Viduje įklijuočiau ką nors raudoną filcą, o šonus susendinčiau, ir įtrinčiau bronza
bambooce, drage turi kita priemone MURAL COLOR Set para Craquelado Vernize e craquelador Made in Brazil
Gal kuri bandet sita dvikomponenti laka:
Kokie atsiliepimai???
Kokie atsiliepimai???
QUOTE(biriusa @ 2010 03 03, 19:03)
bambooce, drage turi kita priemone MURAL COLOR Set para Craquelado Vernize e craquelador Made in Brazil
aciu hmmm... net google neranda tokio, bet susitrumpinus pavadinama rado
radau internete kitoki dalykeli, sakiau isbandysiu
stai kaip atrodo, ir gan pigus
ir dar teksitelei mediuma prigriebiau
QUOTE(ohara @ 2010 03 03, 23:36)
O as ai gal net nesendinciau Man ta sviesi spalvyte ir tie patapsnojimai suteikia toki svelnumo ispudi, lug dezute butu koku barchatu apklijuota
QUOTE(Jakatta @ 2010 03 03, 23:40)
sioj temoj panasiai apie 22, 23 psl. daug rasyta apie si dvikomponenti laka, yra ir juodrastis ideta.
QUOTE(leliuko_mama @ 2010 03 03, 23:22)
sioj temoj panasiai apie 22, 23 psl. daug rasyta apie si dvikomponenti laka, yra ir juodrastis ideta.
ojjj...
aciu. begu skaityt
Gal galit priminti kaip ten yra, kai dekupažuoji indą kurį nori naudoti maistui?
Skaičiau kažką kad reikia kiek palaikyti karštoje orkaitėje? Galbūt aš visai kliedžiu?
aš mamai pjaustymo lentelę papuošiau, užlakuosiu ją ir ką? negi ji bus tinkama pjaustymui? gal yra kažkoks specjalus nenuodingas lakas?
Skaičiau kažką kad reikia kiek palaikyti karštoje orkaitėje? Galbūt aš visai kliedžiu?
aš mamai pjaustymo lentelę papuošiau, užlakuosiu ją ir ką? negi ji bus tinkama pjaustymui? gal yra kažkoks specjalus nenuodingas lakas?
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2010 03 04, 01:49)
Gal galit priminti kaip ten yra, kai dekupažuoji indą kurį nori naudoti maistui?
Dazniausiai dekoruotas pjaustymo lenteles naudoja tik kaip grazia virtuves puosmena. Dar galima dekoruoti is vienos puses o naudoti is kitos, bet bus neilgaamze tokia lentele
QUOTE(biriusa @ 2010 03 04, 09:33)
Dazniausiai dekoruotas pjaustymo lenteles naudoja tik kaip grazia virtuves puosmena. Dar galima dekoruoti is vienos puses o naudoti is kitos, bet bus neilgaamze tokia lentele
a..taip ir įtariau nu bet puošmena užtat nebloga bus
Ohara man grazi tavo dezute, tik viduj deciau kazkoki akcenta vazono raudonumo spalvos o isore turbut palikciau tokia na nebent bantuka dadesi