Sveiki
Sukaupiau šiek tiek nuorodų su spalvinimo paveikslėliais, knygelėmis. Labai patogu - tereikia turėti spausdintuvą ir vaikui galima atspausti puikią spalvinimo knygelę . Šiuo metu populiariausia pas mano dukrą - tweenių knygelė . Patogus ir manau nebrangus būdas patenkinti vaiko norus
Tweeniai
labai geras psl, daug temų
viščiukas, mikė pukuotukas
įvairūs
jūros tematika vaikams
daug žinomų multikų herojų, yra ir teletubbies
Strawberry Shortcake ( kazkokio turbūt multiko herojai, labai linksmi, mergaitėm labiau )
karinė mašina vyresniems
lėktuvai vyresniems
angliška knygelė - istorija vyresniems vaikučiams
na va kol kas tiek, jei ką dar rasiu papildysiu, o gal dar kas man padės
Super .Aciu tau
Tikrai tie paveiksliukai
Prieš kokius 3metus, kai vyresnėlis ėjo į darželį, prispausdindavau tokių paveiksliukų pilną glėbį (aišku ne naminiu printeriu ) ir nunešdavau į grupę Tai ir vaikams džiaugsmo bei užsiėmimo būdavo, ir auklėtojos patenkintos buvo, ir aš buvau patenkinta, nes taip užsidėjau šiokį tokį + nuo auklėtojų
O kai darbe kolegos užmatė... Tai tekdavo spausdinti ne po vieną egzempliorių
Prieš kokius 3metus, kai vyresnėlis ėjo į darželį, prispausdindavau tokių paveiksliukų pilną glėbį (aišku ne naminiu printeriu ) ir nunešdavau į grupę Tai ir vaikams džiaugsmo bei užsiėmimo būdavo, ir auklėtojos patenkintos buvo, ir aš buvau patenkinta, nes taip užsidėjau šiokį tokį + nuo auklėtojų
QUOTE(Letta @ 2005 11 18, 10:59)
Tikrai tie paveiksliukai
Letta, prašom pasidalinti nuorodom
QUOTE(westa @ 2005 11 18, 10:14)
Letta, prašom pasidalinti nuorodom
Aš iš šito puslapiuko darydavau CBeebies Daugiau neieškojau, nes kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių...
QUOTE(Fantalux @ 2005 11 18, 10:32)
Va ir aš dar norėjau Teletubies įdėti Čia iš kito tinklapio, tai papildys jų kolekciją
Čia dar Teletabių ūgio matuoklė Galite atspausdinti ir kartu su vaikais nuspalvinę priklijuoti ant sienos ūgiui matuoti
ech tos neaprėpiamos interneto platybės
Care bear meškukai
Dinozaurai
Čia rasit daug įvairiausių populiarių herojų, pvz barbių, superherojų ir net supermergaites . tik ne visi deja paveikslėliai užsikrauna
Dinozaurai
Čia rasit daug įvairiausių populiarių herojų, pvz barbių, superherojų ir net supermergaites . tik ne visi deja paveikslėliai užsikrauna