Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(ringute @ 2010 01 29, 22:15)
Reikia jusu pagalbos - su kuo geriausia itrinti Sendintojo Sottile itrukimus. Aliejiniais dazais nesigauna, viskas nusivalo. Gal ka ne taip darau?
O gal kokia purpurina pabandyt g.gif

Ir kitas klausimas, kas nutiktu jei akriliniu laku uzpuksciau po to ant virsaus (pagal lentele, turetu netikti)? Pasirodo radau masinos skirta purskiama akrilini laka, nesinori svaistytis pinigais naujam.

aciu mielosios  4u.gif

Itrinti reiktu su aliejiniais dazais ax.gif Sottile itrukimai labai ploni, todel lengvai isivalo, reiktu nuvalyti su aliejumi. As ant skudurelio vos kleis lasus dejau alejaus ir greit bandziau pavalyti...teko pazaisti. Su porporina gali irgi bandyti, bet jei su aleijinais neiseina tai su porporina bus siek tiek sunkiau nes ji irgi vis bando "pabegti" is itrukimu valant pertekliu. Skaciau cia senbuviu pastaba, kad krastutiniu atveju gali bandyti su akrilu uzpurksti bet reikia nuvalyti labai gerai alieju tiesiog idealiai ir visiven uz pasekmes taip sakant niekas neatsako rolleyes.gif Jei turi Sottile ir ji visiven reiks sunaudoti lotuliukas.gif tai gali maza buteliuka sintetinio nupirkti (ir su Sottile bus reikalingas o gal dar koki isbandysi) nes po kokiu 2 sluoksniu sintetinio galesi akrila purksti kiek nori mirksiukas.gif
Atsakyti
O, pasirodo ne aš viena vargstu su Sottile biggrin.gif , aš su patina aliejiniu pagrindu įtrinu, didesnis skilimas neblogai išeina, o vat smulkesnis niekaip nepasiduoda.
Dar klausimas dėl to sendintojo-ar jo įtrūkimai visada tokie subtilūs? Tepu gan storą ir 1 ir 2 sluoksnį, bet vis tiek išeina labai jau "lengvas" tinklelis. Gal patarsit kokį dvikomponentį, kuris duoda ryškesnį skeldėjimą.
Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Man Heritage gera skylimą duoda.. atitaikiau.. nes ju keliu rusiu yra,tai man EXTRA LARGE super... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 30, 18:32)
O, pasirodo ne aš viena vargstu su Sottile biggrin.gif , aš su patina aliejiniu pagrindu įtrinu, didesnis skilimas neblogai išeina, o vat smulkesnis niekaip nepasiduoda.
Dar klausimas dėl to sendintojo-ar jo įtrūkimai visada tokie subtilūs? Tepu gan storą ir 1 ir 2 sluoksnį, bet vis tiek išeina labai jau "lengvas" tinklelis. Gal patarsit kokį dvikomponentį, kuris duoda ryškesnį skeldėjimą.
Ačiu 4u.gif

Man labai Antika patinka ax.gif patinka kad itrinti galiu akriliniais dazais ir nezaisti su aleijiniais, patinka kad akrilinis lakas tinka tongue.gif ir skilima gali reguliuoti is esmes nuo smulkaus iki palyginus stambesnio.
Aisku Sottile su savo tokiais smulkiais subtiliais grioveliais ir stambesniu ipatingos formos skilimu priduoda sarmo darbams del to ir vargtam lotuliukas.gif grozis reikalauja auku doh.gif
Atsakyti
sveikos atejau su keliais klausimukais ax.gif
as dekupazuoju lb nedaug... taigi esu beveik zalia, snd isigijau (pagaliau) dvikomponenti sendintoja (Dala Krakle ).. taigi noriu paklaust ar antra sluoksni tepant yra svarbi tepimo kryptis? ar galima itrinti itrukimus aliejiniais dazais, o gal akriliniais?
tiesa maciau darot lentele apie sendinimo priemones, bet man kazkodel jos nerodo g.gif todel klausiu tokiu dalyku unsure.gif
ir su kokiu laku geriausia lakuot.
Atsakyti
Atsiprasau del lenteles, tvarkaiu nuotraukas ir ji pakeite adresa doh.gif
stai ir lentele
user posted image
Atsakyti
tai kiek iskaitau (labai smulkiai surasyta) man tiktu tik patina itrinimui g.gif o su aliejiniais dazais net galiu nebandyt? o kaip akiu seseliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 30 sausio 2010 - 21:05
Biriusa, Ohara, ačiu 4u.gif , jei nesunku, mestelkit nuorodas i darbelius su jūsų dvikomponenčiais sendintais darbais, žvilgtelsiu 4u.gif , beje, kur jų galima įsigyt?
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 01 30, 22:04)
tai kiek iskaitau (labai smulkiai surasyta) man tiktu tik patina itrinimui  g.gif  o su aliejiniais dazais net galiu nebandyt? o kaip akiu seseliai?

Na siulau paciai paskaityti praeitos temos paskutinius kbent kelis puslapius ir sios pacioje pradzioje kaip tik apie DALA daug kas rase apie savo aptirti su situ dvikomponenciu zinosi bent jau ko laukti jei itrinsi aliejiniais arba uzdazysi akriliniu laku mirksiukas.gif Niekas tikrai antra karta per toki trumpa laika nenores kartoti info ax.gif nepatingek, surask laiko paskaitymui rolleyes.gif

Bus ka, mazai dar darbeliu turi, bet is to kas yra ax.gif
stai cia yra Antika
user posted image
user posted image
o cia yra Sottile
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 01 30, 22:04)
tai kiek iskaitau (labai smulkiai surasyta) man tiktu tik patina itrinimui  g.gif  o su aliejiniais dazais net galiu nebandyt? o kaip akiu seseliai?

jeigu naudoji dalos dvikomponenti, tai tu turi naudoti tik patina + emulsija Decomanios patinos pertekliui valyti..seseliai ir akriliniai dazai prastas pasirinkimas.
Atsakyti
Na štai tavo, Biriusa, padėklas normaliai, stambiai sutrukinėjčęs ir matosi gerai, o štai mano lentutė (sendintas tik kairysis apatinis kampas ir apačios juostytė)-bendram kontekste tas skilimas praktiškai nesimato. Ir tikrai vos ne balom tepiau antrą sluoksnį, tai noriu išsiaiškinti ką darau ne taip g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 31 sausio 2010 - 09:39
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 31, 10:37)
Na štai tavo, Biriusa, padėklas normaliai, stambiai sutrukinėjčęs ir matosi gerai, o štai mano lentutė (sendintas tik kairysis apatinis kampas ir apačios juostytė)-bendram kontekste tas skilimas praktiškai nesimato. Ir tikrai vos ne balom tepiau antrą sluoksnį, tai noriu išsiaiškinti ką darau ne taip g.gif

Kiek beteptum Sottile nebus placiu itrukimu, cia pati tokia priemone kad buna plonuciai. Bet tavo paveiksle visai normaliai matosi tie itrukimai thumbup.gif . Kita karta jei noresi stambesniu tai tiesiog naudok kita dvikomponenti mirksiukas.gif As daug ju neturi, viena Antika kai reikia labiau matomus itrukimus turet ir Sottile tokiems svelniems vos vos matomiems tongue.gif Beje, fainas piesinukas cia gal pati tapei g.gif
Atsakyti