Įkraunama...
Įkraunama...

Namudinis darželis Šeškinėje

Na stai ir mes gavom vieta antram vaikuciui siame darzelyje - aciu Jolitai rolleyes.gif Negalvojau, kad sunus taip greit apsipras (per dvi dienas), nes dukrytei (labai sunkus vaikas) reikejo dvieju savaiciu. Bet uz tat galiu pasigirti, kad jau dudeles (soskes) nereikia ir ant puoduko sedam thumbup.gif , nors lankom darziuka dar tik dvi savaites rolleyes.gif.
Kazkas klause, kaip nebijom vaiko leisti i toki darzeli, tai atsakau, -patikek, visiskai nebijau ir labai dziaugiuosi, kad gavom vieta. Del maisto, jei pageidauja mama, auklyte duoda savaites meniu, o ir atsiprasant is vaiko kakalo matosi, kad ne pieniskas desreles vaikas valgo.
Net keista, kad yra mamu kurios tiki, kad i valdisku darzeliu smeliadezes neuzklysta katinai doh.gif . Beje, Jolita kiekvienu metu pavasari suorganizuoja naujo smelio i kiemo smeliadezes. Nekalbu jau apie zaislu ir kito inventoriaus atnaujinima.
Viskas su situo darzeliu labai gerai, o norincios prisikabinti visada ras prie ko, tad reikia nekreipti demesio i zurzancius ir piktus zmones, vistiek geru zmoniu yra daugiau tongue.gif.
Atsakyti
ir aš noriu prisidėti prie pagyrų šiam darželiui ir Jolitai. Pati jį atradau visai netikėtai, čia supermamose ir esu dėlto labai laiminga. Prieš pasirenkant šį darželį, apvažiavau nemažai kitų. Viename nepatiko laukas, kuriame nemažas skardis, niekuom neaptvertas, kitur netiko tai, kad visi 10 vaikų ir miega, ir žaidžia tame pačiame kambaryje, dar kitur auklėtojos sakė, kad priima vaikus ir pampersiukuose, tačiau atvažiavus pažiūrėti, pamačiau, kad vaikai laksto prisidarę tuose pampersuose ir jų niekas nepakeičia....
Pas Jolitą nuo pirmo mano apsilankymo man tiko viskas....namai puikiai sutvarkyti, visada be galo tvarkinga, labai daug vaikams žaislų, kamuoliukų ir viso kito...
kadangi tai pirmas mano vaikas, labai jaudinausi jį atiduodama i darželį, nes prieš tai nesu palikusi sūnaus ilgiau nei kelioms valandoms. Tačiau Jolita sugebėjo Luką prisijaukinti - sūnus mielai ją apkabina net išeidamas namo, o tai manau reiškia, kad su auklyte jis jaučiasi saugus...Taip pat Jolita, matydama, kad nerimauju, kai sūnus verkia man išejus, visada man paskambina pasakyti, kad viskas tvarkoje ir kad nesijaudinčiau...
Šiaip sūnus pakankamai išrankus maistui, bet pas auklę valgo ir blynelius su mėsa, ir sriubas, ir šparagines pupeles...
Taip pat man labai svarbu, kad Jolita turi laiko kiekvieną kartą man atsakyti į visus rūpimus klausimus, apie tai, ką sūnus valgė, kiek miegojo, kaip sekėsi kieme ir pan....
nors mes dar lankome šį daržiuką tik dvi savaites, esu be galo juo patenkinta ir labai laiminga, kad man jį pavyko surasti....
po dar kelių mėnesių, manau, galėsiu parašyti dar daugiau pagyrų smile.gif
Atsakyti
Labai sudominote. Tik vienas klausimas kilo - jei vaikas suserga ir nelanko darželio, kokia dalis pinigėlių grąžinama?
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 08 28, 20:46)
Labai sudominote. Tik vienas klausimas kilo - jei vaikas suserga ir nelanko darželio, kokia dalis pinigėlių grąžinama?

Pusė sumos mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradėjom ir mes lankyti šį mini darželį. Kol kas nieko negaliu pasakyti, nes dar labai mažai laiko praėjo. Beje, kažkuri mama čia rašė, kad jau po savaitės pastebėjo teigiamų pasikeitimų, šaunu smile.gif
Mane tai vienas klausimas kankina, kokia jūsų nuomonė, kad vaikus priima su slogyte
Gal čia apsilanko mamytės, kurių dabar vaikučiai lanko šį darželį. O gal iš anksčiau lankusių gali mane nuraminti ir pasakyti kad čia vaikai lankę mažai sirgo doh.gif
Žinot, kai pamatau sloguojantį vaiką, mane iš karto supalerižuoja

Atsakyti
As manau, kad sloga slogai nelygu.Mano sunus lanko si darzeli 1,5 men ir sirgo karta, bet as ji pati persaldziau ir tikrai jis neuzsikrete nuo kitu vaiku darzelyje. Siuo metu rya labai permainingi orai, vaikai daznai pradeda sloguotis del temperaturos kairos isejus is siltu namu i salta kiema. Jeigu vaikuciui bega visiskai skaidrus snargliukas, niekas tokia slag neapsikres, nes ja sukelia ne virusai ar bakterijos, o sudirgusi gleivine. Jeigu vaikuciui pradeda teketi pulingi,zali ar gelsvi snargliukai, tokiu vaikuciu, tikiu, Jolita nepriimtu
Atsakyti
missC gal jūs ir teisi smile.gif tą patį sako ir auklėtoja. Vadinasi reikės patikėt lotuliukas.gif
Gal aš pati perdedu, bet kai vaikas praktiškai nesirgęs, tai baimės akys didelės. Lengvi peršalimai tai čia niekis, bet labiausiai nesinori kokių baisių ligų pasigauti.
Bet būkim optimistai thumbup.gif
Atsakyti
taip suintrigavot, kad ir as i eile uzsirasiau smile.gif mano pypliui 1.4 men. smile.gif dar normaliai nevalgo, pati maitinu, tai turiu vilties, kad ir valgyt rimtai vyras pramoks ir puoduka prisijaukins smile.gif lauksim ziniu del laisvos vietos.

O beje, kazkas zadejo nuotraukom pasidalinti, gal galima butu i asmenini pasta gauti, jei nesinori cia ikelti? ona.soprano@gmail.com
Atsakyti
Tai dar mažas, išmoks visko. Mano mergina beveik dvejų, o dar tik kas su šakute valgoma, pavalgo ir tai jeigu jai labai skanu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai noreciau kontaktu sio mini darzelio 4u.gif . Jei galima i az.
Atsakyti
QUOTE(mamyteLad @ 2010 10 13, 13:19)
Labai noreciau kontaktu sio mini darzelio  4u.gif . Jei galima i az.

Kontaktai sio darzelio yra 1 ar 2 puslapy, atsiverskite ir surasite.
Labai puikus darzeliukas, nors esu labai reikli ir gan priekabi ivairiems trukumams, o ypac kas liecia vaikus (o patirties juos auginant, patikekite turiu, 3 atzalas turime), Jolitos darzeliuka galiu rekomenduoti visiskai drasiai, nes buvau be galo suzaveta jos darbu, darzeliuko tvarka ir kasdienybe, auklytes dvasine ramybe ir tai ka ji duoda vaikuciams. Mano sunus pradejo lankyti gan maziukas, bet jokio diskomforto net issiskiriant su mama nepajauteme, labai greitai adaprtavosi naujoje aplinkoje, o kokia pazanga pamateme per keleta menesiu ilgai reiketu vardinti: ir valgyti savarankiskai pradejo, ir daineles niuniuoti ir dainuoti pradejo, kalba labai sparciai prasiverze, pats eme prasytis ant puoduko, jau nekalbu apie tai, kad nesibijo zodzio darzelis ar tai, kad mama paliks ir iseis.
Beje, nuostabu tai, kad vaikucius auklyte vedasi kasdien i lauka, visi aprengti, priziureti, namo grizta toks svarus, koks isejo ryte, o stai namuose mes susitepame per pora val smile.gif Kaina sakyciau labai nedidele, santykinai, ka uz tai gauni, maistelis naminis, labai skanus, net mano nevalgus ir isrankus mazius puikiausiai ten valge ir net iseidamas pro duris reikalaudavo su savimi obuoliu, riesutu ir pan pakeliui namuciu (mes gyvename uz Pilaites).
Atsakyti
Jame visada kvepia blynais ir naminiu maistu. Skamba vaikiska muzika ir dega zvakutes. O vaikai aplink auklyte aplipe, kaip zaisliukai aplink kaledine eglute. Nepamenu, pries kiek laiko buvau laikiusi rankoje plastelina biggrin.gif Kaip sakant, vaikai ikvepia tevus lotuliukas.gif Na, o vaikucius ikvepia sis darzelis!! Sekmes Jums Jolita ir aciu uz grazu Amelitos pusdieni 4u.gif 4u.gif
Atsakyti