Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(dontstop @ 2010 03 12, 10:00)
Vat būtent toks variantas man ir netinka  ax.gif  Taip daro ir kiti kirpėjai/jos, su kuriais buvau susidurus verysad.gif  Reikalas tas, kad man šiuo atveju visai nerūpi kirpėjo nuomonė, tiks man, netiks, noriu, kad nukirptų taip, kaip prašau  ax.gif Jei iš tiesų gausis negražiai, tai plaukai greit ataugs  smile.gif

o as jei jau nutariau keistis,rizikuoju,ir atsiduodu kirpejo zirklems.as likau patenkinta,uz pakoregavima,nes pati nenutuokiau,kaip sunku bus man kas dien tvarkytis
Atsakyti
o kur randasi GROZIO KARALYSTE? kaip ten nuvykt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 03 13, 21:06)
o kur randasi GROZIO KARALYSTE? kaip ten nuvykt blush2.gif

baltijos g,silainiuose
Atsakyti
Uzsirasiau pas Andriu is Andre 4u.gif

Bandysiu pasikeisti kardinaliai, tikiuosi pavyks ir patiks bigsmile.gif
Atsakyti
na nejaugi nei viena nesidaret vestuvines sukuosenos pas juoza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NEFRITAS @ 2010 03 14, 15:54)

Bandysiu pasikeisti kardinaliai, tikiuosi pavyks ir patiks  bigsmile.gif

Tai Jūs ne tik reklamuokit kirpėjus, bet ir įdėkit foto - įvertinsim ar tikrai apsimoka eiti pas reklamuojamus kirpėjus mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip Juozas is Grozio karalystes dazo? Atitaiko spalva? ir su kokiom priemonem dirba? Niekaip neapsisprendziu pas ka eit dazytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PaŠarka @ 2010 03 01, 10:25)
Kirpausi pas Gitana, plaukai buvo prakarpyti, ilgis ant peciu kokie ~5cm, taciau patare lygiau kirpti galus ir prieky truputi trumpiau gavos, nu del plonumo, tiesaus kirpimo, tai taip ir leidau kirpti. Tai mano ganetinai paprastas.
  Bet pries tai maciau su ilgais plaukais mergina isejo, tai taip graziai galai apkirpti iki priekio aisku, pavadinciau romantiskai/stilingai kaip suprantu saugant ilgi. sumokejo ji beveik tiek pat tik 5 lt daugiau, nu kokia neteisybe  lotuliukas.gif o jus norit daug prasikarpyti?  Logiskai turetu moketi, nzn paskui keiksit, girdejau, kad ji net mokymus veda, tai turi moket ania?

poseurr o kur ta bijunu g. pas ka tu buvai? nes kaip su dazymu, tai nerealiai pigiai, baidyje as mokedavau ~90lt sruogelem uz savo plonus plaukucius su galu pakirpimu, todel ir nustojau eiti

Nea, nedaug, tiek kiek reiketu, kad plaukai nebutu kaip liuto smile.gif ir graziai kristu. bet gera kritima ne visi isgauna, kad issiploviau galva ir pirmyn cool.gif As visada sprendziu apie kirpima tik issiplovus galva ax.gif nes is kirpyklos isejus dazniausiai viskas buna ok rolleyes.gif
Nekeikciau Jusu 4u.gif jeigu ir nekaip nukirptu smile.gif Ne mano stilius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2010 03 08, 09:31)
o tu nenoretum pirmiausiai ant kompo tokias sukuosenas isbandyti,yra programu kur galima isideti savo foto ir 'prisiklijuoti' ivairiu spalvu ir kirpimu sukuosenas.O siaip as zinau viena stipria kirpeja,ji sumodeliuoja sukuosena pagal tavo veido forma,bruozus,ir netgi pagal kaukoles forma,anksciau ji dirbo 'Jos kaprizai',dabar savo salone,netoli rotuses 'Markize' dirba,jos vardas Andzela.

Geras, visada noreciau kad kirpima parinktu pagal cia isvardintus kriterijus smile.gif Bet kainos tikriausiai didziules unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 03 17, 22:15)
Merginos, o kaip Juozas is Grozio karalystes dazo? Atitaiko spalva? ir su kokiom priemonem dirba? Niekaip neapsisprendziu pas ka eit dazytis  doh.gif

Va grynai mano variantas drinks_cheers.gif kazkuri mergina rase, kad dirba su italiskais dazais , bent man nelabai girdetais. Na, bet manau rizikuosiu ir keliausiu pas Juozuka bigsmile.gif gal kuri galite mestelt i AZ jo kontaktus, ar skambint tiesiai i grozio karalyste ir tartis geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaD @ 2010 03 17, 22:06)
Tai Jūs ne tik reklamuokit kirpėjus, bet ir įdėkit foto - įvertinsim ar tikrai apsimoka eiti pas reklamuojamus kirpėjus  mirksiukas.gif

o as gal nenoriu cia savo face kontrol daryt lotuliukas.gif

QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 03 18, 12:53)
Va grynai mano variantas drinks_cheers.gif  kazkuri mergina rase, kad dirba su italiskais dazais , bent man nelabai girdetais. Na, bet manau rizikuosiu ir keliausiu pas Juozuka bigsmile.gif  gal kuri galite mestelt i AZ jo kontaktus, ar skambint tiesiai i grozio karalyste ir tartis geriau? g.gif

skambink tiesiai,registruoja
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 03 18, 13:41)
o as gal nenoriu cia savo face kontrol daryt lotuliukas.gif

Tai veidą galima užtušuot ax.gif
Atsakyti

Geras, visada noreciau kad kirpima parinktu pagal cia isvardintus kriterijus smile.gif Bet kainos tikriausiai didziules unsure.gif
[/quote]
visai nedideles,tiksliai tai as nezinau,bet mano vyras pas ja kerpasi,moka 50lt jam du kartus galva isplauna ir po viena plaukeli ten karpo,pas ji yra labai mazai plauku,ypac sonuose ties kakta,ir su jo ankstesniu kirpimu to nebuvo galima paslepti,o si meistre taip padare kad atrodo jog visai pas ji tokios problemos net ir nera smile.gif bet ji ir ne tik vyrams sumodeliuoja kirpima,moterims taip pat,pries darant kazka labai daug visko issiklausineja,o tada padaro taip kaip reikia.
Atsakyti