Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

vakar kaip tik lankiausi pas Andriu is andre salono,tikrai nenusivyliau,jokiu bardaku galvoj nepadare,tiesiog paprastai ir graziai pakirpo,pakarpe ,kad butu paprasciau susitvarkyt,patarimu simta dave ,taigi likau labai patenkinta, manau kai zinai ko nori ir issakyt nebijai tai nieko ir nepridaro tokio kad gailetis reiketu thumbup.gif zodziu liakau patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 10, 04:25)

lankiausi ir pas viena, ir pas kita, dar mama paskui tempiuosi biggrin.gif  galiu  trumpai palyginti. Ina kaip zmogus nepatinka, darbo kokybe sakyciau vidutiniska. Juozas kur kas geriau, o apskritai, man vyrai patys geriausi kirpejai thumbup.gif

as ir pas abu lankiaus smile.gif
Juozas dazymo meistras thumbup.gif , sukuoti jam sekasi ne taip gerai.
Ina man kirpimo meistre puiki,man patinka kai nereik vadovaut,pagal veido konturus parenka sukuosena,apkera stilingai visad vis kitaip wub.gif
Pas Juoza paskutini kart sumokejau uz trumpu plauku kirpima ir dazyma 190lt ,spalva po 3-4 plovimu nusiplove doh.gif ,ir paskutiniu metu dazyt reikejo kas 20-25 dienas,nors plauku tikrai neplaunu kasdien 4u.gif
Bet as tikrai neatkalbineju 4u.gif
Atsakyti
Pritariu, kad pas vyrukus kirptis maloniausia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 03 10, 11:25)
as ir pas abu lankiaus smile.gif
Juozas dazymo meistras thumbup.gif , sukuoti jam sekasi ne taip gerai.
Ina man kirpimo meistre puiki,man patinka kai nereik vadovaut,pagal veido konturus parenka sukuosena,apkera stilingai visad vis kitaip wub.gif
Pas Juoza paskutini kart sumokejau uz trumpu plauku kirpima ir dazyma 190lt ,spalva po 3-4 plovimu nusiplove doh.gif ,ir paskutiniu metu dazyt reikejo kas 20-25 dienas,nors plauku tikrai neplaunu kasdien 4u.gif
Bet as tikrai neatkalbineju 4u.gif

na nezinau,as nedazau,bet man dare visikai nauja kirpima,spec buvau atsiauginusi,su plovimu,kirpimu,ir susukavimu-60lt.tikrai ner daug.vyras seniai kerpasi,40moka.dukros ilgi,bet labai iskarpyti plaukai40-50moka.
sakmbinam viena savaite,patenkam uz kokiu 5dienu,aisku derinant,kada as galiu,kad jis gali,nes man patogiau butent silainiuose,siule ir kitai dienai,bet as negalejau.cia kaip pataikysi,kiek turi uzsirases
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 10 kovo 2010 - 20:22
Man tai geriausia kirpėja Kaune- salono "Jurgita", kur prie MOLO, kitoje kelio pusėje, kirpėja. Jei gerai pamenu, vardas Rūta. 4u.gif Nuostabiai apkerpa. ax.gif
Va, čia nuotraukytė, kaip mane vasarą apkirpo:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 03 09, 16:42)
g.gif o tai cia ta kur Veronoj anksciau dirbo? as tai skambinau tada kai ji dar Veronoj dirbo, tai sake, kad su loreal dazo dazais. ar cia ne apie sita kirpeja kalbama  blush2.gif

na as pas ja kerpuosi ir dazausi jau kokius trejus metus ir tikrai su lorealiu ji nedirba, kiek zinau nepatinka jis jai.. o dirba ji su revlon kosmetika, tai man po dazymu manieji plaukai labai patinka smile.gif
Atsakyti
merginos gal kuri daretes sukuosena pas juoza?as pas ji tik kerpuos,tai noreciau isgirsti atsiliepimus apie sukuosenas
Atsakyti
Patarkit kokią kirpėją, kuri galėtų apkirptųi tiksliai pagal nuotrauką 4u.gif Nieko blatno nenoriu, plaukai ilgi, reikia kirpčiukų ir iškarpimo. Pakeičiau jau kelioliką kirpėjų, niekas nekerpa taip, kaip noriu, o dar ir komentarus laidžioja, kad iš mano plaukų nieko gero išeiti negali verysad.gif (plaukai ploni)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 11, 15:28)
Patarkit kokią kirpėją, kuri galėtų apkirptųi tiksliai pagal nuotrauką  4u.gif  Nieko blatno nenoriu, plaukai ilgi, reikia kirpčiukų ir iškarpimo. Pakeičiau jau kelioliką kirpėjų, niekas nekerpa taip, kaip noriu, o dar ir komentarus laidžioja, kad iš mano plaukų nieko gero išeiti negali  verysad.gif  (plaukai ploni)

labai juokingai atrode,bet kai as ejau keist kirpima,ir pas juoza,tai tikrai atsispausdinau foto,kaip mazdaug noreciau.viska padare kaip noriu,tik pakoregavo,pasake,kad viena detale man netiks,ne toks veido plotis,ir kkita detale keisim,vel netinka prie veido formos.viska sudeliojo,kas kaip tiks,kazkaip ilgai tyrinejo mano veida,tiesiog pasake,kaip jis pataria daryt,plius,kad man lengva butu tvarkytis kasdien.o plaukai mano kaip ir trumpi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 11 kovo 2010 - 22:44
QUOTE(girene @ 2010 03 11, 23:43)
labai juokingai atrode,bet kai as ejau keist kirpima,ir pas juoza,tai tikrai atsispausdinau foto,kaip mazdaug noreciau.viska padare kaip noriu,tik pakoregavo,pasake,kad viena detale man netiks,ne toks veido plotis,ir kkita detale keisim,vel netinka prie veido formos.viska sudeliojo,kas kaip tiks,kazkaip ilgai tyrinejo mano veida,tiesiog pasake,kaip jis pataria daryt,plius,kad man lengva butu tvarkytis kasdien.o plaukai mano kaip ir trumpi

Vat būtent toks variantas man ir netinka ax.gif Taip daro ir kiti kirpėjai/jos, su kuriais buvau susidurus verysad.gif Reikalas tas, kad man šiuo atveju visai nerūpi kirpėjo nuomonė, tiks man, netiks, noriu, kad nukirptų taip, kaip prašau ax.gif Jei iš tiesų gausis negražiai, tai plaukai greit ataugs smile.gif
Atsakyti
sorry merginos,blogai paklausiau 4u.gif gal kas daret vestuvem sukuosena pas juoza?ar ilgai laikes ir pan?laukiu komentaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2010 03 11, 09:38)
Man tai geriausia kirpėja Kaune- salono "Jurgita", kur prie MOLO, kitoje kelio pusėje, kirpėja. Jei gerai pamenu, vardas Rūta.  4u.gif  Nuostabiai apkerpa.  ax.gif

esu buvus pas Ruta keleta kartu. Man ji kaip zmogus nepatinka schmoll.gif
Atsakyti