Va katik baigiau mazyte suknyte
Labas rytas
Su pirmaja pavasario dienele merginos
Su pirmaja pavasario dienele merginos
QUOTE(Danuška @ 2010 02 27, 11:31)
Nu super
merginos, o kaip su siaurų suknelių sijoninės dalies išsisėdėjimu Aš dabar mezgu iš pusvilnės suknelę. Siūlai vyšninės spalvos. Ieškojau to elastinio siūlo, radau tik permatomą, kaip kad Auksarankėj yra. Bandžiau megzti pavyzduką, nu matos tas elastinukas. Vat ir galvoju, ką daryt, kad dupcė neišsisėdėtų nes darbas daugumoj sėdimas.
Kurios mezgėt VS suknytes, kaip jums nešiojasi
merginos, o kaip su siaurų suknelių sijoninės dalies išsisėdėjimu Aš dabar mezgu iš pusvilnės suknelę. Siūlai vyšninės spalvos. Ieškojau to elastinio siūlo, radau tik permatomą, kaip kad Auksarankėj yra. Bandžiau megzti pavyzduką, nu matos tas elastinukas. Vat ir galvoju, ką daryt, kad dupcė neišsisėdėtų nes darbas daugumoj sėdimas.
Kurios mezgėt VS suknytes, kaip jums nešiojasi
mane šitas klausimas irgi domina.. Atsiliepkit mezgėjėlės, kurios sukneles beprotiškai fantastiškas mezgat ir kitas šituo virusu užkrečiat..
QUOTE(bildukas @ 2010 03 01, 12:55)
mane šitas klausimas irgi domina.. Atsiliepkit mezgėjėlės, kurios sukneles beprotiškai fantastiškas mezgat ir kitas šituo virusu užkrečiat..
Nezinau,ar man tas apibudinimas tinka ,bet pasakysiu savo patirti.
Kad maziau issisedetu,pirmiausia reikia rinktis kuo geresnius siulus.Kuo labiau suktus,gal pusvilne net kiek geriau negu gryna vilna (isskyrus tuos superbrangius Merino Extra Fine).
2.Dar turi reiksmes rastas.Jei rastas lygus-issisedi daugiau,jei su pynemis,stulpeliais-maziau,nes toks rastas neleidzia tampytis.
3.Manau,kad ir siluetas turi reiksmes.As visada darau sukneles apacia platesne negu klubai(nuo klubu pamazu platinu),tada maziau issisedi ir siaip ,bent jau man,graziau atrodo
Manau,kad ir kitos tures ka dar pridurti
Norėčiau patarimo noriu megzti suknele ir ja dekoruoti nertom gėlytėm tik neapsisprendžiu ar suknele geriau megzti be rašto ar kokį rašteli dėt kaip greažiau atrodytų ?
QUOTE(vasaruolė @ 2010 03 01, 16:25)
Labukas visoms, gal kas turite zigzaginio rašto aprašymą lietuviškai (arba gal kas gali tiesiog truputį aprašyt pagrindinius mezgimo to rašto įmantrumus;))--nu kaip jį išmegsti virbalais:)--turiu angliškai, narplioju, bet niekas neišeina
Ar dar neissiaiskinote? Jei dar ne, bandyciau paaiskinti.
QUOTE(pegasa @ 2010 03 01, 13:52)
Norėčiau patarimo noriu megzti suknele ir ja dekoruoti nertom gėlytėm tik neapsisprendžiu ar suknele geriau megzti be rašto ar kokį rašteli dėt kaip greažiau atrodytų ?
O gal pamegink viena su rastu, kita be rasto
turesi dvi skirtingas suknutes
Sveikos mezgėjėlės...
Radau mocherine suknute pas Naiste777 mažai mergaitei, noriu tokia pat numegzti savo dukrytei 6 metu. Kažin kiek reiktu macheriniu siulu... Visos mezgate, gal kuri galetu pasufleruoti...
Radau mocherine suknute pas Naiste777 mažai mergaitei, noriu tokia pat numegzti savo dukrytei 6 metu. Kažin kiek reiktu macheriniu siulu... Visos mezgate, gal kuri galetu pasufleruoti...
QUOTE(Peliukai @ 2010 03 02, 11:03)
Sveikos mezgėjėlės...
Laba
Mano pupai ten 3 su puse. Sumezgiau 3 matkiukius po 25g. Tai 6-metei turėtų 4 užtekt.
QUOTE(naiste777 @ 2010 03 02, 11:18)
Laba
Mano pupai ten 3 su puse. Sumezgiau 3 matkiukius po 25g. Tai 6-metei turėtų 4 užtekt.
Labai ačiū... Labai graži suknutė... Tikiuos man kas nors panašaus gausis...