QUOTE(milda_ @ 2010 10 12, 23:00)
Nerealus puslapiukas , "užkišau" vaikus savaitei . Ačiū visoms, kurios nepatingi idėti gerulių puslapiukų
pritariu.Man taip pat patinka sis puslapis. Aciu visoms uz geras mintis
VA CIA YRA TAI KO IESKAU. TIK DAR NIEKAIP NERANDU TOKIU PIESINUKU, KUR NUPIESTA VIENA PUSE, O REIK PACIAM DAPIESTI KITA, GALI BUTI IR PUNKTYRAIS PAZYMETA. GAL KAS ZINOTE KUR?
QUOTE(giedryte @ 2010 10 14, 14:05)
VA CIA YRA TAI KO IESKAU. TIK DAR NIEKAIP NERANDU TOKIU PIESINUKU, KUR NUPIESTA VIENA PUSE, O REIK PACIAM DAPIESTI KITA, GALI BUTI IR PUNKTYRAIS PAZYMETA. GAL KAS ZINOTE KUR?
tik toki savo archyve radau - bet gal tiks
http://www.google.lt...o...135&bih=572
QUOTE(BalBal @ 2010 10 13, 10:05)
pritariu.Man taip pat patinka sis puslapis. Aciu visoms uz geras mintis
ar as praleidau, ar Jus neidejote zadetos skenuotos abeceles?
QUOTE(Kriiste @ 2010 10 14, 14:53)
Dekui sitas labai geras, bet dar ieskau, kad butu be raideliu ir skaiciu tik taskiukai, lengvesni, nes dar nepazista visu raidziu ir didesniu skaiciuku. bandysiu dar paieskoti pati, jei ka rasiu ikelsiu cia
...spalvinimai pagal pavyzdukus, tuo pačiu mokom skaičiukų...va kaip
10 psl. archyvas
ir dar iš tos pačios serijos:
Pasiimt...
10 psl. archyvas
ir dar iš tos pačios serijos:
Pasiimt...
laba diena,
noriu paprasyti ,gal kas turite savo arhyvuose piesineliu su didziosiomis lietuviskomis raidemis, kad piesinelis atitiktu raide? pvz. dramlys su raide D.
noriu paprasyti ,gal kas turite savo arhyvuose piesineliu su didziosiomis lietuviskomis raidemis, kad piesinelis atitiktu raide? pvz. dramlys su raide D.
QUOTE(kruopa perline @ 2010 10 28, 17:40)
laba diena,
Man taip pat tokiu reketu