Labai ačiū visoms už nuoruodas tiek gero suradau savo sūnui O čia apie tą multiką kur praše neseniai mamytė Multikas apie mašinas "Cars"
Ačiū mamytės už nuorodas - super - tiek lapų atsispausdinau ir padauginus nunešių į vaikų namus, nes labai jau didelis poreikis ten, o knygelių tiek nepripirksi... Ačiū
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 02 08, 11:30)
Ačiū mamytės už nuorodas - super - tiek lapų atsispausdinau ir padauginus nunešių į vaikų namus, nes labai jau didelis poreikis ten, o knygelių tiek nepripirksi... Ačiū
Tikrai labai šauni idėja mes Alytiškės mamos irgi einam į vaikų namus, tikrai turiu prikaupus nemažą kolekciją paveikslėlių, atspausdinsiu ir nunešiu AČIŪ UŽ IDĖJĄ
Galima spalvinti vietoj, yra ir atspausdinti, tik nelabai daug
Super tema!!!
Musu megstama Hreka radau!!!!
Musu megstama Hreka radau!!!!
Sveikutės
Labai daug šaunių tinklalapių ir pan. Bet aš anksčiau šioje temoje buvau radusi rusiško tinklalapio nuorodą. Atrodo kažkaip solnet ar kažkas panašaus. Jei kas nors žinote įkelkit prašau nuorodą. Ten daug puikių užduotėlių ir paskaičiuoti ir geometrinių figūrų, net girdimąjam suvokimui lavinti.
Labai daug šaunių tinklalapių ir pan. Bet aš anksčiau šioje temoje buvau radusi rusiško tinklalapio nuorodą. Atrodo kažkaip solnet ar kažkas panašaus. Jei kas nors žinote įkelkit prašau nuorodą. Ten daug puikių užduotėlių ir paskaičiuoti ir geometrinių figūrų, net girdimąjam suvokimui lavinti.
QUOTE(selestė @ 2007 02 27, 08:14)
Sveikutės
Turbūt šitas puslapiukas http://www.solnet.ee/
labai labai ačiū
Neperbegau dar per visus puslapius, bet gal kas galit imest nuoroda su TOY STORY herojais, o taip pat ir CARS masinytem Aciu
Papildyta:
Radau jau su masinytem
Papildyta:
Radau jau su masinytem