Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

Merginos, o su kokiais dazais dirba toji Jūratė? kiek maždaug kainuotu vid ilgio plauku dazymas+ galiukų pakirpimas? Kažkaip norisi ir man atsinaujinti, tai dabar renkuosi tarp jos ir Mariaus iš Toveros. Gal galėtumėte palyginti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 03 08, 21:56)
Sveikos 4u.gif  Žinau, nepykite ne į temą paklausiu, nes kiek skaičiau antakių temelėje, tai ten pagrinde vilnietės diskutuoja apie gerus "taškus" ax.gif  Taigi, kur jums gražiausiai sutvarko antakius Kaune?  mirksiukas.gif  Kur labiausiai patinka lankytis, o gal jūs tvarkotės antakius tuose pačiuose salonuose, kur ir kirptis plaukučių einate? Ir tokiu būdu nušaunate du zuikius, ir apsikerpate ir antakius susitvarkote bigsmile.gif Lauksiu atsakymų, merginos 4u.gif

Kai atradau Ligitą iš "Herada" Laisvės al. niekur kitur neeinu wub.gif Sory už poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 03 09, 11:54)
Merginos, o su kokiais dazais dirba toji Jūratė? kiek maždaug kainuotu vid ilgio plauku dazymas+ galiukų pakirpimas? Kažkaip norisi ir man atsinaujinti, tai dabar renkuosi tarp jos ir Mariaus iš Toveros. Gal galėtumėte palyginti? 4u.gif

as pries pora savaiteliu jai skambinau , tai sake kirpimas 50lt, o iki peciu plaukuciu kirpimas+dazymas (loreal) kainuotu kazkur 130lt
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 03 09, 09:55)
as pries pora savaiteliu jai skambinau , tai sake kirpimas 50lt, o iki peciu  plaukuciu kirpimas+dazymas (loreal) kainuotu kazkur 130lt

schmoll.gif Su lorealiu ji tikrai nedirba.
dirba su revlon priemonem (ir dazais).o kaina tai gal ir panasi... tik jei galiuku pakirpimas, tai tikrai ne 50lt. kainuotu, kiek pamenu, kai klausiau, sake 30. Nu bet vis tiek reikia derint su ja. jos kontkata rasit ir internete grozionamai.net jei neklystu... 4u.gif
Atsakyti
sveikos paneles,man tai pats geriausias kirpejas yra JUOZUKAS!!!!!!!!dirba jis "grozio karalystej".visa laika iseinu patenkinta.ir garantuoju kad jis jokios cia reklamos sau nedaro,kaip kazkuri minejo.nes pas ji visa laika lb sunku greitu laiku patekt.taip kad rekomenduoju tik JUOZA!!!!
Atsakyti
na va visai pasimeciau doh.gif o gal eit pas Juoza.. unsure.gif kiek suprantu jis ne toks brangininkas kaip Marius g.gif O juozas su kokiais dazais dazo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.s. @ 2010 03 09, 13:22)
sveikos paneles,man tai pats geriausias kirpejas yra JUOZUKAS!!!!!!!!dirba jis "grozio karalystej".visa laika iseinu patenkinta.ir garantuoju kad jis jokios cia reklamos sau nedaro,kaip kazkuri minejo.nes pas ji visa laika lb sunku greitu laiku patekt.taip kad rekomenduoju tik JUOZA!!!!

kam sunku patekt?max uz 3-5 dienu dienu uzraso smile.gif .
Pas Juoza lankiausi 3 metus,pabodo,o ir idejos isseko ax.gif ir seip kaskart vis suma dideja doh.gif ,uzsirasiau pas Ina is baldzio tai laisva vieta tik po 27 dienu buvo doh.gif ,kazkada senai buvau,taj prisiminimai patys geriausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plaktagrietinele @ 2010 03 09, 13:22)
schmoll.gif  Su lorealiu ji tikrai nedirba.
dirba su revlon priemonem (ir dazais).o kaina tai gal ir panasi... tik jei galiuku pakirpimas, tai tikrai ne 50lt. kainuotu, kiek pamenu, kai klausiau, sake 30. Nu bet vis tiek reikia derint su ja. jos kontkata rasit ir internete grozionamai.net jei neklystu...  4u.gif

g.gif o tai cia ta kur Veronoj anksciau dirbo? as tai skambinau tada kai ji dar Veronoj dirbo, tai sake, kad su loreal dazo dazais. ar cia ne apie sita kirpeja kalbama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.s. @ 2010 03 09, 13:22)

pritariu
o kas liecia kaina,tai manau normali.aisku,jis uz 20lt nekerpa,bet ir ne simtai.

anksciau kirpausi jaunimo kirpykloj,pas Dijana(priesais pieno bara),kaina tas pats,kaip pas Juoza,tik as neuzsitupiu,kas pora metu keiciu kirpeja
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 03 09, 13:42)
g.gif o tai cia ta kur Veronoj anksciau dirbo? as tai skambinau tada kai ji dar Veronoj dirbo, tai sake, kad su loreal dazo dazais. ar cia ne apie sita kirpeja kalbama  blush2.gif

Na, dirbo ji Veronoje, bet su lorealiu tai TIKRAI NEA schmoll.gif Gal kazka supainiojot? Ten tame salone lorealiu gal kita kirpeja daze... nzn... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 03 09, 15:50)
kam sunku patekt?max uz 3-5 dienu  dienu uzraso smile.gif .
Pas Juoza lankiausi 3 metus,pabodo,o ir idejos isseko ax.gif ir seip kaskart vis suma dideja doh.gif  ,uzsirasiau pas Ina is baldzio tai laisva vieta tik po 27 dienu buvo doh.gif ,kazkada senai buvau,taj prisiminimai patys geriausi 4u.gif

nu bet jei ateisi ir iskart prasysi kad pakirptu,tai tikrai netures jis laiko,as apie tai kalbejau smile.gif man tai tokios pacios kainos kaip visada 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 03 09, 15:44)
na va visai pasimeciau doh.gif  o gal eit pas Juoza.. unsure.gif  kiek suprantu jis ne toks brangininkas kaip Marius g.gif O juozas su kokiais dazais dazo? ax.gif

JUOZAS brangiai ima tik "andre" salone,o "grozio karalystej" normaliai.nzn kokiais dazo,pakol kas as pas ji tik kerpuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 03 09, 15:44)
na va visai pasimeciau doh.gif  o gal eit pas Juoza.. unsure.gif  kiek suprantu jis ne toks brangininkas kaip Marius g.gif O juozas su kokiais dazais dazo? ax.gif

eik pas ji mirksiukas.gif neturetum nusivilti. o dazai g.gif klausiau ne karta ir vis uzmirstu, negirdeti, italiski berods Nu Spirit ir plauku prieziuros priemones tokias pat naudoja

QUOTE(Ulė @ 2010 03 09, 15:50)
kam sunku patekt?max uz 3-5 dienu  dienu uzraso smile.gif .
Pas Juoza lankiausi 3 metus,pabodo,o ir idejos isseko ax.gif ir seip kaskart vis suma dideja doh.gif  ,uzsirasiau pas Ina is baldzio tai laisva vieta tik po 27 dienu buvo doh.gif ,kazkada senai buvau,taj prisiminimai patys geriausi 4u.gif

lankiausi ir pas viena, ir pas kita, dar mama paskui tempiuosi biggrin.gif galiu trumpai palyginti. Ina kaip zmogus nepatinka, darbo kokybe sakyciau vidutiniska. Juozas kur kas geriau, o apskritai, man vyrai patys geriausi kirpejai thumbup.gif
Atsakyti