Sveikos mamytės
Dėl tam tikrų priežaščių, susikūriau naują anketą, kad galėčiau Jums pasakyti, kas ištiesų dedasi šiame "namudiniame darželyje".
Tikriausiai dėl to, galiu pasirodyti balta varna, bet negaliu tylėti ir leisti, kad visa tai vyktų, kas vyksta iki šiol, o tėveliai nieko nežinotų.
Mes savo mažylei ilgai ieškojome darželio, ir labai norėjome patekti į šį, nes atsiliepimai tėvelių buvo patys geriausi. Ir užrašėme čia savo mažylę. Nuvykome apsižiūrėti, labai sunkiai ir ilgai sekėsi suderinti laiką, bet kažkaip pavyko. Buvome labai laimingi! Nes Jolitos darželis persikėlė į namą! galvojome, kaip puikiai augs ten mūsų mažylė! Deja... viskas ten yra tik nupiešta gražiomis spalvomis, o kas ištiesų dedasi toje šeimoje, niekas net neįtaria..
Taip, sutinku, kad galbūt kažkada, kai pradėjo šią veiklą Jolita, viskas buvo tikrai gražu, bet kai persikėlė į namą, viskas labai pasikeitė.. Žmonės tikriausiai pajautė "pinigų skonį"...
Man baisiausia, kad kai mes atėjome, kai ateina kiti tėveliai apsižiūrėti, viskas būna pateikta daug geriau, nei gali norėti.. Ar nepastebėjote, kad niekada nebūna kitos auklytės, ar šeimininkutės? Su kuriomis būtų įdomu taip pat pabendrauti, juk jos taip pat prižiūri mūsų vaikus! O ištiesų, jos VIENINTELĖS juos ir prižiūri! Jolitos tame "reikale" jau visiškai nebebūna! Ji pasirodo tik "gražiose tinkamose" nuotraukose, atvežant ir pasiemant tėveliams vaikučius. O kai tik durys užsidaro... Viskas labai pasikeičia..
Visa aplinka būna "paruošta" sutikti naujus tėvelius.. Ir viskas kas sakoma dažniausiai būna melas.. Mums sakė, kad turi ir turės jie ne daugiau 15-16 vaikučių. O pasirodo dabar jų yra net 26-28!!! O lovytės! kaip jie miega! vieni ant čiužinukų išimtų iš lovyčių, kiti ant lovyčių be čiužinukų. Vieni miegamajame, kiti apačioje kambaryje.. Kur pastoviai vaikštinėja visi šeimos šeimos nariai, o tarp jų ir šuo!
Visa šeima Jolitos gyvena tame pačiame name! Visą dieną ten būna ir vyras, ir vaikai.. Nemanau, kad taip turėtų būti.. Ir tiesa pasakius, apie visa tai atsitiktinai sužinojusi, buvau šokiruota! juk ČIA turėjau ir norėjau leisti savo vaiką!!!
Beto, kai buvome atvykę, klausėme apie adaptacinį laikotarpį, ar galima tėveliams pabūti su vaikučiu pirmas dienas.. Buvo atsakytą, kad to čia neprireikia.. O ištiesų, jiems tiesiog tai yra "nepatogu". Nes iš arti tėveliai gali pamatyti viską, kas ten vyksta (aišku tada būtų tikriausiai pasistengta parodyti viską gražiai).
Bet jeigu Jūs pakalbėtumėte kažkada vieni su auklyte ar šeimininkute. Išgirstumėte tikrai visą tiesą.. Tą išgirdau ir aš, ir tikrai viskuo tikiu... Nors išgirdau ne iš pačių aulyčių, bet labai iš patikimų žmonių.. Kurie taip pat turėjo leisti čia savo mažylį.
O koks vyksta farsas su jų nuotraukomis, kuriomis taip žavėjausi!! Jos yra daromos dėl gražaus "vaizdo" tėveliams!
O, ką Jūsų vaikai valgo ar žinote? Kad nevalgo žuvytės, įvairių mėsyčių ir valgo tikrai ne pagal tą meniu, kurį siunčia visiems Jolita, kaip pavyzdį.. Ar klausėte savo mažiukų, kaip jiems grūdama yra košė? Ar klausėte, kaip jie miega? Ar klausėte kaip šneka ir ką veikia ten dėdė? Kaip jis šaukia ant vaikų? Ar klausėte, kiek laiko su jais būna Jolita? Ar klausėte kiek auklyčių būna su jais? Žinojote, kad su 25-28 vaikais būna tik 1 auklytė? Ar klausėte, kur apskritai dingsta auklytės, šeimininkutės? Kodėl jos taip dažnai keičiasi? Matomai ne be priežasties... Nesusimąstote?
AŠ ESU IR BUVAU IR BŪSIU PAKRAUPUSI! Ir labai tikiuosi, kad kažkas manimi patikės.. Kad kažkas susirūpins savo vaikučių gyvenimu tuose namuose.. Jeigu norėsite daugiau informacijos, rašykite, galiu papasakoti dar daugiau visko, ir įrodyti, kad sakau tiesą..
Neturiu daugiau jokio kito tikslo, tik pasakyti tėveliams tiesą, kuri yra baisi ir šokiruojanti.. Bent man tai buvo didžiulė staigmena, nes labai tikėjau ir pasitikėjau šiuo darželiu, pačia Jolita..
O va kaip ištiesų gyvenime būna.. Esu nusivylusii ir pati savimi, kad tokia patikli esu..
Patikėkite manimi, nenoriu pakenkti Jolitai ir jos darželiui, bet, kad ir sumokėjau iš anksto tuos 850 Lt, ir tuoj turėjo pradėti lankyti mano mažylė šį daržiuką, tikrai čia jos nebeleisiu, ir labai norėjau visas mamas ir tėčius perspėti, kad gerai susimąstytumėte ar norite čia leisti savo mažylius.. O jolitai palinkėti ir suteikti galimybę pasikeisti, susimąstyti, ar viską daro, kaip darė, ar elgiasi sąžiningai ir nesijaučia kalta prieš Dievą. Ar galės ji pažiūrėti tėveliams į akis?
Tie prarasti mano 850 Lt buvo lašas jūroje, ką galėjau prarasti vėliau. Dabar tikrai sumokėsiu daugiau, bet leisiu ten, kur viskas man bus aišku ir kur viską pamatysiu savo akimis, kur nebus apgaulės ir melo..
Ir labai tikiuosi, kad CENZŪROS čia nebus, kaip kad kelioms mamytėms jau buvo.. Visgi tėveliai turi žinoti tiesą.
Sekmės visiems!
tai kodel visgi viskas taip inkognito? kodel irodyti galite tik per asmenine zinute? kodel ne viesoje erdveje?
idomiai
SIAUBAS
Jeigu visa tai ka rase saulemanosaule -tiesa. As irgi planavau leisti vaikucius i si darzeli prisiskaiciusi geru nuomoniu siame forume, apsigalvojau del keliu priezasciu, del kainytes, kad netaiko nuolaidos vedant 2 vaikus, ir kad nuotraukelese pamaciau, kad su vaikais kartu buna ir suo, nes apie gyvunus gyvenancius su vaikais turiu tam tikra nuomone...vadinasi gerai, kad persigalvojau
Jeigu visa tai ka rase saulemanosaule -tiesa. As irgi planavau leisti vaikucius i si darzeli prisiskaiciusi geru nuomoniu siame forume, apsigalvojau del keliu priezasciu, del kainytes, kad netaiko nuolaidos vedant 2 vaikus, ir kad nuotraukelese pamaciau, kad su vaikais kartu buna ir suo, nes apie gyvunus gyvenancius su vaikais turiu tam tikra nuomone...vadinasi gerai, kad persigalvojau
QUOTE(Almute25 @ 2013 01 20, 16:33)
SIAUBAS
20+ patenkintu tevu, ir kazkokia viena pavydi pikta mama? tai jau argumentas??
QUOTE(Almute25 @ 2013 01 20, 16:09)
tikiuosi, kad tai ka rase saulemanosaule, nera tiesa.
As manau, kad yra dalis tiesos.
Gyvenu netoliese, kur sis namudinis darzelis buvo anksciau. Nuotraukos, jei kam idomu, idetos FB, puikios, nes Jolitos vyras profesionalus fotografas, tai ir nuotraukos nuostabios. Bet tam, kam rupi vaikas, perziurejes nuotraukas supras, kad darbo su vaikais kaip ir nera - tik parodomoji veikla. Dar uzkliuvo tai, kad visur, netgi patalpose vaikai nenurengiami, negi tokios trumpos tos ekskursijos? O kur kasdienine veikla, be tu parodomuju veiklu, ka vaikai veikia, kur miega, ka valgo? Zaislai kaip is parduotuves, net blizga, kas su jais zaidzia? As vedu savo vaikus i valstybini darzeli ir matau ka vaikai veikia, matau kokie zaislai buna kai su jais zaidziama ir kaip atsakingai ruosiamasai ekskursijoms, kur butinas tevu sutikimas ir palyda. Nejaugi tevai nezino, kad dvimetukams svarbiausia yra rupestis, demesys, globa, o ne kazkokios ekskursijos. Ne vienas pazistamas yra atsisakes sio darzelio, kai suzinojo ir pamate kaip yra is tikruju. Ar tikrai noretumet, kad vaikai "gyventu" bute, kuriame gyvena seima, kur vyksta tos seimos gyvenimas? (Cia kalbu apie ta laikotarpi, kai darzelis buvo bute).
Ir jei vaikas nelanko, kodel nebuvo grazinti pinigai, negi sudaromos tokios sutartys, kad pinigai mokami i prieki, jei vaikas ir nelanko. Absurdas. Bet apie tai ne man spresti...
Ir dar truputelis asmeniniu dalyku. Kadangi mano vaikai lanko ta pati darzeli kaip Jolitos mergaite, esu nekart maciusi juodajame skolininku sarase. Manau tai irgi pasako apie zmogaus pareigos jausmo nebuvima.
Aciu uz demesi. Laukiu piktu zinuciu
As ir noriu tiketi , kad tai netiesa
Mes taip pat uzsirase i sita darzeli.
Gal gali teveliai kurie veda savo vaikucius i sita darzeli parasyti, ar esa bendrave su kitom auklytem? ar buvo kada atvazeve vaikuciu pasiimti netiketai anksciau ar veliau, ar istiesu ten buna taip kaip rasoma.
Bet jei istiesu ten taip butu blogai tai vaikuciai nenoretu eiti i sita darzeli ir neklausinetu teveliu, kada vel eisim.
Del maistelio aisku nelabai suzinosim tiesos. Bet taip noretusi tiketi, kad yra dar saziningu zmoniu .
Del miegojimo labai nepergyvenu, ant zemes dar sveikiau miegoti
O kad jie gyvena tame paciame name tai jie pasake ir neslepe to, tai buna manau tik Jolita ir jos vyras, vienas vaikas eina i darzeli o kitas vaikas i mokykla tai namie nelabai buna.
Del gyvuneliu tai gal neblogai , kad ten yra nes vaikai ismoksta rupintis, elgtis su gyvuneliais. Tik man pasirode gal kiek daugota ten ju vienam kambarelyje , bet....kad vaikam elergijos kokios neisimestu.
Negi pasaulyje vien melas ir blogis
Mes taip pat uzsirase i sita darzeli.
Gal gali teveliai kurie veda savo vaikucius i sita darzeli parasyti, ar esa bendrave su kitom auklytem? ar buvo kada atvazeve vaikuciu pasiimti netiketai anksciau ar veliau, ar istiesu ten buna taip kaip rasoma.
Bet jei istiesu ten taip butu blogai tai vaikuciai nenoretu eiti i sita darzeli ir neklausinetu teveliu, kada vel eisim.
Del maistelio aisku nelabai suzinosim tiesos. Bet taip noretusi tiketi, kad yra dar saziningu zmoniu .
Del miegojimo labai nepergyvenu, ant zemes dar sveikiau miegoti
O kad jie gyvena tame paciame name tai jie pasake ir neslepe to, tai buna manau tik Jolita ir jos vyras, vienas vaikas eina i darzeli o kitas vaikas i mokykla tai namie nelabai buna.
Del gyvuneliu tai gal neblogai , kad ten yra nes vaikai ismoksta rupintis, elgtis su gyvuneliais. Tik man pasirode gal kiek daugota ten ju vienam kambarelyje , bet....kad vaikam elergijos kokios neisimestu.
Negi pasaulyje vien melas ir blogis
QUOTE(Onuliux @ 2013 01 20, 16:56)
Nu tai ne pikta ponia, pasisakykit ir jūs - atremkit argumentais piktos ponios pasisakymus, paaiškinkit, ką veikia, kaip miega, kiek auklyčių, ką ir kaip valgo.
Pravers visiems besvarstantiems ir dabar abejojantiems
zinot, tikrai pikta skaityti tuos "blogus" komentarus.... tarkim kad ir apie "parodomaja puse", kai ikelaimos foto... argi privesrtumet vaikus sypsotis, ir buti laimingiems nuotraukose? tikrai manau, kad ne. taip kad galvokit, ka rasot. Mano vaikai (du vedu pas Jolita) nuotraukose buna laimingi ir besisypsantis, arba susidomeje kazkuom.... Joks profesionalus fotografas nesurezisuotu tikros vaiko israiskos.
Del gyvunu - is pat pradziu zinojau, kad jie bus, ir man tai netrukde, o priesingai, manau, kad tai pliusas - jie ismoksta rupintis.
Del seimos gyvenimo name - irgi ne paslaptis, ir manau, kad tai netrukdo, o kaip tik - vaikai jauciasi "kaip namie", o ne kaip kazkokioj valdiskoj institucijoj.
Del valgio - nepatikrinsiu, bet jei vaikas auga, ir periodiskai daro tai kas priklauso - vadinas viskas tvarkoj su maitinimu. Ar jus neskaitet straipsniu, kaip valdiskuose skaiciuojua koldunus, ir kad nededa pvz grietiens, kuri butina vaikams? ir kitokiu faktu, kurie yra faktai (o ne pletkai, kaip kad siuo atveju), kad vaikai kaloriju negauna pakankamu....
Del miego - svarbu miega ir issimiega. Kai bute dirbo Jolita - vaikai miegojo ant ciuzinuku ir tai nebuvo paslaptis, ir buvo visiem gerai. Dabar miega ant lovyciu, ir jei ju daugiau nei sarase - kazkam tektu miegot ant ciuzinuko - jau blogai? Zodziu, jei nori ikasti, visada surasi kur ir kaip.... cia mano nuomone. Nepykit.
sory uz klaidas, jei tokiu pasitaikys, tiesiog emocijos valdo
Papildyta:
jei skaitet tema nuo pradziu - esu jau pasisakius. O didziausias manau argumetnas butu tas, kad vedu jau antra savo atzala pas Jolita. ir vyresnyji planuoju palikti toliau pas ja lankyti. Ar reikia dar kokiu argumentu?
vaikai yra veidrodis, jei jiems nepatiktu - jie pasakytu, ir anksciau ar veliau yla islystu is maiso, jei ji tame maise butu. jei vaikas noriai eina ir myli Jolita, kodel tureciau abejoti ir tikrinti ju veikla? Ir dede nera piktas, kaip ji bande nupiesti. Jei vaikai geranorsikai apie ji atsiliepia, as tikiu vaikais. ir nematau reikalo tikrinti.
O piktu zmoniu ir pavydziu visada atsiras. Tik gaila laiko, kuris sugaistamas valymuisi nuo piktu komentaru, o ne kazkokiai kitai veiklai uzsiimti.....
Del gyvunu - is pat pradziu zinojau, kad jie bus, ir man tai netrukde, o priesingai, manau, kad tai pliusas - jie ismoksta rupintis.
Del seimos gyvenimo name - irgi ne paslaptis, ir manau, kad tai netrukdo, o kaip tik - vaikai jauciasi "kaip namie", o ne kaip kazkokioj valdiskoj institucijoj.
Del valgio - nepatikrinsiu, bet jei vaikas auga, ir periodiskai daro tai kas priklauso - vadinas viskas tvarkoj su maitinimu. Ar jus neskaitet straipsniu, kaip valdiskuose skaiciuojua koldunus, ir kad nededa pvz grietiens, kuri butina vaikams? ir kitokiu faktu, kurie yra faktai (o ne pletkai, kaip kad siuo atveju), kad vaikai kaloriju negauna pakankamu....
Del miego - svarbu miega ir issimiega. Kai bute dirbo Jolita - vaikai miegojo ant ciuzinuku ir tai nebuvo paslaptis, ir buvo visiem gerai. Dabar miega ant lovyciu, ir jei ju daugiau nei sarase - kazkam tektu miegot ant ciuzinuko - jau blogai? Zodziu, jei nori ikasti, visada surasi kur ir kaip.... cia mano nuomone. Nepykit.
sory uz klaidas, jei tokiu pasitaikys, tiesiog emocijos valdo
Papildyta:
QUOTE(Duti @ 2013 01 20, 18:07)
Nu tai ne pikta ponia, pasisakykit ir jūs - atremkit argumentais piktos ponios pasisakymus, paaiškinkit, ką veikia, kaip miega, kiek auklyčių, ką ir kaip valgo.
jei skaitet tema nuo pradziu - esu jau pasisakius. O didziausias manau argumetnas butu tas, kad vedu jau antra savo atzala pas Jolita. ir vyresnyji planuoju palikti toliau pas ja lankyti. Ar reikia dar kokiu argumentu?
vaikai yra veidrodis, jei jiems nepatiktu - jie pasakytu, ir anksciau ar veliau yla islystu is maiso, jei ji tame maise butu. jei vaikas noriai eina ir myli Jolita, kodel tureciau abejoti ir tikrinti ju veikla? Ir dede nera piktas, kaip ji bande nupiesti. Jei vaikai geranorsikai apie ji atsiliepia, as tikiu vaikais. ir nematau reikalo tikrinti.
O piktu zmoniu ir pavydziu visada atsiras. Tik gaila laiko, kuris sugaistamas valymuisi nuo piktu komentaru, o ne kazkokiai kitai veiklai uzsiimti.....
QUOTE(Onuliux @ 2013 01 20, 15:56)
As kvieciu pasisakyti tuos tevelius, kurie leidzia vaikus pas Jolita, kad kartu "nuplautumem" tas pamzgas, kur cia ka tik kazkas po saves paliko.... fui
As kvieciu pasisakyti tuos tevelius, kurie leidzia vaikus pas Jolita, kad kartu "nuplautumem" tas pamzgas, kur cia ka tik kazkas po saves paliko.... fui
Onute, suklydai su skaicium, turėtų būti "26-28" patenkinti tėveliai
O jei rimtai, lankom antrus metus, ir ne paskutinius. Kiekvieni tėveliai renkasi kas jiems atrodo geriausia, mūsų pasirinkimas likti pas Jolita, pilnai ja pasitikime, nes nėra pagrindo to nedaryt.
Jeigu būtų šie negerumai, kodėl visi vaikučiai taip veržtųsi pas Jolitą? Savaitgaliais dažnai klausinėja kada pas Jolita važiuosim? suprantu, kad metinukas vaikas tikrai nepasipasakos kas ir kaip, maniškė taip pat dar nedaug ką pasakojasi, bet ne kartą esu paklausinėjus durkytės, o vėliau Jolitos užklausdavau apie jų veiklą ar maistą, viskas taip pat-tai negi vaikai būtų primokyti tėvams meluoti?
Aišku buvo metas, kai durkytė gal pusmetį laiko aiškindavo kad kasdien darželyje valgo tortus na bet negi tikėsi tokiu dalyku, tortus valgyt kasdien būtų vien jau prabangus dalykas ) Na vaikui įstringo gimtadieniai, fejerverkai, tai ir aiškindavo, bet tėvai patys jaučia kada kas ir kaip )
Kas tarkim dėl maitinimo, jei vaikai ištisai valgytų košes, negi mielai paskui namuose jas valgytų? priešingai, dukrytė vakare dar pati būna paprašo vakarienei košės
Jeigu Jolitos nebūtų ištisai namie, kaip fiziškai įmanoma suspėt sužiūrėt 28vaikus??? pamaitint, aprengti, nurengt, sumigdyt, namus sutvarkyt, maistą paruošt, o dar visi wc reikalai, yra gi ir su pampersiukais, ir avarijų visokių gi pasitaiko.. o vaikai prižiūrėti tikrai būna.
Yra ne kartą tekę ir anksčiau pasiimti, ir vėliau atvežti, viskas būdavo kaip ir turi būt, vaikai krykštauja laimingi. Tokių vaikų nepriversi meluot ar apsimetinėt.. Maniškė yra ypatingai atsargi su svetimais žmonėmis, o Jolita pamilo iškart, ir dėdė (Jolitos vyras) yra jai geras-tai jeigu jisai rėktų, argi vaikas taip reaguotų??
Ir dar dėl vaikų skaičiaus, niekad nesu mačiusi nuotraukose tiek vaikų..jei mano vaiką išimtų iš tos dienos kadrų, iškart paklausčiau kas ir kaip..tai iš kur tokie skaičiai??
Man čia per daug neatitikimų pasakojimuose..
Žinokit paskaičiau, ir padariau išvadą-patarimą.
Mamos, kas ketinate leisti savo vaikus ten - pasidarykite klausimų sąrašiuką ir viską išsiklausinėkite: ir apie miegą, lauką ir šuniukus. Mes viską žinojome nuo pat pradžių (2 m. lanko mano vaikas). Mano namuose niekas košių nevalgo, o mažoji jas puikiai valgo, sriubytę irgi. Su kitom auklytėm esu bendravus, paskutinį kartą praeitą savaitę, beje ji pati iniciavo pokalbį, kad manoji jau pradėjo dėtis pižamą (nes 2 m atsisakė) - o tai tikrai nereiškia, kad niekas nebendrauja su tėvais.
Dėl avansinio mokėjimo - jis tam ir yra avansinis. Ar ne taip? O kaip banke??
Del darželio, kur dukra Jolitos eina ir skolininkų sąraše matėt - čia prie ko?? Pas mane irgi šį mėnesį skola už butą - ir ką? Kaip tai susiję?? Ką tai sako apie mane? Kad aš (ar ji) nemoki? Neatsakinga?Nemylinti vaikų? Aš pvz. pamiršau.
Mano dukra ėjo ir eina LABAI NORIAI. Draugauja su mergaitėmis.
Dėl Jolitos nebuvimo darželyje - negaliu komentuoti, nežinau. Nematau nieko blogo, jei ji, tarkim, vaikams užmigus, nulekia sutvarkyti kokį reikalą. O Jūs jau taip visada būnat su vaiku kai namo grįžtat po darbų? 100 %?
Del lauko - kartais eina, kartais ne. Irgi nematau nieko blogo, jei tarkim susivėlina kokią veiklą veikdami išeiti ir neišeina - tai ne svieto pabaiga gi. O ir oras lauke toks nesuprasi.
Del to, kad "ar norėtumėt, kad vaikas gyventų bute, su visa šeima auklytės" - o tai kai vedėt, tai nežinojot, kad ten taip viskas organizuojama. Dėl šuniuko irgi - nežinojot? Mes kai atėjom, mum iš karto pasakė, kaip yra ir jei tinka tai tinka.
Del parodomųjų nuotraukų - tai komentaras visai nei į tvorą nei į mietą. Pati fotografuoju - tai nžn kaip tada tuos vaikus gaudyt neverkenčius ir nuskriaustus " ant parodymo" - eisiu tada pamokų pas Jolitos vyrą
Dėl to, kad vaikai nenurengiami - o buvot, kas nuėję į kokį oro uostą į ekskursiją? Ar policiją? Ten šilta ir yra rūbinė? Jauč nebuvot, bet papasakot yra ką
Eisiu košės išsivirt
Nepykit, čia šaržuoju, nes niu laimingas tas mano vaikas daržely tam.
Oi yra prašymas viens auklytei - Jolita, prašau sugrąžinti tradiciją penktadieniais kepti keksiukus - man paskui bais skanu ryte prie kavos, (kai mažoji parsineša)
Mamos, kas ketinate leisti savo vaikus ten - pasidarykite klausimų sąrašiuką ir viską išsiklausinėkite: ir apie miegą, lauką ir šuniukus. Mes viską žinojome nuo pat pradžių (2 m. lanko mano vaikas). Mano namuose niekas košių nevalgo, o mažoji jas puikiai valgo, sriubytę irgi. Su kitom auklytėm esu bendravus, paskutinį kartą praeitą savaitę, beje ji pati iniciavo pokalbį, kad manoji jau pradėjo dėtis pižamą (nes 2 m atsisakė) - o tai tikrai nereiškia, kad niekas nebendrauja su tėvais.
Dėl avansinio mokėjimo - jis tam ir yra avansinis. Ar ne taip? O kaip banke??
Del darželio, kur dukra Jolitos eina ir skolininkų sąraše matėt - čia prie ko?? Pas mane irgi šį mėnesį skola už butą - ir ką? Kaip tai susiję?? Ką tai sako apie mane? Kad aš (ar ji) nemoki? Neatsakinga?Nemylinti vaikų? Aš pvz. pamiršau.
Mano dukra ėjo ir eina LABAI NORIAI. Draugauja su mergaitėmis.
Dėl Jolitos nebuvimo darželyje - negaliu komentuoti, nežinau. Nematau nieko blogo, jei ji, tarkim, vaikams užmigus, nulekia sutvarkyti kokį reikalą. O Jūs jau taip visada būnat su vaiku kai namo grįžtat po darbų? 100 %?
Del lauko - kartais eina, kartais ne. Irgi nematau nieko blogo, jei tarkim susivėlina kokią veiklą veikdami išeiti ir neišeina - tai ne svieto pabaiga gi. O ir oras lauke toks nesuprasi.
Del to, kad "ar norėtumėt, kad vaikas gyventų bute, su visa šeima auklytės" - o tai kai vedėt, tai nežinojot, kad ten taip viskas organizuojama. Dėl šuniuko irgi - nežinojot? Mes kai atėjom, mum iš karto pasakė, kaip yra ir jei tinka tai tinka.
Del parodomųjų nuotraukų - tai komentaras visai nei į tvorą nei į mietą. Pati fotografuoju - tai nžn kaip tada tuos vaikus gaudyt neverkenčius ir nuskriaustus " ant parodymo" - eisiu tada pamokų pas Jolitos vyrą
Dėl to, kad vaikai nenurengiami - o buvot, kas nuėję į kokį oro uostą į ekskursiją? Ar policiją? Ten šilta ir yra rūbinė? Jauč nebuvot, bet papasakot yra ką
Eisiu košės išsivirt
Nepykit, čia šaržuoju, nes niu laimingas tas mano vaikas daržely tam.
Oi yra prašymas viens auklytei - Jolita, prašau sugrąžinti tradiciją penktadieniais kepti keksiukus - man paskui bais skanu ryte prie kavos, (kai mažoji parsineša)