ir aš noriu prisidėti prie pagyrų šiam darželiui ir Jolitai. Pati jį atradau visai netikėtai, čia supermamose ir esu dėlto labai laiminga. Prieš pasirenkant šį darželį, apvažiavau nemažai kitų. Viename nepatiko laukas, kuriame nemažas skardis, niekuom neaptvertas, kitur netiko tai, kad visi 10 vaikų ir miega, ir žaidžia tame pačiame kambaryje, dar kitur auklėtojos sakė, kad priima vaikus ir pampersiukuose, tačiau atvažiavus pažiūrėti, pamačiau, kad vaikai laksto prisidarę tuose pampersuose ir jų niekas nepakeičia....
Pas Jolitą nuo pirmo mano apsilankymo man tiko viskas....namai puikiai sutvarkyti, visada be galo tvarkinga, labai daug vaikams žaislų, kamuoliukų ir viso kito...
kadangi tai pirmas mano vaikas, labai jaudinausi jį atiduodama i darželį, nes prieš tai nesu palikusi sūnaus ilgiau nei kelioms valandoms. Tačiau Jolita sugebėjo Luką prisijaukinti - sūnus mielai ją apkabina net išeidamas namo, o tai manau reiškia, kad su auklyte jis jaučiasi saugus...Taip pat Jolita, matydama, kad nerimauju, kai sūnus verkia man išejus, visada man paskambina pasakyti, kad viskas tvarkoje ir kad nesijaudinčiau...
Šiaip sūnus pakankamai išrankus maistui, bet pas auklę valgo ir blynelius su mėsa, ir sriubas, ir šparagines pupeles...
Taip pat man labai svarbu, kad Jolita turi laiko kiekvieną kartą man atsakyti į visus rūpimus klausimus, apie tai, ką sūnus valgė, kiek miegojo, kaip sekėsi kieme ir pan....
nors mes dar lankome šį daržiuką tik dvi savaites, esu be galo juo patenkinta ir labai laiminga, kad man jį pavyko surasti....
po dar kelių mėnesių, manau, galėsiu parašyti dar daugiau pagyrų