Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

Pasakykit man prasau, kaip ji graziai nutaskyti plemais ir nubegimais ? user posted image
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 29, 11:20)
del dvikomponencio tai taip bent jau per nakti reikia palaukti kol pilnai isdzius step2 kad itrinant (nesvarbu ka) neliptu prie pavirsiaus ir itrinimai liktu tik itrukimuose 4u.gif

Čia su tuo Dala? Nes su Perfetto, Medium'u niekada tiek nelaukiu, pakanka kelių valandų, o jei šilta ir sausa, tai iš viso greitai skyla.

Oje, pamėgink per sietelį, ar šukas...
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 01 29, 14:45)
Čia su tuo Dala? Nes su Perfetto, Medium'u niekada tiek nelaukiu, pakanka kelių valandų, o jei šilta ir sausa, tai iš viso greitai skyla.

Oje, pamėgink per sietelį, ar šukas...

bet man tada nesigaus tokio "nubegusio rasalo" varijantas .. ir kleksai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 01 29, 13:44)
Pasakykit man prasau, kaip ji graziai nutaskyti plemais ir nubegimais ?

Gali pabandyti su dantų šepetėliu ir šukomis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 01 29, 15:21)
bet man tada nesigaus tokio "nubegusio rasalo" varijantas .. ir kleksai...  ax.gif

Kaip įsivaizduoji "nubegusio rasalo" varijantas g.gif
Atsakyti
Kaip buvo kazkurios mamytes padekliukas alui, su moteriske stora ir nubegimas, manau kalba apie tai 4u.gif
Atsakyti
Ir dar as galvoju kad su dvikomponenciu geriausei matysis itrukimai ant tamsiai dazyto pagrindo g.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 29, 12:25)
na as ir siulyciau prisimaisyt dazu is ant virsaus pagal serveteles spalvas padazyti 4u.gif po to jei norisi nat virsaus pasendinti... o dezutes apacia jau gatva skaitosi ta su rastais? smile.gif

taip, jinai turejo buti sviesesne, bet nubego beicas, tai teko ant visu uzdazyti. nu dar jinai nelakuota, ryt reikes pameistrauti.
o su kokiu svitriniu nusveiciat lakuotas - sugadintas dezutes? viena noreciau pertaisyti, bet jau kiek bruzinau ir galo net nesimato doh.gif
Atsakyti
Merginos norejau jusu paklausti kokius dazus jus naudojat savo darbeliams: ar spec. dekupazui skirtus, ar perkat ekonomiskesnes pakuotes pvz senukuose. NOrejau suzinoti ar tokie tiktu?

SIENA. 7
Matiniai dažai vidaus darbams

Vandeniniai dispersiniai styreno akrilinio latekso matiniai dažai vidaus darbams. Gerai dengiantys, gerai susiliejantys, nenutekantys, tvirtai sukimba su paviršiumi, nestipraus kvapo, nepavojingi aplinkai ir žmogaus sveikatai.

neisiena ideti foto. Cia Igis firmos dazai
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 01 29, 16:21)
bet man tada nesigaus tokio "nubegusio rasalo" varijantas .. ir kleksai...  ax.gif

cia gal tas "nubegusio rasalo" variantas kai padedi lasa ir su siaudeliu isputi, padarai norima nubegima ar issitaskyma...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 01 29, 19:44)
cia gal tas "nubegusio rasalo" variantas kai padedi lasa ir su siaudeliu isputi, padarai norima nubegima ar issitaskyma...

dekui uz ideja.
campari*- jo kazkas buvo taip dares, is jos darbo tik supratau, kad sis reikalas nekontroliuojamas, jau kaip nubegs taip ax.gif
sumasciau kad gal dar su pipete galima... nu zodziu, eisiu ir sugadinsiu.
Atsakyti
Pabandyk ir pasidalink patirtim su mumis wink.gif

Beje merginos yra klausimas ar puoduka galima dekoruoti su foto??? ant ko reiktu ja spausdinti norint uzklijuot ant puodelio? 4u.gif
Atsakyti
Reikia jusu pagalbos - su kuo geriausia itrinti Sendintojo Sottile itrukimus. Aliejiniais dazais nesigauna, viskas nusivalo. Gal ka ne taip darau?
O gal kokia purpurina pabandyt g.gif

Ir kitas klausimas, kas nutiktu jei akriliniu laku uzpuksciau po to ant virsaus (pagal lentele, turetu netikti)? Pasirodo radau masinos skirta purskiama akrilini laka, nesinori svaistytis pinigais naujam.

aciu mielosios 4u.gif
Atsakyti