QUOTE(editamazoji @ 2010 03 22, 16:48)
Moterys, mezgėjos brangiosios, kur Jūs perkate siūlus?
Man buvo kuriozas: mano vyrui pabodo nerti servetėles tai nusprendė jis man tuniką tinklelinę nunerti vasarai. Išsiruošėm mes žygin- siūlų pirkti. Pirmiausia užsukom turgun ir Dievas apšvietė protą (o gal pardavėja meiliai suokė?) mes užsipirkom Maxi avietinių siūliukų 5 kamuoliukus ir papuošimams vieną baltą kamuoliuką. Už kamuoliuką 100 gr. mokėjome po 8 litus. Kadangi neradome man tinkančių sagų užsukome į privačią parduotuvę, kur Maxi matėme po 11 litų už kamuolį. Tada užėjome į PC "IKI" (na valgyti tarp mezgimų reikia...) ir ten Maxi kaina jau puikavosi po 14,29.
Tai va man ir iškilo klausimas kur Jūs perkate siūlus, nes turgaus kainom mano tunika kainuos (be darbo ( ir dar vyro rankų)) 48 lt. Privačios parduotuvės - 66 lt, o PC "IKI" - 85,74 lt.
Čia aš gerai supratau? Vyras neria servetėles???? Niu, aš savojo niekaip neįsivaizduoju su kabliuku rankose. Su virbalais dar dar, nors irgi sunkiai. Šaunuolis vyras
O dėl to kuriozo, tai gerai, kad ne PC "IKI" prisipirkai, o paskui skirtumus radai