sarafaniukas 6-metei gražuolytei
labai gražutis sarafaniukas.
O aš turiu bėdą, baisi alergija prasidėjo PRETI moherai.... kapstausi su suknue jau antra savaitė akis skauda, nosis bėga, vokai tinsta.... Nu žodžiu.... keikiu save paskutiniais žodžiais, kad vasaros pabaigai dar vieną užsąkyma iš tokių pat siūlų prisiėmiau....
O aš turiu bėdą, baisi alergija prasidėjo PRETI moherai.... kapstausi su suknue jau antra savaitė akis skauda, nosis bėga, vokai tinsta.... Nu žodžiu.... keikiu save paskutiniais žodžiais, kad vasaros pabaigai dar vieną užsąkyma iš tokių pat siūlų prisiėmiau....
QUOTE(Vigilyte @ 2010 03 04, 12:39)
Papildyta:
QUOTE(Džinė79 @ 2010 03 03, 23:38)
pagarba visoms servetėlinių suknelių mezgėjoms - velniškai daug kantrybės reikia.
aš numezgiau dukrytei ir daugiau nenoriu tokių megzti
QUOTE(Ligvita @ 2010 03 04, 13:57)
labai gražutis sarafaniukas.
Kaip nesmagu LIGVITA -tavegilio pabandyk isgerti
VIGILYTE nuostabus sarafaniukas
QUOTE(Mazoji_ @ 2010 03 04, 16:51)
niu, aš matau tik moherinį sijoną
Gal kas bandete megsti ne viena servetelini sijona o du, kad suknele butu tokia ale statkevicius?
QUOTE(Ristina @ 2010 03 04, 16:03)
niu, aš matau tik moherinį sijoną
Kaip man taip pasivaideno.. Maniau, kad ir viršutinė dalis moherinė..
QUOTE(Džinė79 @ 2010 03 03, 22:38)
pagarba visoms servetėlinių suknelių mezgėjoms - velniškai daug kantrybės reikia.
o kokio amziaus tavo mergaite?as draugo dukrytei kazka tokio noreciau numegzt
QUOTE(Viliuteee @ 2010 03 04, 20:14)
Džinė79,rezultatas puikus,net neabejoju,kad tai nebus paskutinė mocherinukė,prisiminsi dar mano žodžius
o mano (jau tingiu skaičiuoti kelinta,žinau,kad maždaug 30-ta),spalva labai tinkanti prie mažosios suknelytės.
o mano (jau tingiu skaičiuoti kelinta,žinau,kad maždaug 30-ta),spalva labai tinkanti prie mažosios suknelytės.
mmmm... 30 suknele....
as vis dar apie pirma svajoju
koks grozis ir spalva labai super kokie cia siulai ir kaip spalvyte vadinas?