[quote=Viliuteee,2010 03 11, 18:18]
ir man jau norėtųsi plonus siūliukus paimti,bet dar turiu užbaigti keletą šiltų užsakymėlių. Vienas jau džiūsta,dar keletas ir pradėsiu judinti krikšto rūbelių eilutę
džiovinimo stadijoje
ORIGINALAS
ANKSTESNIS MANO BANDYMAS.
niekur iki šiol neradau atskymo,koks raštas originale tarp pynių.
[/quote]
[/quote]
Wow kaip grazuuuu , tikriausiai daug darbo buvo ideta....gal galetum pasidalinti, kaip tu ja mezgei?
Atrodo super, su kokiais marskinukais, nerealu
[quote=Capricorn,2010 03 12, 12:41]
"atlaso juostelė bus po krūtine, jai darysiu šonuose po kilputę įvėrimui, o užsegimas atlaso juostelės bus nugaroj "
O tu uzsegamu juosteliu su kaspineliu gal buna pirkti?...ar cia siuti reikia?
"atlaso juostelė bus po krūtine, jai darysiu šonuose po kilputę įvėrimui, o užsegimas atlaso juostelės bus nugaroj "
"princesė ant žirnio" fotografuota skirtingu paros laiku, spalvos skiriasi, bet tikrovėje panašesnė į tą, ant modeliuko
pirmas bandymas su tokiom pynėm.
[
pirmas bandymas su tokiom pynėm.
[
QUOTE(Kiurtė @ 2010 03 12, 13:03)
kadangi siūsiu pamušaliuką atlasinį, tai iš tos pačios medžiagos pasiūs ir kaspinuką, pagal vaiko krūtinės išmatavimus
Beveik baigta Tik kažko " nelimpa'' man jinai Kažko dar trūksta, tik nežinau ko
QUOTE(Žiogienė @ 2010 03 14, 16:52)
Beveik baigta Tik kažko " nelimpa'' man jinai Kažko dar trūksta, tik nežinau ko
labai grazi suknyte as gal deciau sviesesni golfa po apacia ir koki papuosala ilga uzsideciau kad liptu
man irgi patinka. as deciau lengva golfuka arba maikute juoda, butinai juodom pedkelnem, o suknelei po krutine suburciau raisti su bumbulais
Ačiū už patarimus Raiščio kažkaip nesinori O suknutės viršutinė dalis prisiūta, bandysim kilstelt
QUOTE(Viliuteee @ 2010 03 14, 19:20)
ir man kažkokio ,,raiščio"po krūtine norėtųsi,nes dabar matosi,lyg ten truputėlį per laisvai
O čia viršus prie apačios prisiūtas ar kaip?Jei būtų galimybė reiktų šiek tiek abi dalis daugiau sukeisti priekyje,tuomet ir raiščio nebereiktų
O čia viršus prie apačios prisiūtas ar kaip?Jei būtų galimybė reiktų šiek tiek abi dalis daugiau sukeisti priekyje,tuomet ir raiščio nebereiktų
tikrai,truputi uzleidus viena dali ant kitos butu visai kitas vaizdas
Laaabai grazu. bet man irgi atrodo, kad kazko sviesesnio reiketu po ja
Merginos patarkit, kaip reikia megzt suknyte, nenoriu ilgos, tokios trumpos, keliu menesiu mergytei, as bandziau siaurint link liemens is krastu sumezgant is 2 i viena aki, bet labai ilgas tas siaurinimas, tai bandziau siaurint taip - liemens vietoj perpus sumazinau akiu kieki...kaip darot Jus, nes as mezgime dar naujoke