As dar tik pora metu ja atradus.Sauni kirpeja ir moteris.Sutapo musu turbut biolaukai.
QUOTE(MigleMama8 @ 2010 03 28, 16:40)
As dar tik pora metu ja atradus.Sauni kirpeja ir moteris.Sutapo musu turbut biolaukai.
as pas Jolanta kerpuosi jau gal koki 4 metai irgi esu labai patenkinta, kaip tik ryt reiks paskambint ir bandyti tartis del laiko...
O kas Kaune su Milkshake dirba? Uzsimaniau pabandyti...
O kaip Ina is Baidzio su sviesiais atspalviais nudazo?
QUOTE(Arnytė @ 2010 02 19, 14:53)
Sveikutės,o aš visada einu pas kirpėją Astą,ji dirba ''MADAM'' salone priešais Čarlstono restoraną.Puikiai nukerpa,nudažo tikrai išmano savo darbą.Niekada nemačiau kad koks klientas būtų ja nusiskundęs(nes teko šalimais padirbėti su ja)tikrai moka padaryti viska,ir tiesinti plaukus,ir garbanoti ir dar daug visokių grožių.
Aš irgi pas ją šiuo metu einu. Man ji šiltas ir nuostabus, nenuobodus žmogus. Turbūt mūsų bio laukai puikiai sutampa
QUOTE(PaŠarka @ 2010 02 24, 19:56)
Na buvau siandien G style (prie Fanko) kirpykloje, visai patiko, kirpeja nusimananti ir mokymus vedanti, kirpausi tik (aisku galvos plovimas, fenavimas), sumokejau 30lt, pries tai isejo ilgaplauke mergina irgi kirpimas sumokejo 35Lt mano tai neilgi, taigi galiu rekomenduoti, kazkuri mamyte norejo nesikandziojanciu kainu
Pas Gitaną lankiausi eilę metų (dar nuo tada kai G-style neturėjo ji) ir galiu pasakyti tiek : kerpa gražiai, tačiau idėjų nulis. Turi arba pati papasakoti ko tiksliai ir konkrečiai nori arba parodyti iš žurnalo. Tačiau pats darbas tikrai puikus. Antras dalykas dažymas : nu nenutaikydavo man spalvos niekaip! Ar dažų sumaišyt gerai nemokėjo ar kas, bet amžinai su "ryžu" atspalviu padarydavo. Ne tragedija, bet atsibodo. O kainos tai tikrai nesikandžiojo, daugiau kaip 80 lt nemokėjau niekad. Be to puikiai parenka priemones į namus. Plaukai tiesiog žvilgėdavo
QUOTE(Brilliant @ 2010 03 08, 21:56)
Sveikos Žinau, nepykite ne į temą paklausiu, nes kiek skaičiau antakių temelėje, tai ten pagrinde vilnietės diskutuoja apie gerus "taškus" Taigi, kur jums gražiausiai sutvarko antakius Kaune?
Antakius geriausiai tvarko (bent jau man) SM forumietė Rykute Tikrai per tiek metų neesu mačiusi puikesnės, geresnę akį ant formos turinčios meistrės. O kiek aš jų bandžius Tikrai atsakingai: Rykutei nėra lygių šioje srityje (kaip ir blakstienų priauginime- "meistres" iš Egidijos pranoksta )
sveikos.gal kas lankesi Vilijampoleje dvyniu kirpykloje? kaune dar neesu kirpusi o jau labai reiktu.tai gal galit kas parekomenduoti gera kirpeja ir su nesikandziojanciomis kainomis?
Gal kuri lankotes "Save" Paul Mitchel salone?
QUOTE(Soffyyy @ 2010 03 29, 20:18)
Antakius geriausiai tvarko (bent jau man) SM forumietė Rykute Tikrai per tiek metų neesu mačiusi puikesnės, geresnę akį ant formos turinčios meistrės. O kiek aš jų bandžius Tikrai atsakingai: Rykutei nėra lygių šioje srityje (kaip ir blakstienų priauginime- "meistres" iš Egidijos pranoksta )
O kaip pas ja papulti?
QUOTE(123OPA @ 2010 03 31, 22:34)
O kaip pas ja papulti?
Jos vardas Henrika, o tel. 8686 95 619
QUOTE(wife @ 2010 03 29, 11:15)
O kas Kaune su Milkshake dirba? Uzsimaniau pabandyti...
Su milksheiku dirba Sigitos salonas,randasi zerucio kitoje puseje,kaune. Pati ejau dazytis ,labai patiko. Atgaivino plaukus, beto kirpeja patare ir kaip pagrazinti plaukucius, kurie ilgi ir truputi garbanojasi. Kreipkis po velyku paskirpeja Marija. Ji ne branginyke kaip kitos.
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2010 03 30, 23:14)
Gal kuri lankotes "Save" Paul Mitchel salone?
Ejau ten galiuku pasikirpti, neprasiau nieko ypatingo, nes norejau vis dar tureti ilgus plaukus. Tai isejau nepatenkinta, nukirpo daugiau nei prasiau. Susukavo kaipbobute isturgaus ir dar 80lt uzsiprase! Dabar eisiu galiuku pasikirpti pas Marija, dirbs ji Sigitos studijoje priesais zeruti.Rekomendavo cia paneles, tai tikiuosiu bus ciki