Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(Soffyyy @ 2010 04 01, 08:27)
Jos vardas Henrika, o tel. 8686 95 619  4u.gif

O kur ji dirba? 4u.gif
Atsakyti
Kaune Vasario 16-osios gš tik tiksliai neatsimenu salono pavadinimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 04 01, 11:40)
Kaune Vasario 16-osios gš tik tiksliai neatsimenu salono pavadinimo  blush2.gif

dekui labai uz info 4u.gif
Atsakyti
andre team tikrai super,dirbu toki darba,kad tenka klienciu nuomoniu pasiklausyti apie si salona,tiktai geri atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantele @ 2010 04 01, 10:33)

Ejau ten galiuku pasikirpti, neprasiau nieko ypatingo, nes norejau vis dar tureti ilgus plaukus. Tai isejau nepatenkinta, nukirpo daugiau nei prasiau. Susukavo kaipbobute isturgaus ir dar 80lt uzsiprase!  mad.gif  Dabar eisiu galiuku pasikirpti pas Marija, dirbs ji Sigitos studijoje priesais zeruti.Rekomendavo cia paneles, tai tikiuosiu bus ciki  smile.gif

O pas kokia kirpeja papuolet? As siandien kaip tik is ten, mano galvyte tvarke kirpeja Andzelika, na labai patenkinta savo plaukuciais, labai graziai nudaze, pakirpo tausodama mano plaukucius bigsmile.gif Grizau namo pakyleta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PaŠarka @ 2010 02 18, 21:12)
as ir dabar ieskau kirpejos Kaune, tik problematiska kai plaukai yra ploni, labai nedaug kas moka ka nors su jais padaryti, man jau iskart krinta kvalifikacija, kai kirpeja tokius plaukus kaip mano nori dziovinti fenu, tai iskart parodo neismanyma.. gera kirpeja dirba Baidis kirpykloje nuo Soboro einant, Ausra vardas, tik nera is pigiuju, ilgokai laukti reikia visada pas ja daug klientu
Klausimas gal Kaune kas "turi" kirpeja kuri profesionaliai ismano kaip kirpti plonus plaukus, mano ilgis truputis ant peciu, tokia, kuri siek tiek pakirptu, nes zinau, kad iskarpymai ploniem ir storiem plaukam skiriasi, kitaip reikia, ir ne toki kirpima padaro, kuris tik isfenavus "stovi" gerai, o rimta pakirpima? 4u.gif
Papildyta:

Zinau viena kirpeja (tik reiketu suzinoti jos kontaktus). Draugei (jos ploni plaukai) pakarpo tik su zirklemis (su tom retinimo zirklem net neliecia) ir atrodo, kad plaukai apimties gauna.
Atsakyti
Gal kas zino kas Kaune kerpa slaising budu?
tai yra skutimas zirklemis (paprasciau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2010 03 22, 02:49)
ir man nejaukus, bet turbut todel, kad as zinau, kad anksciau ten buvo sale, kur  zmones sarvojo, lankiausi viena karta ten laidotuvese  verysad.gif

OMG!!!!Stai kodel mane siurpuliai ten kratydavo...
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2010 04 01, 23:14)
O pas kokia kirpeja papuolet? As siandien kaip tik is ten, mano galvyte tvarke kirpeja Andzelika, na labai patenkinta savo plaukuciais, labai graziai nudaze, pakirpo tausodama mano plaukucius  bigsmile.gif Grizau namo pakyleta  wub.gif

Jus buvote pas Andzelika kuri anksciau dirbo 'Jos kaprizuose' ?
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 04 03, 09:15)
buvote pas Andzelika kuri anksciau dirbo 'Jos kaprizuose' ?

Is tiesu nezinau, ar ji ten dirbo anksciau, kita karta reikes paklaust smile.gif
Atsakyti
O as jau daug metu kerpuosi ir dazau plaukus pas kirpeja Jolanta is "JM grozio salono", Vilijampoleje. Visada labai graziai nudazo ir pakerpa mano siuliukus.Kitaip savo plauku pavadinti negaliu, nes tikrai ziauriai ploni ir tikrai ne kupeta.Dariausi pas ja ir progine sukuosena, likau suzaveta,kad is mano plauku galima padaryti meniska, parodos verta kuoda.
Atsakyti
Labas, merginos smile.gif

Gal žinote gerą kirpėją Šilainiuose?
Maniškė persikėlė toli dirbti, nepavyksta man nukakti pas ją, todėl nutariau savame rajone paieškoti, bet kaip gi paieškos be SM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2010 03 27, 12:03)
Pabandyt nueit Maximoj,Imeides salone pas Jolanta.Tikrai gerai ir nuosirdziai patars.

QUOTE(zuasta @ 2010 03 28, 16:41)
thumbup.gif  Aš pas ją jau 10 metų kerpuos

QUOTE(MigleMama8 @ 2010 03 28, 17:40)
As dar tik pora metu ja atradus.Sauni kirpeja ir moteris.Sutapo musu turbut biolaukai.

QUOTE(čikuraku @ 2010 03 29, 00:04)
as pas Jolanta kerpuosi jau gal koki 4 metai irgi esu labai patenkinta, kaip tik ryt reiks paskambint ir bandyti tartis del laiko...

o kaip pas ja sudazymu? spalvas pataiko?
Atsakyti