Va čia tai super suknutė
Tikriausiai mezgėja labai, labai patyrusi ir gabi
QUOTE(Paaulinute @ 2010 01 28, 17:26)
ačiū mergaitės
Gabumų jokių iškirtinių tikrai neturiu,na o patirtis tikrai duoda rezultatų.Mocherinukių jau daugiau nei 30 esu numezgusi,vienos liko Lietuvoj,kitos iškeliavo toliau
QUOTE(neramuole @ 2010 01 28, 15:06)
susirinkau akis, dabar ties 46 eila stop, nu neikertu kaip toliau 4 geros, toliau pagal rasta, gale ant tu 4 rasta baigt? o tada eile vien gerom ir maziau 4 megzt ar pirmoji akis per 4 pasislenka?
bandau padet jei dar neissiaiskinai Nuo eiles pradzios tas 4 akis numezgi gerom ir pasizymi eiles pradzia be tu 4 akiu. Pradedi megzti pagal shema ir baigi eile tas keturias akis panaudojus eilei pabaigti. Na kitaip sakant pasistumia eiles pradzia per 4 akis. Jei neaisku rasyk. Sekmes
QUOTE(audronele @ 2010 01 28, 18:16)
bandau padet jei dar neissiaiskinai Nuo eiles pradzios tas 4 akis numezgi gerom ir pasizymi eiles pradzia be tu 4 akiu. Pradedi megzti pagal shema ir baigi eile tas keturias akis panaudojus eilei pabaigti. Na kitaip sakant pasistumia eiles pradzia per 4 akis. Jei neaisku rasyk. Sekmes
as uzstrigus lygiai toj pacioj eile:) tik va kai ismezgu 4 akis man negrazus rastas gaunasi, o ismezgus tik 3, viskas lyg ir grazu, nesuprantu kodel taip gavosi:)
QUOTE(audronele @ 2010 01 28, 19:16)
tai toliau skaiciuoti jau pasislinkusi rasta? ir toliau megzti nuo tos pirmos kur rasta pradejau, man atrodo viskas normaliai gaunas, bent jau kiek suprantu, kaip bus toliau matysiu aciu
Sveikutės, noriu visas pagirti kad tiek gražių suknelių primezgusios ir prinėrusios.Visos labai gražios.O aš išdrysau pas jus prašymo visas, draugė užkvietė gegužės pabaigai i savo vestuves tai noriu ta progą nusinerti sau suknutę, turiu kelis modelius bet sakau gal jus dar turite gal kokių esu pražiurėjusi,būčiau labai dėkinga.Jus vistiek tiek dauk jau suknučių esat sukurusios tikrai geriau žinote kokios geriau tinka tokiai šventei. Nesupykit jei tokiu prašymu suteršiau suknučių temą.
[quote=panelė Prym,2010 01 29, 12:16]
Turiu sukaupusi man patinkančių suknučių kolekciją..
O šitų suknučių schemas turite?
Turiu sukaupusi man patinkančių suknučių kolekciją..
O šitų suknučių schemas turite?
QUOTE(zavin @ 2010 01 29, 13:00)
Sveikutės, noriu visas pagirti kad tiek gražių suknelių primezgusios ir prinėrusios.Visos labai gražios.O aš išdrysau pas jus prašymo visas, draugė užkvietė gegužės pabaigai i savo vestuves tai noriu ta progą nusinerti sau suknutę, turiu kelis modelius bet sakau gal jus dar turite gal kokių esu pražiurėjusi,būčiau labai dėkinga.Jus vistiek tiek dauk jau suknučių esat sukurusios tikrai geriau žinote kokios geriau tinka tokiai šventei. Nesupykit jei tokiu prašymu suteršiau suknučių temą.
čia Osinkos visas puslapiukas su schemomis:
http://club.osinka.r...-58636?&start=0
Aciu mergaites uz pagalba ir patarimus, po daug ardymo - pagaliau jau nesiojama suknele
Sveikos darbštuoliukės,
Bežiūrėdama jūsų suknytes ir aš sugalvojau sau nusimegzti. Prieš mėn. pirkau iš parduotuvės, tai po kokių 4 kartų dėvėjimo susikuculavo.
Tai noriu patarimo iš jūsų. Planuoju megzti paprastą tiesią suknytę kojinės raštu 1 gera 1 bloga. Ties liemeniu pakeisiu raštelį. suknytės noriu šiltos.
Kokios sudeties siūlų man reikia nusipirkti? Ir gal šiaip ką nors naudingo patarsite.
Neesu didelė mezgėja, iki šiol mezgiau daugiausiai šalius.
Bežiūrėdama jūsų suknytes ir aš sugalvojau sau nusimegzti. Prieš mėn. pirkau iš parduotuvės, tai po kokių 4 kartų dėvėjimo susikuculavo.
Tai noriu patarimo iš jūsų. Planuoju megzti paprastą tiesią suknytę kojinės raštu 1 gera 1 bloga. Ties liemeniu pakeisiu raštelį. suknytės noriu šiltos.
Kokios sudeties siūlų man reikia nusipirkti? Ir gal šiaip ką nors naudingo patarsite.
Neesu didelė mezgėja, iki šiol mezgiau daugiausiai šalius.
Dar pora nuotrauku,originalas
rastas is arciau
visa plokscia
rastas is arciau
visa plokscia