Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinimo knygelės, paveikslėliai online

QUOTE(RamuneM @ 2007 03 17, 11:07)
Atitinka, tik ne lietuviškai smile.gif

Žinau, kad ne lietuviškai atitinka. Bet labiau noris lietuviško raidyno.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2007 03 17, 11:27)
Žinau, kad ne lietuviškai atitinka. Bet labiau noris lietuviško raidyno.

Aš tai pasinaudoma paveiksliukais kaip idėja, pati susikuriau vaikams, kai reikėjo. Tik kažkur gerai padėjau, kad neberandu. Labai tikiuosi, kad nesu išmetusi blush2.gif , o tai dar prireiks.
Atsakyti
kaikurios raides atitinka ax.gif
Atsakyti
velykiniai
Atsakyti
nežinau gal kas dėjot jau šitą nuorodą, bet ten visi disnejaus multikai, tokie faini paveiksliukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super puslapiukas
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 06, 22:24)
Pabandyk parsisiųsti iš serverio Multikas Greitis as čia juos sukėliau, jei nepavyks parašyk į az kaip nors kitaip sugalvosim  4u.gif

Va čia tai LOBYNAS!!!!!!! doh.gif doh.gif
Didelis dėkui visoms už nuorodas notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Sūnus paprašė atspausdinti piešinukų, kur reikia sujungti taškus- pusę dienos bandžiau ieškoti... O paskui toptelėjo mintis, kad reikia paieškoti "Supermamoj". Ir , aišku, radau viską ir dar su tokiu KAUPU!!!!!!
Atsakyti
P@nter@, man nebeleidžia atidaryti. O ten tokių gerų dalykų buvau radusi.
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2007 04 18, 14:55)
P@nter@, man nebeleidžia atidaryti. O ten tokių gerų dalykų buvau radusi.

Man atidaro mastau.gif pabandyk veliau, kartais tas serveris buna pilnas vartotoju ir todel neatsidaro
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2007 04 18, 20:35)
Man atidaro mastau.gif pabandyk veliau, kartais tas serveris buna pilnas vartotoju ir todel neatsidaro

Reiks bandyti, nors aš jau kokias 2 sav. negaliu patekti ten. Į serverį įlendu, o va piešinukų neatidaro. Gal ką nors ne taip darau. g.gif
Atsakyti
Cia truputis yra spalvinimo...
Atsakyti
Siandien aptikau irgi labai gera spalvinimo knygute ciawww.coloring-book.info su daug multiku heroju. Kai atsidaro langas virsuj spausti raudona piestuka COLORING ten ju daugiau yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murgita: 29 gegužės 2007 - 15:13
QUOTE(westa @ 2005 11 18, 11:08)
Sveiki

Sukaupiau šiek tiek nuorodų su spalvinimo paveikslėliais, knygelėmis. Labai patogu - tereikia turėti spausdintuvą ir vaikui galima atspausti puikią spalvinimo knygelę  thumbup.gif . Šiuo metu  populiariausia pas mano dukrą - tweenių knygelė  ax.gif . Patogus ir manau nebrangus būdas patenkinti vaiko norus  ax.gif
Tweeniai

labai geras psl, daug temų
viščiukas, mikė pukuotukas

įvairūs

jūros tematika vaikams smile.gif
daug žinomų multikų herojų, yra ir teletubbies
Strawberry Shortcake ( kazkokio turbūt multiko herojai, labai linksmi, mergaitėm labiau )

karinė mašina vyresniems
lėktuvai vyresniems

angliška knygelė - istorija vyresniems vaikučiams
na va kol kas tiek, jei ką dar rasiu papildysiu, o gal dar kas man padės  4u.gif

ACIU TAU, WESTA, LABAI LABAI - seniai kazko panasaus ieskojau, o dabar kazkaip netycia pamaciau sita temele su tokiom thumbup.gif naudingom nuorodom. ACIUUUU!!!
Atsakyti