Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinimo knygelės, paveikslėliai online

Labai ačiū visoms už nuoruodas thumbup.gif tiek gero suradau savo sūnui thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif O čia apie tą multiką kur praše neseniai mamytė Multikas apie mašinas "Cars"
Atsakyti
ČIA

ČIA

ČIA

ČIA

ČIA

ČIA

Atsiprašau, jei kartosis ax.gif
Atsakyti
Ačiū mamytės už nuorodas - super - tiek lapų atsispausdinau ir padauginus nunešių į vaikų namus, nes labai jau didelis poreikis ten, o knygelių tiek nepripirksi... Ačiū thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
čia
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 02 08, 11:30)
Ačiū mamytės už nuorodas - super - tiek lapų atsispausdinau ir padauginus nunešių į vaikų namus, nes labai jau didelis poreikis ten, o knygelių tiek nepripirksi... Ačiū  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikrai labai šauni idėja mes Alytiškės mamos irgi einam į vaikų namus, tikrai bigsmile.gif turiu prikaupus nemažą kolekciją paveikslėlių, atspausdinsiu ir nunešiu AČIŪ UŽ IDĖJĄ aciuks.gif
Atsakyti
Galima spalvinti vietoj, yra ir atspausdinti, tik nelabai daug ax.gif
Atsakyti
Super tema!!!
Musu megstama Hreka radau!!!!
Atsakyti
Sveikutės

Labai daug šaunių tinklalapių ir pan. Bet aš anksčiau šioje temoje buvau radusi rusiško tinklalapio nuorodą. Atrodo kažkaip solnet ar kažkas panašaus. Jei kas nors žinote įkelkit prašau nuorodą. Ten daug puikių užduotėlių ir paskaičiuoti ir geometrinių figūrų, net girdimąjam suvokimui lavinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selestė @ 2007 02 27, 08:14)
Sveikutės

Labai daug šaunių tinklalapių ir pan. Bet aš anksčiau šioje temoje buvau radusi rusiško tinklalapio nuorodą. Atrodo kažkaip solnet ar kažkas panašaus. Jei kas nors žinote įkelkit prašau nuorodą. Ten daug puikių užduotėlių ir paskaičiuoti ir geometrinių figūrų, net girdimąjam suvokimui lavinti.  4u.gif

Turbūt šitas puslapiukas http://www.solnet.ee/ 4u.gif
Atsakyti
labai labai ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Neperbegau dar per visus puslapius, bet gal kas galit imest nuoroda su TOY STORY herojais, o taip pat ir CARS masinytem 4u.gif Aciu smile.gif
Papildyta:
Radau jau su masinytem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liova @ 2007 02 28, 01:00)
Neperbegau dar per visus puslapius, bet gal kas galit imest nuoroda su TOY STORY herojais

ČIA

ČIA

ČIA

ČIA

ČIA

Atsakyti