Nu super
merginos, o kaip su siaurų suknelių sijoninės dalies išsisėdėjimu Aš dabar mezgu iš pusvilnės suknelę. Siūlai vyšninės spalvos. Ieškojau to elastinio siūlo, radau tik permatomą, kaip kad Auksarankėj yra. Bandžiau megzti pavyzduką, nu matos tas elastinukas. Vat ir galvoju, ką daryt, kad dupcė neišsisėdėtų nes darbas daugumoj sėdimas.
Kurios mezgėt VS suknytes, kaip jums nešiojasi
Rasa32, kokia elegantiška suknutė Labai papuošia snaigučių įrėminimo juostos. Jau kelintą kartą vis atsidarau nuotrauką ir pasigrožiu
Ligita, kaip visuomet - dailu
Ligita, kaip visuomet - dailu
niuma, aciu
QUOTE(rasa32 @ 2010 02 27, 00:20)
QUOTE(Ligvita @ 2010 02 27, 01:00)
žavu
QUOTE(rasa32 @ 2010 02 26, 23:20)
Kaip kažkuri minėjo, tikrai elegantiška suknutė.. Labai graži, paprasta ir miela.. aš irgit tokios norėčiau..
Ligvita, kaip visada Rasa32, labai labai daili suknutė. Aš dabar labai baltai pavydžiu tokios figūros
Aciu visoms uz pagyrymus
Oi,kaip zinau,kaip tau norisi suploneti Pakentek,jau greit greit busi tokia kaip buvusi
QUOTE(niuma @ 2010 02 27, 13:48)
Rasa32, kokia elegantiška suknutė Labai papuošia snaigučių įrėminimo juostos. Jau kelintą kartą vis atsidarau nuotrauką ir pasigrožiu
QUOTE(naiste777 @ 2010 02 27, 19:25)
Rasa32, labai labai daili suknutė. Aš dabar labai baltai pavydžiu tokios figūros
Oi,kaip zinau,kaip tau norisi suploneti Pakentek,jau greit greit busi tokia kaip buvusi
Mano VS truputi issisedi, bet po skalbimo buna vel viskas gerai Tik kad skalbiu tai ne po kiekvieno apsivilkimo..Zodziu,siokia tokia problemele del to yra.Sako,kad visokie apatinukai gelbsti megztas suknias, tik kad tu pasivilkimu as taip nemegstu
QUOTE(Danuška @ 2010 02 27, 12:31)
Nu super
merginos, o kaip su siaurų suknelių sijoninės dalies išsisėdėjimu Aš dabar mezgu iš pusvilnės suknelę. Siūlai vyšninės spalvos. Ieškojau to elastinio siūlo, radau tik permatomą, kaip kad Auksarankėj yra. Bandžiau megzti pavyzduką, nu matos tas elastinukas. Vat ir galvoju, ką daryt, kad dupcė neišsisėdėtų nes darbas daugumoj sėdimas.
sveikos mezgejeles,
reikia jusu pagalbos, noriu nerti suknele is dazyto lino bet neturiu jokiu schemu ar breziniu - kaip isliemenuoti krutine, nes siulai nesitampo. na nezinau ar suprasit apie ka as ciaa...
reikia jusu pagalbos, noriu nerti suknele is dazyto lino bet neturiu jokiu schemu ar breziniu - kaip isliemenuoti krutine, nes siulai nesitampo. na nezinau ar suprasit apie ka as ciaa...
QUOTE(busimi @ 2010 02 28, 13:35)
sveikos mezgejeles,
o jūs į suknelių temą nueikite ten, kur be schemų - rasit visokių mandrybių
Noriu ir as prisijungti prie pagyru Rasos32 sarafaniukui: labai labai liuksiskai atrodo
ir prie pagyru Ligvitos suknutei: be zodziu, tiesiog nuostabu
ir prie pagyru Ligvitos suknutei: be zodziu, tiesiog nuostabu
QUOTE(gadget3 @ 2010 02 18, 11:35)
buk gerute paaiskink kaip ta suknele mezgei, ar nuo apacios, ar nuo virsaus?
labai noriu tokia suknele numegzti 3 metu mergytei gimtadieio proga