Atėjau čia pasisakyti turbūt paskutinį kartą, nes po dviejų su puse metų mes jau paliekame šį darželį. Jį lankė abu mano vaikai, deja jau išaugome. Pasiilgsiu Jolitos kasdieninės šypsenos ryte ir vakare, užkrečiančio entuziazmo, noro kiekvieną dieną tobulėti, sužinoti ką nors naujo ir t.t. Nekalbu jau apie vaikus, kurie vis primena, kad pažadėjau važiuoti į "senąjį" darželį pas Jolitą į svečius
AČIŪ Tau Jolita už viską viską ko išmokei ne tik mano vaikus, bet ir mane pačią
QUOTE(milda_ @ 2011 02 18, 12:40)
Atėjau čia pasisakyti turbūt paskutinį kartą, nes po dviejų su puse metų mes jau paliekame šį darželį. Jį lankė abu mano vaikai, deja jau išaugome. Pasiilgsiu Jolitos kasdieninės šypsenos ryte ir vakare, užkrečiančio entuziazmo, noro kiekvieną dieną tobulėti, sužinoti ką nors naujo ir t.t. Nekalbu jau apie vaikus, kurie vis primena, kad pažadėjau važiuoti į "senąjį" darželį pas Jolitą į svečius
O tai kokio amžiaus vaikams šis darželis skirtas? Kad jūsų mažąjam pagal parašą dar tik geri du, tai nuo kada jis pradėjo lankyti daržiuką jei jau išaugo?
QUOTE(Loxxy @ 2011 02 23, 22:26)
O tai kokio amžiaus vaikams šis darželis skirtas? Kad jūsų mažąjam pagal parašą dar tik geri du, tai nuo kada jis pradėjo lankyti daržiuką jei jau išaugo?
Labas
na, manasis pradejo nuo 1,6 eiti ir kiek supratau iki 3 m. ten vaikuciai Kai pradejom - maziausiam berniukui grupeje vos 10 men. buvo , dbr tokiu maziuku lyg nera
mamytės, kurios vedat vaikučius pas Jolitą gal žinot kaip ten situacija su laisvom vietom? iš pasisakymų suprantu kad tikėtis nelabai verta mums taip patogu būtų visai prie namų
QUOTE(U_gutė @ 2011 03 09, 16:02)
mamytės, kurios vedat vaikučius pas Jolitą gal žinot kaip ten situacija su laisvom vietom? iš pasisakymų suprantu kad tikėtis nelabai verta mums taip patogu būtų visai prie namų
Labas, o tu negalvok, bet pabandyk paskambinti ir pasiklausk... kontaktai kazkur yra sioje temoje Vaikai juk migruoja irgi - tai isauga, tai issikrausto, tai dar kokios priezastys nutinka negali zinot
Mes buvom rezervavę vietą nuo rugsėjo mėn šitam darželiuke, bet pasikeitus aplinkybėms nebereikia mums Taigi jei kas ieškote, kur palikt vaikutį, bandykit kreiptis pas auklytę Jolitą
Pradėjom ir mes lankyti šį darželį, kolkas dar 1,5savaitės teeinam, bet įspūdis super susidarė Dukrytė pradžioj likdavo su ašarom, tačiau labai greit nurimdavo, bet užtai atėjus pasiimti, nebenorėdavo išeiti Dabar jau ir rytais atsisveikinam ramiau, prie auklėtojos jau įprato, bet nenuostabu, nes auklėtoja tikrai labai šiltas ir tokia ramybe, pasitikėjimu spinduliuojantis žmogus. Žodžiu nei akimirkai nesigailėjau pasirinkus šį darželį
QUOTE(luxa @ 2011 08 08, 18:26)
Mes buvom rezervavę vietą nuo rugsėjo mėn šitam darželiuke, bet pasikeitus aplinkybėms nebereikia mums Taigi jei kas ieškote, kur palikt vaikutį, bandykit kreiptis pas auklytę Jolitą
o rezervacini mokesti jums grazino kaip suprantu?
QUOTE(Sultaniye @ 2011 09 14, 22:00)
o rezervacini mokesti jums grazino kaip suprantu?
Nors ne manęs klausta, bet man rodos, neturėtų grąžinti, juk tam ir imamas, kad užsitikrinti jog lankys vaikutis, ir tuo pačiu jam laikyt vietą o kitiems norintiems atsakyt. Bet čia aš tik taip manau, kaip kad ir su rankpinigiais būna kažką perkant, bet gal aš ir klystu
mes rugsejo viduryje baigeme lankyti si darzeli, nes isejome i valstybini. Mano sunus buvo pas Jolita visus metus. Ir as esu be galo jai dekinga. As zinau, kad mano vaikas buvo priziuretas, jam skirta daug demesio. Maniskis labai pamilo auklyte, atsisveikinant pats kiekviena diena begdavo ja pabuciuoti ir apkabinti. Jeigu dar kada tureciau vaiku, vesciau vel tik pas Jolita. Tikrai visiems rekomenduoju. Kiekviena karta, kai kas nors manes klausia, kur deti vaikuti nuo metu, visiems siulau Jolita. Dar kazkada svarsciau, ar samdytis aukletoja ar eiti i namudini darzeli. savo sprendimu nei karto nesigailejau. Pas vaikucius lankosi muzikos mokytoja, dabar lyg pasamde teatro pamokeliu mokytoja, taip pat kiekviena penktadieni visi vaikiukai su aukletoja kepa labai skanius sausainius, keksiukus ir pyragus, daro darbelius. Kambariai visada svarus, kiekviena savaite kitaip papuosti.
Dar vienas pastebejimas. Po Jolitos mano vaikui buvo labai lengva priprasti prie naujo darzelio, nes jis jau buvo ismokytas daryti i puoduka, eiti miegoti su kitais vaikuciais, klausytis aukletojos, pats valgyti ir pan.
Aciu Jolitai uz viska.
Dar vienas pastebejimas. Po Jolitos mano vaikui buvo labai lengva priprasti prie naujo darzelio, nes jis jau buvo ismokytas daryti i puoduka, eiti miegoti su kitais vaikuciais, klausytis aukletojos, pats valgyti ir pan.
Aciu Jolitai uz viska.
Labai sudomino sitas darzelis, tokie geri, silti atsiliepimai!
Bet man idomu, kaip del vaikuciu ligu cia buna.. Gal kuri mamyte galetu pasisakyti, ar daznai ju vaikutis, lankes si darzeli sirgdavo, nes girdejau, kad valstybiniuose darzeliuose daznai vaikai istisus menesius negali eiti i darzeli, nes vis serga ir sega... Tas mane labiausiai ir baugina...
Is anksto aciu uz pasisakymus
Bet man idomu, kaip del vaikuciu ligu cia buna.. Gal kuri mamyte galetu pasisakyti, ar daznai ju vaikutis, lankes si darzeli sirgdavo, nes girdejau, kad valstybiniuose darzeliuose daznai vaikai istisus menesius negali eiti i darzeli, nes vis serga ir sega... Tas mane labiausiai ir baugina...
QUOTE(missC @ 2011 09 30, 15:56)
Aciu Jolitai uz viska.
Aciu Jolitai uz viska.
labai pritariu išsakytai minčiai. :super Pabuvęs pas Jolitą mano sūnus labai greitai priprato darželyje. Auklėtoja net nenorėjo pripažinti, kad vaikas po pirmos dienos jau gali būti paliekamas visai dienai grupėje. Nereikėjo jokio pratinimosi laikotarpio. Aš lig šiol prisimenu Jolitą ir nuostabų laiką, kai sūnus lankė jos mini darželiuką.
QUOTE(SunEyes @ 2011 10 26, 13:31)
Labai sudomino sitas darzelis, tokie geri, silti atsiliepimai!
Dėl ligų, tai individualus atvejis. Maniškis lankydamas šį darželiuką sirgo. Bet adaptacija truko pusę metų, o po to tarsi vėjas nupūtė ligas. manau, dauguma vaikų serga pradėdami lankyti daržiukus ir nesvarbu, valstybinis ar privatus. Tiesiog keičiasi aplinka ir daugiua vaikų aplink.
Linkiu Jolitai ir toliau sėkmės veikloje