Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 39

QUOTE(baltė @ 2010 01 28, 18:30)
Tada geriau su aliejiniais ar su miltukais 4u.gif

Su žvake dirbai? Man turputį per grubiai atsilupo... O šiaip graži kompozicija thumbup.gif

ok nusipirksiu aliejiniu rinkinuka... blush2.gif 4u.gif

o ka rekomenduotumet dar pakeist toj dezutej,ar kanors dadet? nes as nesugalvoju taip ir stovi ji..jau senokai nes truksta kazko jai bet nznau ko... unsure.gif

aha, su žvake... blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 28 sausio 2010 - 18:34
labukas,

Kazkuri is jusu esate padariusi graziai tokius kleksus ir nubegimus juodus.Patarkit kaip tai pasidaryti.Aciu
Atsakyti
Per nakti laikiau nes taip parasyta ant blizgucio dezutes , nu bent jau as taip supratau blush2.gif . o kiek palaikot jus g.gif
Papildyta:
Tiesa neturesiu as ka dar parodyti. nes bandau ant gabaleliu nesinori daigto sugadinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
karosimi nelaikiau ,itrinu ir valau iskarto ... smile.gif
o kuom itrynei? man tiko tik dala rubi
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 01 28, 22:01)
karosimi   nelaikiau ,itrinu  ir valau  iskarto ... smile.gif
o kuom itrynei? man tiko tik dala rubi

ir mano dala rub auksine spalva .
Atsakyti
baltė dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 01 28, 21:18)
ir mano dala rub auksine spalva .

o tu tik užtepei..ar užtepusi ir nuvalei perteklių, kad ta spalva liktų tik įtrūkimuose..??.. g.gif ..nes pagal ankstesnį tavo pasisakymą..supratau, kad tu tik užtepei ir palikai..O reikėjo įtrūkimus įtrinti..ir paskui pavalyti paviršių, kad spalva liktų tik įtrūkimuose...Gal todėl tau nieko ir nesimato, nes tu viską užtepei.. g.gif
Atsakyti
Ohara, na, realiai nieko nekeisčiau. Gal nebent jei sumanymas "shaby", tai visa ji turi buti apsitrynusi. O šešėlio nereikia. Čia ne tas paveiksliukas, čia daugiau man primena kermiką, suvenyrų raštus. Ta stilistika nereikalauja jokio šešėlio, tai ne spalvotoji tapyba. O spynelę gal ir gera mintis būtų pakeisti, įsuktį kokią sendintą rankenėlę... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 01 28, 22:21)
Ohara, na, realiai nieko nekeisčiau. Gal nebent jei sumanymas "shaby", tai visa ji turi buti apsitrynusi. O šešėlio nereikia. Čia ne tas paveiksliukas, čia daugiau man primena kermiką, suvenyrų raštus. Ta stilistika nereikalauja jokio šešėlio, tai ne spalvotoji tapyba. O spynelę gal ir gera mintis būtų pakeisti, įsuktį kokią sendintą rankenėlę... smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif spynelė jau išlupta... blush2.gif lotuliukas.gif
MB sako čia tokia man grynai senuosius rusų laikus primena.. samavara ir bandeles su kopūstais... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksine' @ 2010 01 28, 12:46)
kiek zinau dala firmos , pirkau silver city si menesi su nuolaida apiue 10 lt kainuoja thumbup.gif
Papildyta:
nusipirk balto ryzinio foninio popieriaus, man labai sauniai gavosi su juo.tik jis plonas kai susikarpysi pakisk po juo paprasta balta lapa , net gali paklijuoti truputi ir pirmyn!! smile.gif

reikes nusipirkt popieriaus ir bandyti, nelabai turiu laiko skaityti prie kompo, vis trumpam pribegu paskaitineti , aciukas.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 01 28, 14:15)
Sveikutes bandziau pasendinti su dala dvikomponenciu. pirma sluoksni uztepiau. isdziuvo . antra uztepiau, isdziuvo. tada su dalos auksine spalva istepiau palaikiau per nakti . ryte nuvaliau ir ka ir nieko. tiesiai ziurint itrukimu nesimato pasukus ir paziurejus is sono kazkas smulkaus ligtais ir yra.ka netaip padariau  g.gif

Laikyt per nakti nereikia, itrini gerai ir labai graziai nusivalo smile.gif Ir teisingai tau visos sako, per plona sluoksni uztepei 4u.gif As dabar su sia priemone darau darbelius, tai pirmakart naudojant irgi pakankamai smulkus itrukimai buvo, nepaisant to, labai graziai isitrine antiq rub 4u.gif

QUOTE(karosimi @ 2010 01 28, 19:49)
pas mane dala large o antras crackle glaze .ar kas su sitais sendinot blush2.gif

Sendinam sendinam. Ir pas mane tas pats rinkinukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 01 28, 17:30)
Vazoną butina impregnuoti iš vidaus. Vienos lakuoja, kitos naudoja spec. gruntus. 4u.gif

4u.gif ačiū už patarimą. Tai aš jį paliksiu ramybėj kolkas,nes jis pilnas ax.gif
Atsakyti