QUOTE(missC @ 2011 09 30, 15:56)
Dar vienas pastebejimas. Po Jolitos mano vaikui buvo labai lengva priprasti prie naujo darzelio, nes jis jau buvo ismokytas daryti i puoduka, eiti miegoti su kitais vaikuciais, klausytis aukletojos, pats valgyti ir pan.
Aciu Jolitai uz viska.
labai pritariu išsakytai minčiai. :super Pabuvęs pas Jolitą mano sūnus labai greitai priprato darželyje. Auklėtoja net nenorėjo pripažinti, kad vaikas po pirmos dienos jau gali būti paliekamas visai dienai grupėje. Nereikėjo jokio pratinimosi laikotarpio. Aš lig šiol prisimenu Jolitą ir nuostabų laiką, kai sūnus lankė jos mini darželiuką.
QUOTE(SunEyes @ 2011 10 26, 13:31)
Labai sudomino sitas darzelis, tokie geri, silti atsiliepimai!
Bet man idomu, kaip del vaikuciu ligu cia buna.. Gal kuri mamyte galetu pasisakyti, ar daznai ju vaikutis, lankes si darzeli sirgdavo, nes girdejau, kad valstybiniuose darzeliuose daznai vaikai istisus menesius negali eiti i darzeli, nes vis serga ir sega... Tas mane labiausiai ir baugina...
Is anksto aciu uz pasisakymus
Dėl ligų, tai individualus atvejis. Maniškis lankydamas šį darželiuką sirgo. Bet adaptacija truko pusę metų, o po to tarsi vėjas nupūtė ligas. manau, dauguma vaikų serga pradėdami lankyti daržiukus ir nesvarbu, valstybinis ar privatus. Tiesiog keičiasi aplinka ir daugiua vaikų aplink.
Linkiu Jolitai ir toliau sėkmės veikloje