[quote=Capricorn,2010 03 20, 21:56]
Vėlyvo vakaro vaizdai
Superinis grožis
Pamačius
Nepaprastai grazu
fantastika
QUOTE(bastinga @ 2010 03 22, 10:38)
Capricorn-Jūsų suknelė tikrai verta tik gražiausių žodžių!!! labai nuostabiai atrodo ant Jūsų
o aš tuo pačiu rodau dar vieną vestuvinę suknytę viršus nertas iš atskirų elementų o apačia-tinkliuku su pagražinimais
o aš tuo pačiu rodau dar vieną vestuvinę suknytę viršus nertas iš atskirų elementų o apačia-tinkliuku su pagražinimais
bastinga, trūksta žodžių, fantastiško grožio visos 3 suknelės kurias parodei, lenkiu galvą prieš tokį talentą, o dar turint omeny, kad namie krykščia mažiukai, žaviuosi ir stebiuosi, kada spėji tokius grožius kurti.
capricorn suknelė žavinga!
QUOTE(bastinga @ 2010 03 22, 09:38)
Ojėėėėė kaip gražu. Na pažiūriu aš čia jūsų darbelius ir iškart nagučiai panyžta imtis rankdarbio. Gražu ir tiek
Ačiū merginos...
Bastinga, va šita iš trijų man pati pačiausia....o Dievulėli...noriu vėl tekėti:)))
Bastinga, va šita iš trijų man pati pačiausia....o Dievulėli...noriu vėl tekėti:)))
[quote=bastinga,2010 03 22, 09:38]
Capricorn-Jūsų suknelė tikrai verta tik gražiausių žodžių!!! labai nuostabiai atrodo ant Jūsų
Aš apaaaakus.. Nerealiai gražu..
Aš apaaaakus.. Nerealiai gražu..
QUOTE(Capricorn @ 2010 03 22, 11:42)
....o Dievulėli...noriu vėl tekėti:)))
Aš tą patį pagalvojau Bet jau dukrai sakiau tai ir išleistuvėm (nors dar toli),ir vestuvėm tikrai bandysiu ką nors organizuot (nors dar toliau ),nebent pati nenorės
[quote=Capricorn,2010 03 20, 20:56]Vėlyvo vakaro vaizdai
ir kvietkiukas iš arčiau (tik su blicu apsišvietė)
Viskas viskas viskas- nervai nelaiko tokius grožius matant. Turguje nusižiūrėjau siūliukus naujus su šiek tiek blizgesio, bet nepirkau, o dabar širdies smūgis garantuotas pamačius šitą suknutę.
ir kvietkiukas iš arčiau (tik su blicu apsišvietė)
Viskas viskas viskas- nervai nelaiko tokius grožius matant. Turguje nusižiūrėjau siūliukus naujus su šiek tiek blizgesio, bet nepirkau, o dabar širdies smūgis garantuotas pamačius šitą suknutę.
QUOTE(Capricorn @ 2010 03 21, 11:41)
savaitėlė
Super Kiek kamuoliukų suėjo?
bastinga, nerealios vestuvinės