir neradau.. su kokaisi Ina dazo dazais?
Atsakyti
Man Ina patinka is Baidzio
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2010 04 07, 22:45)
Na,kirpsiuosi 13 dieną ir jei neatsiliepsiu su komentarais tai žinokite , kad sėdžiu spintoje,man depresija ir bijau pasirodyti žmonėms su nauja šukuosena  lotuliukas.gif

Tikuos nesėdit spintoj biggrin.gif
Atsakyti